?Въпроси всякакви?

• 5 551 578
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 285
Нямаме предварителен договор, сумата беше стоп-капаро, дадохме я срещу разписка при нотариус, там не е упоменато нищо за разтрогване на сделката.

# 286
с програмка- напр. windows movie maker...
с movie maker-а ми дава грешка, че липсват кодеци....  newsm78 някоя друга да ми препоръчаш?

# 287
  • София
Здравейте, знаете ли как мога да си взема капаро, което съм дала за покупка на къща, която в последствие се оказа строена върху неурегулиран парцел? Капарото е дадено още лятото срещу разписка при нотариус.

Попирай в темата за пазара на имотите. Там ще ти отговорят по-конкретно  Peace

# 288
Мерси, сега ще я потърся  Hug

# 289
# 290
Предписаха ми Рудожил,но чух,че е много силен и много боли корем от него.Някой може ли да сподели,ако има лични впечатления?Има ли начин да предпаза стомахът си?

# 291
Предписаха ми Рудожил,но чух,че е много силен и много боли корем от него.Някой може ли да сподели,ако има лични впечатления?Има ли начин да предпаза стомахът си?

Аз! Пила съм го два пъти при сериозни проблеми с венците. Първият път го пих без витамини или нещо за чревната флора. Не съм имала оплаквания. Вторият път го вземах с вит. Б комплекс.

# 292
Някой знае ли, в мола на Стамболийски колко време е безплатен паркинга като ходиш на кино?

# 293
Касита,благодаря ти!И на мен за венците ми го предписаха.Значи ще си го взема с витамини.

# 294
Някой знае ли, в мола на Стамболийски колко време е безплатен паркинга като ходиш на кино?

4 часа

# 295
Касита,благодаря ти!И на мен за венците ми го предписаха.Значи ще си го взема с витамини.

Най-добре питай в аптеката. Те ще ти дадат най-правилното- дали Б комплекс или нещо друго.
Да се оправяш.  Hug

# 296
Благодаря,дано подейства Simple Smile

# 297

4 часа
Мерси.

# 298
  • София
Каква е вероятността трусът в Егейско море от 16.20 часа да се повтори? Интернетът нещо мълчи...

# 299
  • София (Възраждане)
http://www.emsc-csem.org/#2, не само се повтаря ами се затретва и т.н. съдейки по картат
А в София не се ли усети всъщност сръбското зетресение?

Общи условия

Активация на акаунт