?Въпроси всякакви?

• 5 555 195
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 54 465
  • София
Първият работен ден е 03.01.017 г ( вторник).

# 54 466
  • sf
Децата са на училище на 5ти, нали?

# 54 467
  • София
Кой е първият учебен ден след ваканцията? 4-ти учебен ден ли е или не (София)?
Кой е първият работен ден?
Децата са на у-ще на 5-ти, засега. Само в някои области има обявена грипна епидемия и ваканцията се удължава до 9-ти.

Трябва ми разписание на автобуси за направление Пловдив-Варна.
Не мога да се ориентирам кои фирми карат по тази дестинация.

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 18:06 от missence

# 54 468
За Пловдив първият учебен ден е 9-ти. Има заповед от кмета.

# 54 469
  • София
Моля, кажете някакъв лек за много остра течна хрема. Тече ми носа, окото сълзи с него, както си седя и ми почва един ужасен сърбеж и потича като река.

# 54 470
  • София
Моля, кажете някакъв лек за много остра течна хрема. Тече ми носа, окото сълзи с него, както си седя и ми почва един ужасен сърбеж и потича като река.
Спрей муконазал плюс - само те ми действат наистина хремоспиращо. Като не искам да ползвам капки - тайлол хот, разтворен в гореща вода. Не знам коя точно от съставките му върши работа, но носът ми спира да тече и се отпушва.

# 54 471
Някой от прахчетата за настинка, освен парацетамол, съдържат и съставка,  която действа и на хремата -облекчава я. Терафлу я има със сигурност, Колдрекс я няма.

# 54 472
  • под тепетата
missence, виж на автогара юг. Едната фирма със сигурност беше Медилин. Автобусите са два - сутрин ( май беше 6,45) и следобед към 15 часа.
 http://www.bgrazpisanie.com/bg/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1 … B%D0%B8%D0%BD/153

http://www.bgrazpisanie.com/bg/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1 … E%D1%80%D0%B8/158

# 54 473
  • София
Съдържат псевдоефедринов хидрохлорид. Пих такова по схема, хремата ми се обостри на края. Няма време да се запуши носа, то все тече. Иначе температура нямам.

# 54 474
Съдържат псевдоефедринов хидрохлорид. Пих такова по схема, хремата ми се обостри на края. Няма време да се запуши носа, то все тече. Иначе температура нямам.

От една аптекарка го знам това за прахчетата, но името на съставката не помня Mr. Green Вероятно е същата, която пишеш. Ами то хремата така или иначе с лекарства минава за 7 дена, без-за една седмица Mr. Green  Трябва време да си мине по реда, всичките фази-течащ нос, после запушен и така.. Бърши поне с бебешки кърпи, да не прошкуриш камбата Laughing Peace

# 54 475
  • София
missence, виж на автогара юг. Едната фирма със сигурност беше Медилин. Автобусите са два - сутрин ( май беше 6,45) и следобед към 15 часа.

Мерси много! Peace

# 54 476
  • София

От една аптекарка го знам това за прахчетата, но името на съставката не помня Mr. Green Вероятно е същата, която пишеш. Ами то хремата така или иначе с лекарства минава за 7 дена, без-за една седмица Mr. Green  Трябва време да си мине по реда, всичките фази-течащ нос, после запушен и така.. Бърши поне с бебешки кърпи, да не прошкуриш камбата Laughing Peace
Не е лъжа.  Laughing Добре, че утре не съм на работа. Не ставам за пред хора.

# 54 477
  • Sofia
Минах през ужасната хрема. Единственото, което ме спаси е ракия в носа, както и разтвор на клеева тинктура (5 капки клеева тинктура с 10мл вода и това по няколко капки във всяка ноздра 3 пъти на ден). Преди слагането на тинктура/ракия промиване със Стеримар.
Преди това пръсках какви ли не спрейове и пих какви ли не прахчета.

# 54 478
Моята рецепта за хрема е няколко дена стоене на топло в къщи и Отривин, вечер преди лягане.  Peace

# 54 479
Отривина го признах. По принцип нищо не капя при хрема,но реших да пробвам Отривина на детето. Брех...цяла нощ спах като пън с отпушен нос Shocked Рекламата му била вярна значи. Да не се прекалява обаче,че се привиква към ксилометазолина в него Peace

Общи условия

Активация на акаунт