?Въпроси всякакви?

• 5 556 938
  • 96 496
  •   8
Отговори
# 53 775
Скрит текст:
Точно тоя модел съм купувала, моят черньо по какви ли не боклуци ме влачи, скъпи ботуши не, тия ми вършат работа. А апрески бяха едни топлички, леки и пухкави, като тези:
Скрит текст:

Лабрекс, как се влюбих сега в тия апрески и никъде не ги намирам в нета  Crazy. Гледам снимката е от олх, но и там не ги открих.
Някой да ги е мяркал някъде на живо или он-лайн  Flutter

Аз случайна снимка взех от гугъл, даже не погледнах, че са от ОЛХ. Май ги няма или поне аз не ги откривам на друго място. Ето едни подобни, пак така случайно взети от показаните в гугъл, но няма избор на цветове.

И тук, но не виждам размер, а позволява да се сложат в кошницата. newsm78

# 53 776
  • София
В къщи имам ч/б лазерен принтер. Консумацията е горе-долу колкото от питането. За 2-3 години съм на втората касета.
Не се занимавам с пълнене на касети с тонер. Купувам си съвместими. За служебния принтер също. При поръчка на 2 бр. ми ги доставят безплатно в офиса.   

# 53 777
В къщи имам ч/б лазерен принтер. Консумацията е горе-долу колкото от питането. За 2-3 години съм на втората касета.
Не се занимавам с пълнене на касети с тонер. Купувам си съвместими. За служебния принтер също. При поръчка на 2 бр. ми ги доставят безплатно в офиса.   

На каква цена ги купуваш?

# 53 778
  • София
И аз съм с черно-бял лазарен у дома, за 3 години 2 пъти съм презареждала касетата, качеството е перфектно!

# 53 779
  • София
С какво лепило мога да залепя хартия върху дървена повърност и после с какво да го мина без да разваля хартията? Може леко да се потъмни.

# 53 780
  • София
Струва ми се, че хартия върху дърво може да се залепи с лепило за тапети и пак с него може да се мине отгоре.

# 53 781
  • Вестерос
Някакво специално имаше за декопаж, може да питаш в някоя книжарница.

# 53 782
  • в огледалото на живота
Точно тоя модел съм купувала, моят черньо по какви ли не боклуци ме влачи, скъпи ботуши не, тия ми вършат работа. А апрески бяха едни топлички, леки и пухкави, като тези:
Скрит текст:

Лабрекс, как се влюбих сега в тия апрески и никъде не ги намирам в нета  Crazy. Гледам снимката е от олх, но и там не ги открих.
Някой да ги е мяркал някъде на живо или он-лайн  Flutter
Не е точно това което търсиш,но са сходни:
http://ruen.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8/%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B7%D0%B0-detail

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 22:49 от ~Dev~

# 53 783
  • София
Къде мога да намеря хубави постни сладки?

# 53 784
# 53 785
  • София

Поръчвам си от тук. Тонерите са към края на брошурата.
Цените им са по-добри, а не съм открила разлика с по-скъпите, които купувах преди това за служебните принтери, където и разхода ми е  значително по-голям. Питала съм ги и за модели, които не са показани на сайта и също имаха.

# 53 786
  • София
Мерси! Peace Ще им се обадя да попитам.

# 53 787
Някой да е взимал хранителната добавка Триптофан, която е за добро настроение, сън,намалява тревожността, за по-добър сън? Има доста инфо за самата добавка в нета, но почти никакви мнения и коментари.

# 53 788

Поръчвам си от тук. Тонерите са към края на брошурата.
Цените им са по-добри, а не съм открила разлика с по-скъпите, които купувах преди това за служебните принтери, където и разхода ми е  значително по-голям. Питала съм ги и за модели, които не са показани на сайта и също имаха.

Интересно ми беше каква е цената на тонера, за да я съпоставя с цената на самото устройство...тоест конкретно ти за колко лева купуваш тонер?
В линка са от 16 лв. до 196 лв Grinning

# 53 789
И аз имам интерес за принтера, та да обобщя правилно ли съм разбрала.
Купувам си принтер ( нали е зареден и готов за ползване?!) И после си зареждам тонер касета само или купувам?!

Общи условия

Активация на акаунт