?Въпроси всякакви?

• 5 474 895
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 890
  • Другата България
постоянна ниска температура (под 37.5).
newsm78
Тоест, притеснявате се, че няма температура? Щото и моята постоянна е под 37.....

# 37 891
Не, над 37, но под 37.5, май се води субфебрилна

# 37 892
Аз бих отишла по най-бързия начин при друг лекар-в спешното или на частно някъде.И после бих я сменила тази,ако ми е лична.

# 37 893
Благодаря  bouquet

# 37 894
  • Другата България
Не, над 37, но под 37.5, май се води субфебрилна
Да, сега те разбрах. Peace
Най - добре да се консултира с лекар, ако не се влияе една бактерия от един вид антибиотик приемането за мен е безсмислено.

# 37 895
Бисептолът не е антибиотик, а химиотерапевтик.

Не е редно самоволно да спира лекарството, преди да се е посъветвала с лекуващия си лекар. В хода на лечението не е нещо необичайно смяната на едно лекарство с друго. Лекарят определя кое е най-подходящото, въз основа на изследванията. Щом е изолирана бактерия, той ще се съобрази с този факт и ще предложи друго, подходящо лекарство. Не трябва да се прибързва, според мен. В спешното няма да й обърнат по-голямо внимание, а и това не е спешно състояние. Все пак е започнато някакво лечение, което просто изисква корекция.

# 37 896
Здравейте, бих искала да попитам някой използвал ли е керамични печки /стенни/ и имате ли наблюдения вършат ли работа?
Ние сме на парно, така че стенната печка не ни е основната алтернатива за зимата, но търсим нещо евтино, което сутрин да загрява стаята. За момента сме се спрели на ето тези два варианта:

http://get.bg/diplomat-keramichna-pechka-za-stena-dpl-kpt-7003.h … ampaign=pazarfeed

http://www.pazaruvaj.com/ventilatorni-i-karbonovi-pechki-c4176/m … -58d-p236859571/#

Кой от двата бихте предпочели, имайки предвид че почти няма разлика в цената Simple Smile

# 37 897
Осъзнаваш, че това са скъпи китайски духалки за стена, нали?

# 37 898
По-добре си купете конвекторен радиатор. Има не лоши на поносима цена. В къщи сме с Noirot от години и сме много доволни.

# 37 899
По-добре си купете конвекторен радиатор. Има не лоши на поносима цена. В къщи сме с Noirot от години и сме много доволни.

Ние преди години в квартирата се отоплявахме на радиатор, добра идея е. Но поне нашият беше маслен и загряваше бавно ... идеята ни е да се постопли малко докато стане време за ставане за около 1-2ч. а радиатора /поне нашият/ загряваше само 30мин. без да се усеща топлина, освен ако не си лепнат за него Simple Smile Знам, че това са духалки ... но мислех, като са малко по - големи от стандартните да са и по - мощни, не ни притеснява толкова каква консумация на ток изразходва, защото няма да е включено постоянно. Наясно съм и че за това, което искаме може би най - добрият вариант ще е климатик, но в момента толкова голяма инвестиция само на лизинг може да си позволим, затова и се загледахме по този тип духалки.

# 37 900
Някой пил ли е уринал акут и добре ли действа?

# 37 901
  • София
Някой пил ли е уринал акут и добре ли действа?
Аз съм пила заради цистит, помогна ми.

# 37 902
  • ту тук, ту там
Да, и аз съм пила Уринал акут, много бързо почувствах облекчение на симптомите. още с първата таблетка! Peace

# 37 903
Здравейте, бих искала да попитам някой използвал ли е керамични печки /стенни/ и имате ли наблюдения вършат ли работа?

Ако стаите са закътани и топли, може би ще вършат работа.
Моя позната ползваше такъв и за 2 часа почти не се усещаше топлина в помещението, което не беше изолирано и на приземен етаж.

# 37 904
  • sf
Мога ли да намеря някъде утрешен вестник, преди утре? Всмисъл, колко най-рано ги разнасят по бензиностанциите, напр?

Общи условия

Активация на акаунт