?Въпроси всякакви?

• 5 504 164
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 22 485
Цитат
Благодаря ти. Имам и друг въпрос. Относно пренасянето на алкохол в багажа. Ще трябва да занесем около 5-6 литра ракия. Пътуваме трима и всеки ще носи около 2 литра. Дали ще има проблем на летището? Летим с България еър.

Стига да не е в ръчния багаж няма проблем  Wink Магнитите са не са евтини и на летището, така че не оставяй за последния момент .

И друго да питам, така и така съм попаднала на правилните хора  Simple Smile. Ще имам ли проблем с преноса на парфюмите? Шишетата ни са от 100 мл, но са преполовени.

Стига да не са в ръчния багаж.
Ако ги оставите в ръчния - възможно е да не ви позволят да ги оставите. Sad

Случвало ми се е с пяна за коса - замина в кофата.

Благодаря Ви много за отговорите. Ако нещо друго се сетя, вече знам къде да питам.

# 22 486
  • София
Ох, някаква идея за справяне с миризма от канала на баните да дадете. Доместос, Белина, препарат за отпушване и т.н. е изпробвано, но помага временно.

# 22 487
Ох, някаква идея за справяне с миризма от канала на баните да дадете. Доместос, Белина, препарат за отпушване и т.н. е изпробвано, но помага временно.

Всичко съм пробвала, нищо не помага. Слагам едно канче на канала. Махаме го като се къпем.

# 22 488
  • HH
Те гледат какво пише на шишето, а не колко си използвала  Wink

И аз имам въпрос. От няколко дни горе вдясно имам един квадрат за избор на език на писане. Тъй като мога и сама да си натискам клавишната комбинация, това нещо не ми е нужно. Дори ми пречи  Twisted Evil. Пиша на 3 езика и постоянно се налага да търся ч и ш  #Cussing out. Как да го махна? Дори препинателните знаци са разместини, абе мазало....

# 22 489
  • София

Всичко съм пробвала, нищо не помага. Слагам едно канче на канала. Махаме го като се къпем.

Виждала съм едни таблетки по магазините п/в миризма за септични ями, дали да не пусна в канала?  newsm78 Проблемът не е постоянен, но е доста неприятно.

# 22 490
Здравейте!Трябва да си сменя личната карта в срок от 30 дни.Да попитам как се броят календарни или работни?Благодаря!

# 22 491
  • Burgas, Bulgaria
От къде мога да получа справка за дохода  си 12м. назад , майчинството ми свърши юни и ме освободиха от работа ,вече работя в друга фирма ,но ми трябва документа от старата , а не мога да намеря никой от счетоводството ?

# 22 492
Здравейте!Трябва да си сменя личната карта в срок от 30 дни.Да попитам как се броят календарни или работни?Благодаря!
Календарни.

# 22 493
Може ли да се смени шпионката на входната врата? Как става?

# 22 494
  • Mediterraneo
От къде мога да получа справка за дохода  си 12м. назад , майчинството ми свърши юни и ме освободиха от работа ,вече работя в друга фирма ,но ми трябва документа от старата , а не мога да намеря никой от счетоводството ?

Ако е за детските- изисква се бележка от работодател. Няма как от друго място да получиш такава информация. Ако си била само по майчинство, т.е. на обезщетение от НОИ, от там би следвало да ти дадат информация. Пак казвам- ако е заради детските, социалните по служебен път виждат тези доходи( от НОИ).

# 22 495
  • Някъде там
Момичета моля Ви помагайте! Как мога да оправя оцветен сатен и една памучна блуза! Не съм видяла, че в дрехите има по тъмна блуза и белята е на лице! Кажете има ли начин да се оправи  Hug

# 22 496
  • София
Може ли да се смени шпионката на входната врата? Как става?
Би трябвало да се развива обратно на часовниковата стрелка от вътрешната страна на вратата. Peace

# 22 497
Момичета моля Ви помагайте! Как мога да оправя оцветен сатен и една памучна блуза! Не съм видяла, че в дрехите има по тъмна блуза и белята е на лице! Кажете има ли начин да се оправи  Hug
попитай в темата за перилните препарати. даже има и отговори на подобни въпроси  - за оцветени дрехи при пране.

# 22 498
1. Как да си оправя форумът пак да ми е на цял екран? Имах настройките, но малко преинсталирах и сега го няма.
2. Има ли програма, която хваща неправилно поставени запетайки?

# 22 499
  • Burgas, Bulgaria

Ако е за детските- изисква се бележка от работодател. Няма как от друго място да получиш такава информация. Ако си била само по майчинство, т.е. на обезщетение от НОИ, от там би следвало да ти дадат информация. Пак казвам- ако е заради детските, социалните по служебен път виждат тези доходи( от НОИ).

Ще кандидатствам за еднократна помощ за първокласник , пак същата бележка като за детските ми трябва , те от социалните ми дадоха справката 12м. назад ,която да попълня ,но искат и от рабородателя , а него .... го е хванала липсата . Може би да звънна в НОИ или направо да отида  newsm78 . Голяма галимация се оказа това ,за в бъдеще ще знам да си искам такива документи когато напускам дадена фирма !

Общи условия

Активация на акаунт