?Въпроси всякакви?

• 5 477 181
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 37 815
  • от Луната
кога трябва да подам документи за издаване на нов ТЕЛК при положение, че старият изтича на първи декември?
веднага
Ако става дума за преосвидетелстване от ТЕЛК пращат писмо около 2 месеца преди края на настоящия ТЕЛК и в него са описани какви изследвания искат и трябва да се отнесат, както и дата и час за явяването пред комисията. Не е нужно Бубанка да ходи сама и да подава каквото и да било. Ако не получи въпросното писмо е добре да отиде и да се информира дали вече има насрочена дата за  явяване и какво ще искат. Например ТЕЛК изтича на 20.10, писмото беше получено около 05.08, а датата за явяване беше 15.09

# 37 816
кога трябва да подам документи за издаване на нов ТЕЛК при положение, че старият изтича на първи декември?
веднага
Ако става дума за преосвидетелстване от ТЕЛК пращат писмо около 2 месеца преди края на настоящия ТЕЛК и в него са описани какви изследвания искат и трябва да се отнесат, както и дата и час за явяването пред комисията. Не е нужно Бубанка да ходи сама и да подава каквото и да било. Ако не получи въпросното писмо е добре да отиде и да се информира дали вече има насрочена дата за  явяване и какво ще искат. Например ТЕЛК изтича на 20.10, писмото беше получено около 05.08, а датата за явяване беше 15.09
Така е ако получава обезщетение. Ако не получава не пращат писмо, трябва да си подаде документите.  Peace

# 37 817
  • от Луната
От това, което е написано мисля, че става дума за преосвидетелстване, а не за първична инвалидизация  newsm78

# 37 818
 С какво ще ме посъветвате да изчистя абсорбатор - обезмаслител / и ако да -коя марка / или се чудя дали ще стане спрей за фурни -нали пак е за наслоени мазнини .
 Благодаря  bouquet

# 37 819
С Нокиа Лумиа 520 съм и забелязах, че нямам voice recorder, от Store ли да търся приложение?

И втори въпрос - не получавам известия, когато някой ми е писал или звънял във Вайбър, без значение дали съм он или офлайн. Когато отворя приложението, тогава виждам пропуснатото. В настройките уж всичко е ок, ама...не съвсем

# 37 820
Аз лично използвам Медикс за фурни за всички упорити мръсотийки- от чинии и тави да шкафове, фурни и.....колата /е, колата после я продадохме!/

# 37 821
  • Другата България
веднага

в смисъл - веднага на 1 дек. или още днес?
Закъсняла си, мила. Mr. Green
Подавай немедлено.

# 37 822
С какво ще ме посъветвате да изчистя абсорбатор - обезмаслител / и ако да -коя марка / или се чудя дали ще стане спрей за фурни -нали пак е за наслоени мазнини .
 Благодаря  bouquet

В миялна машина, ако става въпрос за решетките.
За самият мотор и аз незнем....стои си с наслоени мазнини  Sad

# 37 823
Чистя абсорбатора с обезмаслител Медикс и парочистачка.
Решетките мия под душа в банята.
Е, после и баня трябва да се чисти. ....

# 37 824
Абсорбатора е демонтиран и не е в къщи . ММ ще го чисти или на работата си или на село - няма как да клепа тук бани и тям подобни.
  Нямам съдомиялня - а и да имам няма да е тип профи ,че да натикам огромната решетка вътре.
 Благодаря за отговорите.
  Банята ми тоже е тясна и не е удобно да се тикам с него там.
 Парочистачка нямам също.
 Пароструйка беше като опция и ще му кажа пък каквото реши той . Купила съм спрей за фурни - той обикновено ползва обезмаслител .Открих в сайт и препарат за почистване на абсорбатори - но ми е скъп над 10лв за 600мл . Но в краен случай може и такъв да взема.

# 37 825
  • France
Момичета, в кой подфорум е темата за търсене на работа, CV и HR?
Предварително благодаря.

# 37 826
Какво да направя, за да пропише на български моя комп?
Във форума правя настойките, но като отворя пощата си....не мога. Рестартирах го, кликам и показва БГ, но като започна да пиша си е латиница

# 37 827
Абсорбатора е демонтиран и не е в къщи . ММ ще го чисти или на работата си или на село - няма как да клепа тук бани и тям подобни.
  Нямам съдомиялня - а и да имам няма да е тип профи ,че да натикам огромната решетка вътре.
 Благодаря за отговорите.
  Банята ми тоже е тясна и не е удобно да се тикам с него там.
 Парочистачка нямам също.
 Пароструйка беше като опция и ще му кажа пък каквото реши той . Купила съм спрей за фурни - той обикновено ползва обезмаслител .Открих в сайт и препарат за почистване на абсорбатори - но ми е скъп над 10лв за 600мл . Но в краен случай може и такъв да взема.

Тогава може и на автомивка.

# 37 828
Филтрите на абсорбатора винаги ги носи ММ на автомивка. Стават като нови.

# 37 829
Момичета, в кой подфорум е темата за търсене на работа, CV и HR?
Предварително благодаря.

В "Бизнес, работа, професии"

Общи условия

Активация на акаунт