?Въпроси всякакви?

• 5 474 544
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 38 025
  • Другата България
Така беше, наистина. Много съм зле. А има ли начин само един номер, не всички?
Оффф, справих се, благодаря ти и се извинявам, че питам за втори път, просто ми се изпари от главата. bouquet

# 38 026
Няма проблем.  Simple Smile Аз така и така не съм видяла кога си питала за първи път, така че не мисля, че някой ще възрази.

# 38 027
Колко струва да се наеме автомобил за сватба? Някой с лични впечатления?

Миналото лято ни беше сватбата / живеем в малък град, така че нямахме кой знае какъв избор на фирми/ казаха ни от 100 до 300лв в зависимост от това за колко часа, с шофьор или без и пр. Та в крайна сметка се отказахме и си намерихме познат с по-модерна кола и така  newsm78 Лично аз съм на мнение, че това са страшно много пари /кажи - речи една заплата за нашият "висок" стандарт на живот/ но за който може да си го позволи не е лошо Simple Smile

# 38 028
Здравейте, имам въпрос: влизам във Facebook през телефона, но искам да изтрия съобщенията си във Face. Как става това? Никъде не намирам такава опция? Телефона ми е с Андроид

# 38 029
Здравейте, имам въпрос: влизам във Facebook през телефона, но искам да изтрия съобщенията си във Face. Как става това? Никъде не намирам такава опция? Телефона ми е с Андроид
Задържаш върху името на човека от който искаш да изтриеш съобщенията и ще ти излезе опция за триене. Simple Smile

# 38 030
Здравейте,
И аз с въпрос, извинявам се, ако е обсъждано.

Със сменен постоянен и настоящ адрес съм от лятото и преди малко се проверих в ГРАО къде трябва да гласувам. За референдума съм на новия адрес, за местните избори на стария. Страшна тъпотия! Знаете ли към кого и къде мога да се обърна, за да се коригират нещата?

# 38 031
  • София
Здравейте,
И аз с въпрос, извинявам се, ако е обсъждано.

Със сменен постоянен и настоящ адрес съм от лятото и преди малко се проверих в ГРАО къде трябва да гласувам. За референдума съм на новия адрес, за местните избори на стария. Страшна тъпотия! Знаете ли към кого и къде мога да се обърна, за да се коригират нещата?

В Общината по район, но срокът беше до 10-ти (мисля).

# 38 032
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
До 10 октомври е можело да подадете заявление за гласуване на местните избори по настоящ адрес. За тях важи 6-месечната уседналост и затова в списъците сте на стария си постоянен адрес. Изпуснали сте тази възможност.
Остава в деня на избори да искате секционната комисия да ви впише под чертата, която пък СИК следва да ви откаже с решение в писмен вид. Взимате си решението и отивате в РИК (районната избирателна комисия) да обжалвате отказа. Стоите и чакате РИК да вземе решение. Или ще ви допуснат, или ще ви откажат.
Пред перспективата за толкова разправии и разкарване, по-добре гласувайте само в референдума. Peace
Или отидете в старата си избирателна секция за да гласувате за местния вот, ако е в същия град.

# 38 033
Благодаря ви! Става дума за не голям град и разкарването не е значително, просто ми се видя нелогично. Това означава ли, че  мога да гласувам и на двете места или трябва да избера или референдум или местни избори?

# 38 034
  • София
Можеш и на двете места да гласуваш.

# 38 035
Много ви благодаря  bouquet

# 38 036
  • Пловдив
Ако сега се регистрира кола в КАТ,данък МПС се изчислява пропорционално до края на годината ли Thinking И кога е срока да се плати?

# 38 037
Задържаш върху името на човека от който искаш да изтриеш съобщенията и ще ти излезе опция за триене. Simple Smile
БЛАГОДАРЯ ТИ bouquet

# 38 038
Ако сега се регистрира кола в КАТ,данък МПС се изчислява пропорционално до края на годината ли Thinking И кога е срока да се плати?
След КАТ отиваш в общината, попълваш дан. декларация за колата и плащаш данъка. По принцип за 2015 срока е 30.11.2015. Но защо да се разкарваш втори път? Може и с ел. банкиране, но ходенето за декларирне си остава.
Не е висок за 3 месеца.

# 38 039
  • Пловдив
След КАТ отиваш в общината, попълваш дан. декларация за колата и плащаш данъка. По принцип за 2015 срока е 30.11.2015. Но защо да се разкарваш втори път? Може и с ел. банкиране, но ходенето за декларирне си остава.
Не е висок за 3 месеца.
Ами...нали от тази година отпадна това повторно ходене и попълване?Директо от КАТ инфото отива в местни данъци и после ти го начисляват електронно данъка.Ти не ходиш.

Общи условия

Активация на акаунт