?Въпроси всякакви?

• 5 505 219
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 815
  • София
Doli, това клипче сигурно ще ти е полезно https://www.youtube.com/watch?v=BsIYqOV_qDc

# 22 816
  • Sofia
мерси   bouquet

# 22 817
monii,аз имам пълномощно, което изпълнява ролята на почти "генерално".
Не е във връзка с дете, но вътре са изброени институциите, за които важи, като община, съд, МВР, НОИ и т.н.
Самите нотариуси знаят какво да посочат, като им се изложи проблема.

# 22 818
то с всичко трябва да се внимава.  hahaha
да не мислиш ,че на Мускула  не пише да се внимава с употребата му  ?

да сипва 1-2 с.л  от содата  и да полее с малко топла вода. след няколко мин. да отмие с топла вода.  хубаво е да се повтори процедурата.  а за в бъдеще да се мисли как да не се запушва тръбата (не бих казал че е канал) на мивката.  Laughing

малко ме е шубе да действам със сода...едно време така пропускахме даскало,като сипвахме малко сода в тоалетната и...сещата се какво ставаше на там....живея в къща и тръбопровода от кухнята/банята и тоалетната са вързани на едно...аз хубаво ще изсипя в мивката,ама да не почне да връща акита от двете тоалетни  newsm78

# 22 819
желязна ти е логиката  Joy
аз живея в блок и каналите се събират на едно място преди да напуснат блока. сипвам сода  и комшийте да берат урожая  hahaha
исеята е содата или всякакво друго отпушвало да отпуши канала , да го направи по-проходим.
ако те е страх от това мини на вариант да смениш тръбите с нови. няма никакъв риск  hahaha

# 22 820
  • София
Като пиша отговор до някой от група във Фейсбук искам да копирам името му, но да се получи като линк. Как става тоя номер?

Слагаш един знак @ и като напишеш първата буква от името надолу ти излиза списък.  Wink
И аз благодаря за това пояснение.  Hug Все се чудех как я правят тая "магия"

А как се прави да се показва само първото му име? Защото аз като напиша @Георги Иванов и ми излиза списък и селектирам цялото име. А съм виждала някои тагват само @Георги и вече като цъкнеш на името ти излиза цялото Георги Иванов?
Пишеш @Георги Иванов и изтриваш Иванов

Това съм се опитвала да го правя няколко пъти, но в повечето случаи изтрива цялото име.  newsm78

# 22 821
бях питала преди тук,.но никой не ми отговори

как добавяте линкове,без да ви изпише че са рекламен спам и да не ги добави в коментара...?

# 22 822
  • София, България
Не го правим никак. Линкът, който си искала да публикуваш е минал през филтъра на Bg-mamma и е разпознат като спам.

Ако желаеш можеш да пишеш на администраторите, те да проверят линка и да преценят дали да позволят да го публикуваш  Peace

# 22 823
Здравейте,някой може ли да ми каже в кои месеци се приемат документи за зелена карта (САЩ)?

# 22 824
  • sf
Здравейте,някой може ли да ми каже в кои месеци се приемат документи за зелена карта (САЩ)?
Ако говориш за лотарията, обикновено е октомври или ноември.

# 22 825
Ако говориш за лотарията, обикновено е октомври или ноември.

Благодаря   bouquet

# 22 826
А,има ли такава тема,че не я откривам ?  Embarassed

# 22 827
  • sf
Има, даже и аз съм писала в нея, ама с тоя нов форум си е лотария да я открием  Joy
ще се мъча ей сега

Ха, успях  Laughing   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=740355.1020;topicrefid=20

# 22 828
А,има ли такава тема,че не я откривам ?  Embarassed

Ето една, всъщност погледни и останалите, ако искаш. Peace

donsita, права си, добре че чичко гугъл всичко знае, с него ми е по-лесно. Peace

# 22 829
Много Ви благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт