?Въпроси всякакви?

• 5 503 794
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 22 470
  • София
Относно месомелачката-купихме си такава за 39.90 от магазин Хит. Само че е магазин извън самия супермаркет, но си е към Хит. И ние ще я ползваме за домати, но пробвахме с кайма и машинката се справи. Марката е Clatronic. На мен тази марка нищо не ми говори, но за тази цена мисля че си заслужава.

# 22 471
  • Точно където трябва
Преди 2 години си купих машинка Нео и аз заради доматите Simple Smile, но за да прави сок. Става ужасно бавно,  постоянно се задръства и трябва да премеля няколко пъти за да не изхвърля и месото, иначе остава само вода. Мислех, че ще замести онези някогашните, ръчните, но не стана. Става много по-бавно. Иначе ако само ще мелите доматите не знам.

# 22 472
  • HH
Ние имаме зелмер от 4-5 години. Взехме я , за да я ползваме за месо, но я ползваме и за домати. Освен нас баба ми и леля ми също я ползват постоянно.

Скоро някой се оплакваше от такава на нео, която не е могла да смели никакво месо, от първия път се е задръстила и дори не са могли да я изчистят след това.

Относно меленето на домати, машината има приставка, която отделя семките и люспите от сока Wink

# 22 473
Когато съм блокирала контакт на Viber - блокираният как и дали разбира, че е блокиран?

# 22 474
Здравейте. Предстои ми пътуване до Германия и доста от приятелите и колегите са ми поръчали да им купя магнит за хладилника. Има ли някой представа ориентировъчно за цената на един такъв магнит? 

# 22 475
средна цена 2 евро

# 22 476
Между 2-5 евро, в зависимост от къде ги купуваш.
В близост до забележителности, в център на град - ще е около 5 евро. Колкото повече се отдалечаваш от забележителност или от центъра цените намаляват.

Весело изкарване.

# 22 477
Между 2-5 евро, в зависимост от къде ги купуваш.
В близост до забележителности, в център на град - ще е около 5 евро. Колкото повече се отдалечаваш от забележителност или от центъра цените намаляват.

Весело изкарване.

Благодаря ти. Имам и друг въпрос. Относно пренасянето на алкохол в багажа. Ще трябва да занесем около 5-6 литра ракия. Пътуваме трима и всеки ще носи около 2 литра. Дали ще има проблем на летището? Летим с България еър.

# 22 478
В Лидл на ул. Раковска в София има ли паркинг на който може да се спре докато се напазарува?

# 22 479
  • HH
Цитат
Благодаря ти. Имам и друг въпрос. Относно пренасянето на алкохол в багажа. Ще трябва да занесем около 5-6 литра ракия. Пътуваме трима и всеки ще носи около 2 литра. Дали ще има проблем на летището? Летим с България еър.

Стига да не е в ръчния багаж няма проблем  Wink Магнитите са не са евтини и на летището, така че не оставяй за последния момент .

# 22 480

[/quote]

Не би трябвало след като ще бъдат разпределени по 2 литра в багаж. Но ги опаковайте хубаво с найлон с балончета, за да не се счупят.

# 22 481
В Лидл на ул. Раковска в София има ли паркинг на който може да се спре докато се напазарува?

Не, няма обособен паркинг на Лидл. Може да спрете при Европейския парламент, или някъде в уличките наоколо - синя зона Simple Smile.

# 22 482

Не.

# 22 483
Цитат

Стига да не е в ръчния багаж няма проблем  Wink Магнитите са не са евтини и на летището, така че не оставяй за последния момент .

И друго да питам, така и така съм попаднала на правилните хора  Simple Smile. Ще имам ли проблем с преноса на парфюмите? Шишетата ни са от 100 мл, но са преполовени.

# 22 484
Цитат

И друго да питам, така и така съм попаднала на правилните хора  Simple Smile. Ще имам ли проблем с преноса на парфюмите? Шишетата ни са от 100 мл, но са преполовени.

Стига да не са в ръчния багаж.
Ако ги оставите в ръчния - възможно е да не ви позволят да ги оставите. Sad

Случвало ми се е с пяна за коса - замина в кофата.

Общи условия

Активация на акаунт