?Въпроси всякакви?

• 5 486 427
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 335
  • София
Знаете ли къде мога да следя публикуване на обществени поръчки?
Освен в сайта на АОП, има и фирми, които предлагат абонаментно известяване, като филтрират резултатите спрямо определени критерии.

Това известяване по мейл по зададени критерии става и през сайта на АОП. И е безплатно.

# 37 336
Знаете ли къде мога да следя публикуване на обществени поръчки?

АОП

Да, абонирах се, но дали в сайта качват абсолютно всичко. Преди качваха с държавен вестник, но сега не намирам нищо. Питах, защото си мислех да не би да търся грешно?!  bouquet

# 37 337
  • ту тук, ту там
Колко време е представлението на цирк Балкански?

3 часа с антракта беше пролетта.

# 37 338
  • София
Това известяване по мейл по зададени критерии става и през сайта на АОП. И е безплатно.
Би ли споделила опит как се прави тази настройка? Имаме служебна регистрация, уж оглеждах за подобна функция, но явно някъде нещо пропускам. Наистина ще бъда благодарна  Hug.

# 37 339
  • София
Би ли споделила опит как се прави тази настройка? Имаме служебна регистрация, уж оглеждах за подобна функция, но явно някъде нещо пропускам. Наистина ще бъда благодарна  Hug.
Влизаш в сайта с регистрацията и през Разширено търсене си задаваш критериите. След като запазиш шаблона влизаш в Шаблони за търсене от профил и слагаш отметка да те уведомява по мейл. Уведомителните мейли пристигат в деня следващ деня на публикуване. И съвет направи си няколко отделни шаблона за търсене, а не блъскай всички кодове в един.

# 37 340
  • София
Mrs Jan, наистина ти благодаря безкрайно много  Hug! Не можеш да си представиш колко пъти съм търсила това нещо като опция, а никога не съм заглеждала тези възможности, които ти  обясни. Мерси още един път!

# 37 341
  • София
Mrs Jan, наистина ти благодаря безкрайно много  Hug! Не можеш да си представиш колко пъти съм търсила това нещо като опция, а никога не съм заглеждала тези възможности, които ти  обясни. Мерси още един път!
За нищо. Ползвам го от години и единствения пропуск, който установих беше миналата година, когато заради промените в ЗОП на 30.06., последния ден по старите правила, имаше страшно много поръчки и пропуснаха филтрирането и изпращането на мейли. Също така като критерии за търсене съм задала много повече от това, което ме интересува конкретно, но е в близка област, защото съм попадала на грешни кодове от страна на възложителите.

# 37 342
  • София
А ние отскоро работим по обществени поръчки и съм съвсем боса. Имаме още няколко месеца платен абонамент, сега актуализирах и профила ни в сайта на АОП. Тъкмо ще следя платения с моите филтри и съм сигурна, че ще вляза в час Simple Smile Критериите за търсене и ние забелязахме, че трябва да са по-широки  Peace.

# 37 343
Ужас,благодаря

# 37 344
  • София
А ние отскоро работим по обществени поръчки и съм съвсем боса. Имаме още няколко месеца платен абонамент, сега актуализирах и профила ни в сайта на АОП. Тъкмо ще следя платения с моите филтри и съм сигурна, че ще вляза в час Simple Smile Критериите за търсене и ние забелязахме, че трябва да са по-широки  Peace.
Пробвала съм и с платени, но установих, че от тях получавам повече и излишна информация, за да си оправдаят плащането, но полезната за мен информация получавах и от АОП и се отказахме от платената. Но това е в нашата област и в нашите интереси при другите може да не е така.

# 37 345
  • София
През  e-pay ли е най-изгодния вариант за плащане на сметки, когато аз искам, през кред.карта?

На място ЧЕЗ нямат опция за ПОС, за Топлофикация и Соф.вода не съм убеден.
През банкомат има няколко лв такса, а през e-pay по спомен е 20-30ст, но за една сметка или общо плащане?!

# 37 346
  • София-Младост
През  e-pay ли е най-изгодния вариант за плащане на сметки, когато аз искам, през кред.карта?

На място ЧЕЗ нямат опция за ПОС, за Топлофикация и Соф.вода не съм убеден.
През банкомат има няколко лв такса, а през e-pay по спомен е 20-30ст, но за една сметка или общо плащане?!
През еpay аз поне нямам такса при плащане на битови сметки...дебитна, Прокредит. Но може да си зависи от банката.

# 37 347
Защо не съм допусната в подфоруми за бебета, бъдеща мама и подобни?  newsm78

# 37 348
Зачудих се - има ли такова чудо като джобчета за документи А4, от този тип, които по някакъв начин да се затварят / прилепват, така че листите вътре да няма начин да изпаднат от отворения край? Естествено, нужно е и лесно да се отварят / отлепват, щом е необходимо документът да се извади. Rolling Eyes

# 37 349
има. Джоб със секетен цип.
Скрит текст:
http://www.offex.bg/bg/product/7779.html#.Vg1LvnqqpBc - първото попаднало ми. Има различно модели

Общи условия

Активация на акаунт