?Въпроси всякакви?

• 5 552 205
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 315
  • Burgas, Bulgaria
ясно , благодаря Ви момичета , просто се оказа ,че и тук ако си изкажеш мнението ще бъдеш нападнат в реалния живот ,не ,че ми дреме , и тези които се интересуват от моите писания да го .... - извинете , чувствам се ограбена направо ......

# 316
Не са минути, ден-два-три, но и аз не знам точно колко.

# 317
  • софия
Не са минути, ден-два-три, но и аз не знам точно колко.

24 часа след пускането.

# 318
И аз така мислех, но ми се е случвало да редактирам пост с над изминали 24 часа, та затова не знам колко са в момента.

# 319
  • София
За колко време болен от скарлатина не е вече заразен? На наши познати детето е диагностицирано днес. Колко време да не го събираме с нашето дете? Не сме се виждали от края на ноември, колко в инкубационния период?

# 320
За колко време болен от скарлатина не е вече заразен? На наши познати детето е диагностицирано днес. Колко време да не го събираме с нашето дете? Не сме се виждали от края на ноември, колко в инкубационния период?

Не е заразено детето ви.
Като си изпие АБ болното дете, тогава ще бъде пуснат нов гърлен секрет и ако вече е чист и стрептокока е избит може да се видите.

# 321
Първо - моля да ме извините за идиотския въпрос, но не знам кой друг да попитам, без да се чувствам тъпа.
Възможно ли е след като е оплодена яйцеклетката, да се случи нещо със зиготата (да спре да се развива например) преди да настъпи датата за цикъла и жената изобщо да не разбере, че е била бременна?

# 322
Първо - моля да ме извините за идиотския въпрос, но не знам кой друг да попитам, без да се чувствам тъпа.
Възможно ли е след като е оплодена яйцеклетката, да се случи нещо със зиготата (да спре да се развива например) преди да настъпи датата за цикъла и жената изобщо да не разбере, че е била бременна?

Възможно е, разбира се. Огромен процент оплождания завършват именно като по-обилен и по-болезнен цикъл, често дори без да е имало и закъснение.

# 323
  • France
Преди година -две гледах репортажи за нещо като фитнес на пилон  Laughing ...знаете ли къде се провеждат заниманията в София?

# 324
в момента се колебаем за оферта на мтел: 50м домашен интернет и телевизия за 27 лв
в момента сме на безжичен рутер и ползваме за 3 компа - 3 айПита и плащаме 30  лв пак 50м...

някой ако може да сподели опит или размишления... офертат стрували си

# 325
  • Там, където ме обичат
Някой чувал ли е за шини /скоби, протектори/ за лечение на врасъл нокът? Има ли салони в Сф, които предлагат такова лечение?

# 326
в момента се колебаем за оферта на мтел: 50м домашен интернет и телевизия за 27 лв
в момента сме на безжичен рутер и ползваме за 3 компа - 3 айПита и плащаме 30  лв пак 50м...

някой ако може да сподели опит или размишления... офертат стрували си
изглежда по добре ако можете да спрете кабелната или сателитната телевизия която ползвате в момента и да ползвате м-телската иначе според мен се губи смисъла за 3 лева.
Рутера дето го ползвате ваш ли си е? Ако е на сегашната фирма за нет, питайте дали има включен рутер в офертата или ще трябва да се набутвате с пари и за това(от 40 лева нагоре)
Иначе мтелски услуги не ползвам и не мога да коментирам качеството

# 327
Аз ползвам една от последните промоции на Мтел.Интернет+кабелна+сим карта с 30 безплатни минути+плазмен ТВ за 30 лв.на месец.От два месеца сме с нея и първия път платихме 40 лв. като мислихме, че сме надвишили безплатните минути в картата и  за това.Сега моят мъж  е проверил предварително дали е нахвърлил безплатните и уверен,че не е, отива да плаща.Там пак му искат 40 лв.Той казва, че няма как сметката да е по-висока, а те - ами плащате 10 лв. за пакет с филми.Това е допълнителна услуга, която е трябвало да активират с наше съгласие по телефона, но ние такова обаждане сме нямали, както и те нашето съгласие.Моят отказва да плати услуга, която не е искал и не е използвал, а те са му казали да си напише молба за спиране на пакета с филми.Той е поискал да напише жалба, а не въпросната молба и тогава служителят се е обадил на няколко човека и веднага са приспаднали тези 10 лв. от сметката.

# 328
някой сменял ли е скоро лична карта заради смяна на адреса? Каква е процедурата и документите, които се представят, такси?

# 329
  • софия
Мога ли в домашни условия да правя кератинова терапия на косата и с кои продукти? Каква е технологията?
В "специализираната" тема мълчат по въпроса, та да питам и тук Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт