?Въпроси всякакви?

• 5 474 677
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 995
Избили са ми два херпеса на устата  Sad за първи път на дърти години. Това нещо боли ужасно, дайте идея за облекчаване. Купих някакви лепенки и Фенивир от аптеката, слагах лед, не и не, будих се сто пъти тази нощ от болка.

На мен доста често ми излизат /чувството определено е ужасно/ единственото, което наистина ми помага е едно кремче Ацик / около 5-6лв. е/ винаги си го нося с мен и ако започне да избива през деня, още докато се усеща сърбежа го мажа и в 99% не успява да избие, което е истинска радост за мен Simple Smile

# 37 996
Играя онлайн игра, но не мога да влизам от компютъра. Понякога не зарежда изобщо страницата, а ако я зареди е бавен и нищо не става. От тела и лаптопа е без проблем. Защо така, как да го оправя?

Пробвайте да изчистете кеша и бисквитките на браузерите си и опитайте отново, още по - добре цялата история на браузъра, и то не час или два назад, а за цялото време от инсталирането му. Питайте и доставчика си на интернет, дали не е ограничил определени сайтове. Когато има проблеми с влизането, има разни добавки или разширения на браузерите, предназначени за блокиране на рекламно съдържание, на спам и фишинг сайтове и прочие, да се проверят в разширеният лист с филтрирани места, дали не е попаднал някой от пътищата към любимата игра, или сайта на самата игра. И не на последно място, погледнете си flash плеъра, много често онлайн игрите изискват обновяване на плеъра, за по - бързата работа Simple Smile

# 37 997
  • Варна
Благодаря, на всички за помощта с римите и рибена чорба Simple Smile  bouquet

# 37 998
Изтрих историите, опитах с различни браузъри - не става. Обнових Флаш плеъра пак не иска. Преди нямаше проблем, какво стана не знам. Sad

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 19:34 от Анонимен

# 37 999
Сложила съм да правя сироп от черен бъз. Обаче днес като погледнха бурканите видях, че е мухлясало. Обрах горния слой, разбърках, но сега какво?
Чак на 14 ноември изтичат 40 дни, защо е мухлясало? Бяха в един шкаф, покрити с марля, сега ги изкарах отвън, но пак ще е на тъмно.

# 38 000
Изтрих историите, опитах с различни браузъри - не става. Обнових Флаш плеъра пак не иска. Преди нямаше проблем, какво стана не знам. Sad
А кеша на Флаш плеъра изчисти ли?
http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/h … gs_manager07.html

# 38 001
Колко струва да се наеме автомобил за сватба? Някой с лични впечатления?

# 38 002
На какъв лекар трябва да се отиде, ако те боли гръдната кост? Не зад нея, а самата кост? Особено силна болка при дълбоко вдишване и издишване.

# 38 003
На какъв лекар трябва да се отиде, ако те боли гръдната кост? Не зад нея, а самата кост? Особено силна болка при дълбоко вдишване и издишване.
Може да е  вследствие на простуда от напъване за кашляне или невралгия.
 Ами при джипи-то и той ще те насочи .

# 38 004
Може ли да ми препоръчате 3 в 1 ( принтер, скенер и копир),  който да има евтини консумативи? Също така ако някой знае от къде най - изгодно мога да го закупя.

Уточни дали търсиш мастилено струен или лазерен принтер, както и някакъв бюджет.
          Имам абсолютно същия въпрос както dilyana.sl
          От вчера съм в същата дилема, но т.к. ще го ползвам у дома и принтиране ми се налага от време на време /по 50-100 страници на месец/, съм се насочила към лазерен 3 в 1, по възможност с WI-FI.  За бюджета -  newsm78 да е приемливо съотношението функционалност-качество  Embarassed
          Може ли да ми препоръчате марка, модел, от който сте доволни?

# 38 005
  • Варна
Препоръчайте ми интернет доставчик във Варна. Става въпрос за квартал Левски. Благодаря.
И аз съм в Левски,ползвам Булсатком,засега всичко е 6.
Интернет и телевизия 17 лв,ако само интернет искаш ,цената зависи от скороста ,15 мб-  13 лв.http://www.bulsat.com/internet.php

# 38 006
  • София
Цитруспреса (електричека) същото количество сок ли би изстискала като сокоизстисквачката?

питам, защото идва сезона на цитрусите, а мин. година се съсипах от миене на сокоизстисквачката, 10 части...
другото ми се струва по-лесно, но дали върши същата работа Simple Smile

# 38 007
Аз имам два въпроса:
1. Колко дни наведнъж болничен за домашно лечение има право да издава личния лекар?
2. Регламентирано ли е някъде за кое заболяване колко дни се дават за домашно лечение от личния лекар?
Моля и за препратка към някакъв нормативен документ, който регламентира това.
Благодаря!

# 38 008
  • София-Младост
Аз имам два въпроса:
1. Колко дни наведнъж болничен за домашно лечение има право да издава личния лекар?
2. Регламентирано ли е някъде за кое заболяване колко дни се дават за домашно лечение от личния лекар?
Моля и за препратка към някакъв нормативен документ, който регламентира това.
Благодаря!
Еднолично може до 14 дни, но за кое заболяване колко не знам.
Наредба за медицинската експертиза

# 38 009
  • София
Къде мога да гледам на запис волейболните мачове /Евроволей/ от последните дни? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт