?Въпроси всякакви?

• 5 479 427
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 350
  • ГО
Има едни, които приличат на плик за писма, имат копче и се закопчава "пликът", но са сравнително плътни, не са тънки, като джоба.

Намерих
папка с копче било Simple Smile
http://vega57.com/product_info.php?products_id=115&osCsid=8f … 2j9eaucnirsi9qjs6

# 37 351
Има едни, които приличат на плик за писма, имат копче и се закопчава "пликът", но са сравнително плътни, не са тънки, като джоба.

Намерих
папка с копче било Simple Smile
http://vega57.com/product_info.php?products_id=115&osCsid=8f … 2j9eaucnirsi9qjs6
Аз често ги ползвам, но най-вече когато трябва да нося документи в чантата си и да не ги омачкам.
Иначе тези папки с копче на можеш да ги подредиш в друга папка, както джобовете.

# 37 352
Благодаря, момичета. Hug Мисля, че вие говорите горе-долу за едно и също. Сетих се за този тип папки и преди да задам въпроса си, но за съжаление, наистина са много плътни, твърди и едва ли биха ми свършили добра работа, при положение че на мен ми се иска да слагам само по един документ в джоб, а имам десетки листчета за съхранение.

Явно няма такова нещо, каквото си въобразявам, че търся. Mr. Green Ето една ниша за разработване от по-предприемчивите сред вас. Joy

Всъщност, сега на второ четене се загледах в модела, предложен от tinki_15, и самите джобчета не ми се виждат толкова грубовати, но проблемът е, че нямат дупки и не могат да бъдат аранжирани в класьор, а на мен това ми е идеята.

# 37 353

Явно няма такова нещо, каквото си въобразявам, че търся. Mr. Green Ето една ниша за разработване от по-предприемчивите сред вас. Joy
На мен също ми е неудобно това, че излизат от отворения край и често съм си мислила, дали няма  такива, които се слепват с каналче.
Може някой да е виждал такъв джоб.

# 37 354
Именно, аз също точно такива търся, ама май няма. Sad Че като обърна случайно класьора с "главата" надолу и всички документи се посипят по земята, става доста весело. ooooh!

# 37 355
не е особено красиво, но по един кламер в средата от към отворената страна?

# 37 356
# 37 357
София.
бул. "Цариградско шосе". Посока Орлов мост - Пловдив.
Какво се строи след 4-ти км  newsm78
Нещо като естакада. В дясно е онзи дълъг блок, след София мед.

И още един въпрос.
Кога ще са 'отворените врати' на летище София?

# 37 358
Ехааа, супер, ще проверя!  bouquet

Вариантът с кламерчето също не е за изключване, като крайна опция. Peace

# 37 359
Здравейте!
търся си учебници /8-11клас/ в електронен вариант.

# 37 360
  • through the wormhole
Не си виждам аватара. Каква би могла да е причината?

# 37 361
  • Варна
Не си виждам аватара. Каква би могла да е причината?

Сайта , в който е качен не работи.

# 37 362
  • through the wormhole
Хексе, благодаря! А дали е временно? И, ако да, когато се оправи, ще се възстановят ли аватарът и подписът ми? Blush

Да добавя-сайтът е "прикачи".

# 37 363
  • Варна
Хексе, благодаря! А дали е временно? И, ако да, когато се оправи, ще се възстановят ли аватарът и подписът ми? Blush

Да, ще се възстанови. Поне досега така ставаше, когато се е случвало.

# 37 364
  • through the wormhole
Скрит текст:

Да, ще се възстанови. Поне досега така ставаше, когато се е случвало.
Още веднъж благодаря! Grinning Ще ходя голя известно време. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт