?Въпроси всякакви?

• 5 475 190
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 800
Имама въпрос....страничен. Може ли някой софиянец да ми каже в колко часа се сменя караула пред президентството. Ще имам гости и искам да им покажа. Прочетох, че на 7.10 е имало тържествена смяна. Въпросът ми е без да е "тържествено" те пак се сменят на някакъв час, но кога е /по обяд/? newsm78 Joy

# 37 801
  • ту тук, ту там
Не съм софиянка, ама е в 12 ч на обяд!  Wink

# 37 802
благодаря за отговорите на моя въпрос!  bouquet

# 37 803
кога трябва да подам документи за издаване на нов ТЕЛК при положение, че старият изтича на първи декември?
веднага

в смисъл - веднага на 1 дек. или още днес?

Да, сега, защото дълго ще чакаш новата дата за явяване.

# 37 804
  • Германия
Имама въпрос....страничен. Може ли някой софиянец да ми каже в колко часа се сменя караула пред президентството. Ще имам гости и искам да им покажа. Прочетох, че на 7.10 е имало тържествена смяна. Въпросът ми е без да е "тържествено" те пак се сменят на някакъв час, но кога е /по обяд/? newsm78 Joy

На всеки кръгъл час +/- 5-6 минути. Т.е. е добре да сте там в ХХ:50ч., за да сте сигурни, че няма да го изпуснете.

# 37 805
  • София

На всеки час!

# 37 806
Здравейте не знам въпроса ми дали е за тук,но се чудя за един подарък който искам да направя на дете което става на 1 годинка. Става въпрос за кутия пълна с бебешки био продукти шампоани, масла някакви такива неща. Вие бихте ли се зарадвали на такъв подарък за децата ви?

# 37 807
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте не знам въпроса ми дали е за тук,но се чудя за един подарък който искам да направя на дете което става на 1 годинка. Става въпрос за кутия пълна с бебешки био продукти шампоани, масла някакви такива неща. Вие бихте ли се зарадвали на такъв подарък за децата ви?

аз много се зарадвах на подобно нещо, но хората знаеха какво използвам  Blush

с една дума - зависи от майката, може да държи на определена марка или да се почувства засегната, че точно такива продукти се подаряват  Peace

# 37 808
  • Варна
В 12:00 всеки ден се сменя караула с малка церемония.
Официална смяна, което е доста интересно - всяка първа сряда на месеца в 12:00.
В подлеза на СУ (не съм от София, май там беше  newsm78 ) има голям информационен център. Може да се получи много информация, материали за забележителностите на града, също кога има безплтани туристически обиколки на български и др. езици.

# 37 809
  • София
За подаръка - наистина не може да се даде категоричен отговор. Аз например, не използвам много козметика за децата - само шампоан (който предпочитам да си избирам аз), евентуално крем за слънце лятото и някакъв крем за кожни раздразнения, който обикновено ми стига за много дълго време.

Но пък бих се зарадвала на дрехи, примерно. Може да я питаш от какво има нужда.

# 37 810
зависи дали искаш да зарадваш детето или майка му

# 37 811
Просто не знам какъв подарък да измисля а този ми се струва доста интересен, малката има достатъчно дрехи и играчки  Wink

# 37 812
 Peace ЕЕЕЕЕЕе, страхотно! БЛАГОДАРЯ! Невероятна е тази тема.
За подаръка....моя съвет е просто вземи ваучер, примерно от DM или др. магазин за козметика за бебе и майката сама да си избере. Peace

# 37 813
защо просто не попиташ майката за насока?
+ да й зададеш моя въпрос - нещо, което да улесни нея или да зарадва детето

# 37 814
Да. Бих се зарадвала. Но добави и някаква играчка Wink

Общи условия

Активация на акаунт