?Въпроси всякакви?

• 5 551 490
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 270
# 271
  • София
На ей таз песен http://www.youtube.com/watch?v=M8u6XqhExts не разбирам част от текста.
"И ще чакам дъждовете да те заличат като прелистенни."  Rolling Eyes Знам че се прелистват страниците на книгата но тук какъв е смисъла?   Rolling Eyes  А може и да не го чувам правилно.  Blush

Всъщност Слави не пее "прелистеНи", а "прелистен миг".  Peace

# 272
  • Русе/София

Blush ще ми помогнете ли да се сетя кои пеят една песен?

двама застарели чичковци, тип Том Джоунс, но испанци се въртят около млади полуголи мацки и пеят весела песничка. стара песен беше  Blush
http://vbox7.com/play:2524b38d

# 273
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
слънце си ми ти, ники  Heart Eyes Heart Eyes трикси Heart Eyes Heart Eyes

# 274
Благодаря ти, Софи!   bouquet

# 275
Защо не мога да пиша във всички теми?Липсва бутон'"отговори" в теми ,който са активни?

Тук е обяснено Peace - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0
    мерси!

# 276
Инсталирах си програма към firefox с коята след инсталация не ми се губят отметки. След инсталация обаче ги нямаше, а бяха мнго важни. Наново си инсталирах програмата(MozBackup-1.5.2-beta1-EN). Да не би да бъркам нещо или просто програмата е безмислена?

# 277
Здравейте, знаете ли как мога да си взема капаро, което съм дала за покупка на къща, която в последствие се оказа строена върху неурегулиран парцел? Капарото е дадено още лятото срещу разписка при нотариус.

# 278
Инсталирах си програма към firefox с коята след инсталация не ми се губят отметки. След инсталация обаче ги нямаше, а бяха мнго важни. Наново си инсталирах програмата(MozBackup-1.5.2-beta1-EN). Да не би да бъркам нещо или просто програмата е безмислена?
Няма ги в програмата (аддонът) или ги няма в мозила вече?
Ако е първото а си стоят в мозилата можеш да си ги запазиш и без програми. Във менюто на файл като цъкнеш трябва да имаш някъде да пише "внасяне и изнасяне" от там избираш изнасяне на отметки и си запаметяваш файлчето някъде. После като преинсатлираш "внасяш" обратно файлчето. Има и друг метод по принцип ако нямаш такова меню. Сори но нямам мозилаФФ за да ти кажа точно дали има такова.
При втория вариант, ако ги няма в мозилата май вече няма какво да се направи Sad

# 279
Здравейте, знаете ли как мога да си взема капаро, което съм дала за покупка на къща, която в последствие се оказа строена върху неурегулиран парцел? Капарото е дадено още лятото срещу разписка при нотариус.

Moжеш, ако в предварителния договор имате клауза, уреждаща капарото при несъстояла се сделка. Ако нямате такава клауза, не знам дали има опция. Ама сигурно има, ще ти е нужна консултация с адвокат.

# 280
  • Burgas, Bulgaria
да помоля , някой който живее в Чепеларе да ми пише на лични , искам да попитам нещо ?

# 281
В "Youtube" има ли опция, чрез която да разглеждам коментарите, които аз съм написала?

# 282
Виж какво пише в предварителния договор. В нашият пишеше, че ако сделката не се състой по вина на продавача, той трябва да върне капарото, че и отгоре като неустойка.
При нас аз бях продавача, капарото беше малка сума и според договора, ако бях провалила сделката го връщам двойно.

# 283
Момичета, моля ви кажете как да завъртя едно клипче с 90 градуса надясно  Praynig

# 284
с програмка- напр. windows movie maker...
а по-нагоре относно отметките в mozilla firefox... аз лично не съм ползвала тази добавка, но да знаеш за друг път- има си експорт на отметките:
Bookmarks-> Show All Bookmarks -> Import and Backup и си запазваш файла, после си го слагаш като преинсталираш

Общи условия

Активация на акаунт