?Въпроси всякакви?

• 5 504 193
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 21 885
Не мога да намеря темата "Какво направих днес за себе си"
Някой може ли да ме насочи?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733512.690;topicrefid=20

Винаги можеш да използваш търсачката или просто да погледнеш собствените си публикации, ако си писала в темата.

# 21 886
Искам да се допитам до повечето хора, които имат опит като камериерки на морето. Обадиха ми се за работа, условията звучат добри, но искам да чуя вашите впечатления от такава работа - как стоят нещата с работно време и до колко коректни са? Не слагам всички под един знаменател и затова моля да споделите личен опит.  Peace

# 21 887
  • Там, където ме обичат
Винаги можеш да използваш търсачката или просто да погледнеш собствените си публикации, ако си писала в темата.
Дидева,  права си.  Peace
Мерси за линка.

# 21 888
  • София
≾_Smile_≿ , най-добре да пуснеш отделна тема. А и съм сигурна, че при отделните работодатели нещата стоят коренно различно. Така че не е лошо и работодателя да споменеш  Peace

# 21 889
  • Пловдив
или да потърсиш мнения за работодателя в rabotodatel.bg  Peace

# 21 890
≾_Smile_≿ , най-добре да пуснеш отделна тема. А и съм сигурна, че при отделните работодатели нещата стоят коренно различно. Така че не е лошо и работодателя да споменеш  Peace

Принципно бих, но не смятам, че точно в момента е удачно да започна нова тема, все пак искам анонимно да се допитам до повечето хора. Все още се чудя дали си заслужава да започна работа като камериерка, имам познати, които ме разубеждават, други ме подкрепят. Затова и искам да прочета повече споделен опит. Ще каза само, че става дума за Созопол, в интернет не открих нищо, което да са писали служителите за този хотел. Повечето коментари са положителни - от почиващите там, а от персонал никъде никакви коментари не виждам.

# 21 891
Хърмаяни, Елени, благодаря ви!

# 21 892
  • Berlin
Къде сега се правят лентички? И откъде се стига до сайта със статиите бг-мама?

# 21 893
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Къде сега се правят лентички? И откъде се стига до сайта със статиите бг-мама?

горе, до бг-мамма има търсене, на стрелката надолу има падащо меню и могат да се изберат само статиите  Peace

# 21 894
  • София
Здравейте!

Искам да попитам дали някой случайно не знае (билкова) аптека в София, където да приготвят разни мехлеми и билкови смески според индивидуалните нужди на клиента? Не мога да го обясня точно какво търся явно, но в провинцията съм виждала, имаше една такава аптекарка, много хубав мехлем против екземи ми беше направила, други хора също бяха доволни, но за съжаление почина.
Да. На площад Славейков" в дясно по тротоара посока "Солунка" има безистен. Там се намира аптека "Рома". С/у съответната рецепта се правят най-.различни мехлеми. Две аптекарки са и са много в час!!

# 21 895
Детето ми е на 7 години. От два дни казва че я боли корема около пъпа. Като върви и леко се присвива. Днес ходихме на лекар,но нямало нищо притеснително. Вчера беше на плаж, водата беше много мръсна.
Дали не може да е от това.
Знаете ли някакви хапчета, които биха помогнали, но и да са безобидни. Или пък нещо друго.....

# 21 896
  • sf
Стомаха ли я боли или нещо друго? Ако е стомах , аз бих дала нещо от сорта на Линекс, да регулира чревната флора ако е от мръсната вода. Но тъй като имам параноично въображение , ако продължава да се оплаква от болка в корема, бих потърсила и друг лекар  Rolling Eyes

# 21 897
  • Sofia
медицински въглен от аптеката,но най-добре първо на лекар да прецени...

защо е влизала във водата след като видимо е била мръсна?

# 21 898
  • софия
Здравейте, купихме от Мтел Самсунг галакси таб 3 таблет на сина ми, но батерията му пада за няма и 1 ден, вярно че той играе на игри и му е нов, но не прекалява. Това ни е първия таблет и не знам как седят нещата.

# 21 899
  • София, България
Така седят нещата... Батериите не държат повече от един ден при играене на игри. Ако играе постоянно ще пада за 3-4 часа. С прекъсване - един ден  Wink

Общи условия

Активация на акаунт