?Въпроси всякакви?

• 5 550 243
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 225
  • София
И аз мисля, че се нарича сredit note to invoice. Съжалявам само, че не мога да проверя в момента, но съм почти убедена, защото преди месец имахме подобно известие от чуждестранни партньори в работата ми.

# 226
  • София
Благодаря ви. И аз така си мислех, но не бях сигурна.  Hug

# 227
Комп проблем, моля за помощ и акъл Wink

От известно време клиповете в Youtubr Vbox не ми вървят както трябва с Гугъл Хром (моят браузер, няма да го сменя Wink ), вероятно ми липсва някаква настройка, приставка или ддз какво, то това е по-лошото де, не зная какво е, така че дайте акъл какво може да сваля за да се оправи работата - вървят клиповете, но като че ли на леко забавен кадър, звукът по същия начин, с една дума за кеф от слушане и гледане дума не може да става  Tired
Какво да сваля, за да се оправи?
Да преинсталвам не искам, че имам стотици запомнени неща, а идея нямам как да ги запазя (пароли, страници и т н).
Пробвай да преинсталираш флаш плеара, ако не стане преинсталирай самия компютър.
хрома си ползва негов си вграден плеяр и това упражнение е леко излишно. Първо си изчисти кеша и кукитата, после пробвай с десен бутон върху някое клипче и избираш "setings" и маркирай или отмаркирай "enable hardware acceleration" , и на средното табче дето прилича на папка плъзгача го дай на макс. накрая рестартирай и да видим

# 228
Нов въпрос - видях тази снимка и ме заинтригува какво е то - http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/734905_10200183255 … _2062251609_n.jpg

# 229
Здравейте, знаете ли нещо, с което да си подобря паметта? В сесия съм, а имам мн да уча и ми е трудно да запомня всичката информация и се чудя нещо, което да стимулира мозъка..

# 230
Здравейте, знаете ли нещо, с което да си подобря паметта? В сесия съм, а имам мн да уча и ми е трудно да запомня всичката информация и се чудя нещо, което да стимулира мозъка..
орехи, аз лично ставам рано и така!

# 231
  • София-Младост
орехи, аз лично ставам рано и така!
И всякакви други ядки-лешници, фъстъци, бадеми...най-добре сурови. Риба.
Въпроса ми е спешен, дано да може някой бързо да ми отговори  Praynig
Как се казва на английски "кредитно известие към фактура"?
Credit Note

# 232
  • Стара Загора
Мисля че ако девойките се въртят в кръг-ще е някакъв уред за изтискване на изпрани одеала,черги и др.по дебели неща.Нещо като първообраз на ценрофугата!

# 233
  • София-Младост
Мисля че ако девойките се въртят в кръг-ще е някакъв уред за изтискване на изпрани одеала,черги и др.по дебели неща.Нещо като първообраз на ценрофугата!
По-скоро го дърпат напред-назад, но уреда е с тази цел, да се изстискат изпраните неща...даже се вижда някакво одеало по средата, а отстрани менците, с които е донесено.

# 234
орехи с мед ядеше леля ми като учеше за изпити. вече има две висши  Twisted Evil

# 235
орехи с мед ядеше леля ми като учеше за изпити. вече има две висши  Twisted Evil
Ето от това съм много доволна и не само за паметта, като цяло се чувствам много свежа и енергична, когато го пия, също така краката и ръцете не са ми толкова студени.
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=185840

# 236
.....орехи с мед ядеше леля ми като учеше за изпити. вече има две висши  Twisted Evil

Не ще да е само от орехите Wink, но са полезни, може и рибка заради фосфора, ябълки. Преди години, като бях студентка, купувахме и някакъв препарат от аптеката, нещо с фосфор беше и без рецепта, но не му помня названието... Embarassed А орехите ги хапвахме, забъркани с мед. Heart Eyes

# 237
Как и от къде мога да си сваля Говорещия Том на телефона (Globul Touch, с Андроит) Blush? На компютъра да го сваля или направо на телефона Crazy

# 238
  • София
Как и от къде мога да си сваля Говорещия Том на телефона (Globul Touch, с Андроит) Blush? На компютъра да го сваля или направо на телефона Crazy
Направо на телефона от маркет-а

# 239
Направо на телефона от маркет-а
А какъв е този маркет Blush?
Много съм зле, имам чувството че никога няма да му свикна на този телефон Crazy...

Общи условия

Активация на акаунт