?Въпроси всякакви?

• 5 504 438
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 770
  • В един копнеж!
Я отиди в ел.компанията, обясни положението и засили положението, че по тази логика , така както бърника той може да манипулира и електромера си и искаш да викнеш някой от електричарите да дойдат на пломбират таблото. Да го видим тоя пишман инициативен нахалитет къде ще бърка!!!  Crossing Arms

# 22 771
  • Варна
Благодаря за отговорите, момичета!  bouquet
Първия път като се случи, помислих, че нещо не е минало плащането (както казах през банкирането го правя) и затова са ми спрели тока. Обадих се в ЕОН, каката ме насочи към това табло и каза да вдигна там едно лостче и тока дойде. Казах й че таблото е отворено и всеки може да дойде и да ми спре тока и тя каза: "ще се погрижим да се заключва". Наистина след това аз го виждах затворено, но не знам дали беше заключено (пломбирано не е било със сигурност). Значи сега ще се обаждам да искам пломба...

# 22 772
  • София
Че и аз съм писала бележки, чак кокорене...

Спирах го от градина, щом му потече нослето. Да го водя на лекар, за една бележка, че е хремав - за чий?

Сестрата ми даваше бележки, на които или попълвах датите или написвах сама.

В училищата проверяват при личния лекар, поне някои от школата. Имат списък и с имената на лекарите.  newsm78

# 22 773
  • София
За пръв път ми умъртвяват зъб, сега съм с едно лекарство. Има ли още доста процедури преди пломбата?

# 22 774
Следващата стъпка е да ти почистят каналите, ще ти ги запълнят и ще ти пломбират зъба. Hug

# 22 775
  • София
Следващата стъпка е да ти почистят каналите, ще ти ги запълнят и ще ти пломбират зъба. Hug

Благодаря! Тя ми обясни жената, ама мен си ме болеше и не я слушах.  Crazy
Здравната каса ми покрива пломбата, а за другите процедури имате ли представа как варират цените?

# 22 776
Май беше по 18 лв. на канал за почистване и запълване, касата покрива определен вид пломба, ако искаш фотополимерна - доплащаш. Не са ми много пресни спомените. Успех!

# 22 777
На мен на канал ми вземаха по 40 лв. И това май с някаква отстъпка.

# 22 778
Може ли да ми препоръчате фониатър в София?

# 22 779
Как може да се случи: доброволно отказване от родителски права или по-точно доброволен отказ от бащинство? Възможно ли е?

# 22 780
  • Sofia
newsm78

# 22 781
  • София
newsm78

Лекар при проблем с гласа.

# 22 782
newsm78

Doli , лекар специалист, който се занимава с гласовият апарат, не е много популярен терминът. Peace

Да питам откъде да изтегля нов образец на молба декларация за отпускане на целева помощ за отопление, много била сложна за попълване, да я видя. Иначе плащали на адвокат да я попълни, поръчах да не бързат. Rolling Eyes

# 22 783
# 22 784

tinki_15Hug   Намерих една и я изпринтих, после прочетох, че имало нов образец, явно ще е тоя, другия беше 4 стр. Благодаря ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт