?Въпроси всякакви?

• 5 557 611
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 54 285
# 54 286
  • На брега на реката
И в Русе...усетих го, а сме на първи етаж. Ако не беше така продължително, сигурно щях да го проспя. Което си е за предпочитане, защото се разсъних и съм настръхнала цялата.

# 54 287
  • Бургас
Да, Вранча, 5,6.
Уф, предния път пак така посред нощ. Ама тогава и в София го бяха усетили.
Тогава беше 7., ама за 77-ма говоря. Peace
А не, аз онова преди няколко месеца имах предвид.

# 54 288
В Плевен съм, хубаво си го усетих. Отиде ми спането тая нощ.

# 54 289
  • София
Да, Вранча, 5,6.
Уф, предния път пак така посред нощ. Ама тогава и в София го бяха усетили.
Тогава беше 7., ама за 77-ма говоря. Peace
А не, аз онова преди няколко месеца имах предвид.
м. септември пак беше 5.6

# 54 290
  • На брега на реката
Това май си беше продължително. Събудих се и лежах и се чудех какво се случва. А това от септември ме събуди по пукането на мебелите. Докато светна лампата и беше спряло. Голяма хронология направих, де  Embarassed
Но и този път фейсбука потвърди първи, разните сеизмологични сайтове реагираха след 10тина минути. Май само на БАН беше най-бърз.

# 54 291
  • Бургас
И предния път си полюля хубаво. Наистина този път информацията излезе по-бързо.
Пишете, че няма спане. Поне да ви чета  Sad

# 54 292
Септемврийското беше по-продължително според мен. Тъкмо ме събуди алармата на телефона в 1:20, да върша една работа, и се чудя да ставам ли, да не ставам ли, и айдеее на люлката. Аман от тая Вранча  ooooh!

# 54 293

Провери си във фактурите дали фигурира такса за втори приемник /дори и да е промо на нулева цена, трябва да има такса първо с + и после с -/. Ако няма такава, няма начин да ти искат оборудване за втори приемник.
По принцип, ако техници са ти сменяли приемника /идвали са на място у вас/,ППП трябва да е за получаване и връщане на разваления приемник.
Иди в друг магазин. Служителите освен таргет откривания, имат и такива за закриване и се опитват да те забавят, така че да не им се брои било за месец, тримесечие и т.н.
Успех!

Не открих такава такса във фактурата. Благодаря! bouquet

# 54 294
  • София
Казанлъшката гробница работи ли целогодишно? Намирам противоречива информация в интернет. Thinking

# 54 295
  • Пловдив
С какво се чистеше захабена ютия Thinking

# 54 296
Памук натопен в кашичка от вода и сода Peace

# 54 297
Момичета, трябва да платя здравните осигуровки на брат ми за 2 месеца, подал е декларация вече, като ида в Нап направо горе в банката ли да се кача или трябва да си взема някакво номерче?
Скрит текст:
Тъп въпрос, но за пръв път се сблъсквам с това.

# 54 298
  • Вестерос
В нашия НАП за банката не е с номера, просто се редиш на опашка, предполагам навсякъде е така  Embarassed

# 54 299
Не във всички НАПове има система с номерца, но дори и да има, за банката би трябвало да не важи- направо на гишето на банката Wink

Общи условия

Активация на акаунт