?Въпроси всякакви?

• 5 478 989
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 425
според мен жената се е объркАла и е искала да каже- магазин за т.нар. китайски стоки Peace

# 37 426
Прав си Бонго. Аз казах каква е моята асоциация.
Май самата дама, употребила израза, го е използвала неправилно и е искала да каже нещо друго.
може и да е правилна употребата.  напоследък , за да привличат внимание, се раждат всякакви наименования на магазини , кръчми ... така че не бих се учудил и на подобно наименование на магазин - важното е да влиза клиентела  Joy

# 37 427
Как се разграничават граници за кръвно?
В какъв смисъл?
Кръвно 70/100. По-нормално е 70/110, как да се вдигне до 110 и да се поддържа така?
 В този смисъл исках да означава "разграничи", разликата м/у долна и горна граница да е по-широка.
Благодаря   bouquet

# 37 428
  • София
Трябва да направя инхалации с физиологичен разтвор. Дали са на мъжа ми инжекционен, а не дифузионен. Едно и също ли е или да го сменям? (Браун 0.9 %, ако има значение).

# 37 429
Търся подарък за фен на Реал- Мадрид- нещо оригинално, от извора.
Ако някой предлага нещо, приемам ЛС, също така реални сайтове за такива.
  bouquet

# 37 430
  • sf
Напиши в гугъл "фен стоки на реал мадрид" , ще ти излязат много сайтове.
И кажи на фена, че е объркал отбора Wink

# 37 431
  • София
Трябва да направя инхалации с физиологичен разтвор. Дали са на мъжа ми инжекционен, а не дифузионен. Едно и също ли е или да го сменям? (Браун 0.9 %, ако има значение).

Ако имаш предвид банка за венозно вливане, да подходящ е.
Продават и малки разфасовки, специално за инхалатори, но излизат доста по-скъпо.

Разликата е, че голямата банка след отваряне вече не е стерилна, но същото важи и за медикамента, който  обикновено се ползва доста време.

# 37 432
Благодаря отново!

# 37 433
  • through the wormhole
Дари- Ана П. М., сещам се за един интересен подарък, направен на мой познат фен на "Левски"-позлатена монета от лимитирана серия с логото на отбора, предполагам колекционерска. Давам го само като идея, не мога да помогна с линк.

# 37 434
Имам проблем с компютъра.
Disc D ми показва, че е пълен - 6,70 Мб свободни от 353 Гб .  #Crazy
Някой вещ може ли да каже кое трябва да изтрия и кое не .
Скрийн1
Скрийн2
Скрийн3

# 37 435
  • София
Предполагам, че основната част от съдържанието е в USER-PC. Там трябва да прегледате какво вече не ви трябва или какво може да прехвърлите на друго място (USB, например).

# 37 436
Имам проблем с компютъра.
Disc D ми показва, че е пълен - 6,70 Мб свободни от 353 Гб .  #Crazy
Някой вещ може ли да каже кое трябва да изтрия и кое не .
Скрийн1
Скрийн2
Скрийн3
или го оставяш така да си работи (малко по-бавен ще е) , или преинсталираш.
при мен е така от година може би.

изтрии бисквитите и историята , кеша ... може да добавш малко МВ  Laughing

# 37 437
  • София
Има ли актуална тема за осветителни тела във форума?

# 37 438
  • от Луната
Никаква идея ooooh! Преместихме се преди седмица в апартамента на ММ, петната са в дъното, черни, не се премахват. ММ не знае как са се появили, чинията е на две години, не е нещо старо.
Има едно таблетки от Лидъл на тяхната марка W5. Доста добре почистват котлен и уринен камък  newsm78. Като се преместихме в това жилище тоалетната чиния беше доста почерняла там където е водата. Изчисти се на 90% с тях.

# 37 439
  • София

Ако имаш предвид банка за венозно вливане, да подходящ е.
Продават и малки разфасовки, специално за инхалатори, но излизат доста по-скъпо.

Разликата е, че голямата банка след отваряне вече не е стерилна, но същото важи и за медикамента, който  обикновено се ползва доста време.

Ампулите имам предвид. На инжекционните пише Sodiun chloride, на тези за инхалациите пише Natrii chloridum, та се чудех дали има разлика. Всъщност, проблемът е, че инхалаторът не ми разпрашва инжекционните, може би има някаква разлика все пак  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт