?Въпроси всякакви?

• 5 478 744
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 37 440
  • София
Деси, мисля че не стават за инхалции, но не съм сигурна.

Досега за малкия винаги съм купувала натриев хлорид Браун 0.9 %, било то в банка или на ампули.

Най-добре се обади на личен лекар или попитай момичетата от темата за астмата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=848299.0;topicrefid=20

ПП. Защо линкът излиза книга.бг  Shocked

# 37 441
  • here and now
Как могат да се махнат упорити петна от тоалетна? И Кислол не действа.
Препоръчвам това. Изключително ефективно е, а не е скъпо  Peace
Скрит текст:

# 37 442
Моля препоръчайте някакъв крем за силно напукана кожа на ръцете. Моя ММ е с постоянно напукани пръсти. В момента се маже с Glysolit, но няма ефект

# 37 443
  • Sofia
Може ли да се правят кръвни изследвания по време на месечния цикъл?
Дали би се отразило на резултатите....

# 37 444
Мисля, че може

# 37 445
  • София
Деси, мисля че не стават за инхалции, но не съм сигурна.

Благодаря, отивам в другата тема Simple Smile

# 37 446
Моля препоръчайте някакъв крем за силно напукана кожа на ръцете. Моя ММ е с постоянно напукани пръсти. В момента се маже с Glysolit, но няма ефект
Скрит текст:
Препоръчвам този.Има го в Лидъл.

# 37 447
Благодаря ти, ще опитаме и него Peace

# 37 448
Имам проблем с компютъра.
Скрит текст:
Disc D ми показва, че е пълен - 6,70 Мб свободни от 353 Гб .  #Crazy
Някой вещ може ли да каже кое трябва да изтрия и кое не .
Скрийн1
Скрийн2
Скрийн3
изтрии бисквитите и историята , кеша ... може да добавш малко МВ  Laughing

1.Malwarebytes Anti-Malware 2.1.8.1057
https://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1387
2. PerfectSpeed PC Optimizer
http://ccm.net/download/download-20399-perfectspeed-pc-optimizer

# 37 449
Домашно приготвен крем от мас и невен (може и смрадлика да се сложи). Досега не съм срещала по-добро средство от него при трайни проблеми. Рецепта не знам, приготвят ми го, но предполагам, че в мрежата има описания.

# 37 450
Как се разграничават граници за кръвно?
В какъв смисъл?
Кръвно 70/100. По-нормално е 70/110, как да се вдигне до 110 и да се поддържа така?
 В този смисъл исках да означава "разграничи", разликата м/у долна и горна граница да е по-широка.
Благодаря   bouquet
Кръвното е индивидуално за всеки и ако за един човек е нормално 110/70, то за друг нормално може да означава 100/50, или пък 140/80 Wink.

# 37 451
Къде в София мога да намеря по-голямо разнообразие от памучни дамски нощници, нещо такова? Трябва ми за болничен престой. В магазините на Панагюрище дали ще има?

# 37 452
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Къде в София мога да намеря по-голямо разнообразие от памучни дамски нощници, нещо такова? Трябва ми за болничен престой. В магазините на Панагюрище дали ще има?

За болничен престой - мини през някоя втора употреба и си купи 2 за 4-5 лв. (изпери ги на високи градуси с хубав препарат), а след болницата ги изхвърли.

# 37 453
  • София

На мен линкът не ми се отваря, но обикновено близо до самите болници има магазинчета с нощници

# 37 454
Някой ходил ли е при д-р Матев проктолог работи в Стара Загора? Имам нужда от споделен опит при  лечение в клиниката му за външни хемороиди.  Благодаря на отзовалите се.

Общи условия

Активация на акаунт