?Въпроси всякакви?

• 5 555 056
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 54 525
От няколко дни имам проблем с отварянето на много сайтове. Пробвам от два лаптопа и телефона, и на трите устройства не успявам. Дали има някаква настройка, която съм направила несъзнателно, примерно на акаунта ми в gmail и това да възпрепятсва връзката?
Отваряте ли bonapeti.bg?

При мен се отваря без проблем.

# 54 526
Благодаря ви, ще търся да разбера какво съм правила.

# 54 527
А каквл става? Изписва ли ти нещо?

# 54 528
И при мен не се отваря. Изписва да се провери прокси нещо си...

# 54 529

Ето, това е съобщението:

"Просрочено време на връзката

Сървърът bonapeti.bg просрочи зададеното време за връзка.

Страницата може да е временно недостъпна или твърде заета. Опитайте пак след малко.
    Ако не можете да заредите друга страница, проверете хардуера на компютъра.
    Ако компютърът или мрежата ви са зад защитна стена или прокси проверете дали на Firefox е разрешен достъпът до Интернет."

# 54 530
  • София
То всъщност в кръщелното, не присъства ли само името на 1 човек дори на церемонията да има и кръстник и кръстница?  newsm78

Искам и да попитам, ако се случи така, че на предсрочните избори за правителство сме в чужбина ( Е.С, в град, в  който има секция), ще може ли да отидем да гласуваме там, има ли някаква по- специфична процедура? Какво трябва да направим?

# 54 531
  • София (Възраждане)
Само с лична карта се гласува в чужбина при съществуваща избирателна секция.

# 54 532
  • София
Само с лична карта се гласува в чужбина при съществуваща избирателна секция.

Благодаря, а в България трябва ли да ходим до общината да заявим, че няма да гласуваме тук? Thinking

# 54 533
  • София (Възраждане)
Няма такова изискване.

# 54 534
  • София
Благодаря отново!

# 54 535
  • София
Има ли някъде в София дейности/занимания, които да се практикуват безплатно? Или поне не толкова скъпи/да имат по-голям срок за изпълнение? Бях си взела карта с определен брой посещения на танци, обаче така и си изгоряха, понеже нямах време да ходя в определените дни и часове. Фитнесът не ми е по вкуса. Идеи?

# 54 536
  • София
Има ли някъде в София дейности/занимания, които да се практикуват безплатно? Или поне не толкова скъпи/да имат по-голям срок за изпълнение? Бях си взела карта с определен брой посещения на танци, обаче така и си изгоряха, понеже нямах време да ходя в определените дни и часове. Фитнесът не ми е по вкуса. Идеи?

За какви дейности по- точно говориш, само за танци ли? Например всяка събота в Южния парк се провежда организирано безплатно бягане на 5км, след определен брой бягания се раздават фланелки, понякога има томболи, сега през зимата раздават безплатен чай.

# 54 537
  • София

За какви дейности по- точно говориш, само за танци ли? Например всяка събота в Южния парк се провежда организирано безплатно бягане на 5км, след определен брой бягания се раздават фланелки, понякога има томболи, сега през зимата раздават безплатен чай.

Не, не става въпрос само за танци, просто дадох пример с това, което аз пробвах.  Peace От време на време в разни онлайн издания попадам на събития /спортове, изложби, базари/, но ми прави впечатление, че презентират само по-големи такива.

# 54 538
  • На брега на реката
В сайтовете за групова пазарувяне пускат намалени абонаментни карти.
Безплатни са клипчетата с упражнения и програми в yotube  Mr. Green

# 54 539
Пере ли се риванолът / йодът? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт