?Въпроси всякакви?

• 5 550 618
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 240
Как и от къде мога да си сваля Говорещия Том на телефона (Globul Touch, с Андроит) Blush? На компютъра да го сваля или направо на телефона Crazy
Направо на телефона от маркет-а
А какъв е този маркет Blush?
Много съм зле, имам чувството че никога няма да му свикна на този телефон Crazy...

Предполагам става дума за магазинното приложение, откъдето по принцип се свалят всички приложения - Google play магазин, там пишеш в търсачката горе името на каквото търсиш и сваляш. Има една тема във форума за новите телефони, там можеш винаги да получиш съвет по подобни въпроси  Peace

# 241
  • София
Как и от къде мога да си сваля Говорещия Том на телефона (Globul Touch, с Андроит) Blush? На компютъра да го сваля или направо на телефона Crazy
Направо на телефона от маркет-а
А какъв е този маркет Blush?
Много съм зле, имам чувството че никога няма да му свикна на този телефон Crazy...
Andorid Market - мястото от което се свалят приложения на телефона при мен е една торбичка в бяло и зелено/

# 242
# 243
Имам един въпрос свързан с имот. Баща ми има жилище, за покупката на което са му изплатени лихво точки. Жилището е на негово име, придобито по време на брака.  Няма право да го продава или прехвърля 5 години. Въпроса ми е след смъртта на майка ми брат ми и аз имаме ли право на наследство от това жилище?

# 244
Andorid Market - мястото от което се свалят приложения на телефона при мен е една торбичка в бяло и зелено/
При по новите версии е play store

# 245
Имам един въпрос свързан с имот. Баща ми има жилище, за покупката на което са му изплатени лихво точки. Жилището е на негово име, придобито по време на брака.  Няма право да го продава или прехвърля 5 години. Въпроса ми е след смъртта на майка ми брат ми и аз имаме ли право на наследство от това жилище?
Жилището е придобито по време на брака и с покупко-продажба, т.е. превърнало се е в СИО и вие ще получите в наследство по 1/6 част от него. Разбира се баща ти има право да оспори и да доказва, че то е изцяло негова лична собственост, а какъв би бил изхода не може да се предвиди. Кога е починала майка ви? Не сте ли подали декларации за наследството от нея? Трябва ви лична консултация с адвокат.

# 246
Не сме подавали такива декларации, те не се ли само за имоти, които са били и нейна собственост. Къде се подават в данъчното ли? Майка почина през септеври. Може би трябва да отида да попитам в данъчното.  Thinking
Благодаря, Хърмаяни.  Hug

# 247
Не сме подавали такива декларации, те не се ли само за имоти, които са били и нейна собственост. Къде се подават в данъчното ли? Майка почина през септември. Може би трябва да отида да попитам в данъчното.  Thinking
Благодаря, Хърмаяни.  Hug
Моите съболезнования.
В 6-месечен срок от датата на смъртта се подават. Вземете документите на жилището и удостоверение за наследници, и се консултирайте с адвокат. На пръв поглед сте наследници на част от жилището, той ще прецени дали съм права, след като ви прегледа документите.
ПП Декларации се подават и за части от имоти.

# 248
Благодаря, Хърмаяни  Hug

# 249
  • София
Един въпрос, но само ако някой е наясно Peace

Ако купя едни кокошки от Германия, много ли е сложно да се докарат до България? Имам предвид, че сигурно трябва да търся превозвачи (и от двете страни) с разрешително да се прекарват животни? Или не е чак толкова сложно, колкото си го представям?

# 250
Публикувах коментар за хотел в известен форум за мнения, но не е добавен, а писах ли, писах.
Трябва ли да мине известно време за да го публикуват, или всичко отначало?
Мерси!

# 251
Не всички форума са като бг-мама Simple Smile Пишеш и веднага си виждаш мнението. Някъде ги одобряват, преди да ги публикуват...

# 252
  • Варна
Някой дали има опит с връщане на стока в "Зора"? Купихме един безжичен телефон в кр. на декември, сега се оказва че е напълно излишен.

# 253
  • Русе/София
Някой дали има опит с връщане на стока в "Зора"? Купихме един безжичен телефон в кр. на декември, сега се оказва че е напълно излишен.
Аз.Одисеята ми продължи 6 месеца,накрая замениха стоката/за връщане на пари и дума да не става/.Късмет.

# 254
Публикувах коментар за хотел в известен форум за мнения, но не е добавен, а писах ли, писах.
Трябва ли да мине известно време за да го публикуват, или всичко отначало?
Мерси!

Ако това е Триваго, то там трябва да се одобри мнението ти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт