?Въпроси всякакви?

• 5 473 001
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 70 170
Ученето и кандидатстването не ме плаши. Мотивирана съм страшно много и ужасно ми се учи.
Немога да бъда отделена толкова време от семейството си просто.....както е при редовното обучение.
Чувствам се отвратително.
Все едно.....абе не е тук мястото да се оплаквам но, от както се разминах с периода в който можеше да уча това, но не успях, у мен има една празнина, която ме измъчва. Немога да спра да го мисля.

П.С. Сега ще кажа голяма глупост в противоречие с първия ми пост, но бих си купила диплома, бих теглила кредит дори за това. И след това пет години бих учила в къщи, всичко което се учи....Само практика незнам как ще получа...
Сега да не кажете опазил господ от такива фармацевти или рехабилитатори. Не, няма да го направя, защото няма да получа практика, просто описвам силата на желанието си. А аз съм човек със здравословен проблем на гръбначния стълб и никога не бих практикувала върху човешко същество нещо, което не разбирам...
Ей така си разсъждавам само....

# 70 171
В МОН дали няма да знаят - има национален телефон, безплатен за цялата страна -  080016111, може да попиташ и там.......

# 70 172
  • София
За хамалите.
Много трябва да се внимава и особено с по-бюджетните фирми. Често такива фирми изпращат пълни несретници (да не навлизам в подробности за какви типове става дума), абсолютно без техника на носене (удряне на техника в стени, видимо неспособност да се справи с тежестта и начина, по който да мине през пространството).
Накрая с "това е базово, а вашето е повече пари" и подобни, сметката излиза двойна и тройна. Работата не е свършена професионално и оставаш с усещането, че си направил голяма грешка. И уж спестените пари е могло да бъдат похарчени за свястна фирма, с обучен персонал и без шикалкавене в цените. Та, внимание с бюджетните фирми за транспорт, местене и почистване..

# 70 173
Няма ме, разбирам те напълно, и аз бях като теб и проучих въпроса. Само редовно обучение са мед. специалности, практиката е много важна там, все пак с хора се работи. Имам позната с мъж и 2 деца се преместиха в друг град, само и само да учи за лекар тя, успяха, възхищавам й  заради тази смела постъпка, вече е Джи Пи. Simple Smile

# 70 174
В МОН дали няма да знаят - има национален телефон, безплатен за цялата страна -  080016111, може да попиташ и там.......

Благодаря, ще попитам и там!

# 70 175
За хамалите.
Много трябва да се внимава и особено с по-бюджетните фирми. Често такива фирми изпращат пълни несретници (да не навлизам в подробности за какви типове става дума), абсолютно без техника на носене (удряне на техника в стени, видимо неспособност да се справи с тежестта и начина, по който да мине през пространството).
Накрая с "това е базово, а вашето е повече пари" и подобни, сметката излиза двойна и тройна. Работата не е свършена професионално и оставаш с усещането, че си направил голяма грешка. И уж спестените пари е могло да бъдат похарчени за свястна фирма, с обучен персонал и без шикалкавене в цените. Та, внимание с бюджетните фирми за транспорт, местене и почистване..

Даа, за съжаление и аз съм имала горчив опит с такива служители и фирми.Angry

# 70 176
Скрит текст:
Ученето и кандидатстването не ме плаши. Мотивирана съм страшно много и ужасно ми се учи.
Немога да бъда отделена толкова време от семейството си просто.....както е при редовното обучение.
Чувствам се отвратително.
Все едно.....абе не е тук мястото да се оплаквам но, от както се разминах с периода в който можеше да уча това, но не успях, у мен има една празнина, която ме измъчва. Немога да спра да го мисля.

П.С. Сега ще кажа голяма глупост в противоречие с първия ми пост, но бих си купила диплома, бих теглила кредит дори за това. И след това пет години бих учила в къщи, всичко което се учи....Само практика незнам как ще получа...
Сега да не кажете опазил господ от такива фармацевти или рехабилитатори. Не, няма да го направя, защото няма да получа практика, просто описвам силата на желанието си. А аз съм човек със здравословен проблем на гръбначния стълб и никога не бих практикувала върху човешко същество нещо, което не разбирам...
Ей така си разсъждавам само....

@ niama_me - Това с купуването доста зле звучи, но така или иначе ако ти се учи това ще трябва да си "го купиш". Второ висше безплатно в БГ няма.

# 70 177
За хамалите -имахме един диван ,който не влиза в асансьора и трябваше да се свали неразглобяем от 8 етаж.Фирма искаше 50 лв.само за това без превоз.А ромите ,с които говорихме казаха ,че не се навиват да свалят диван ,макар че бяхме готови да им го подарим.И накрая с един телфер на познат  до долу и толкоз  Whistling

# 70 178
  • Сф
НСА виж за кинезотерапия и рехабилитация как седи въпроса.

# 70 179
Първия линк, който отворих като потърсих за специалност рехабилитация и ИМА задочно обучение
https://mu-plovdiv.bg/priem/info-spetsialnosti-ksk/#wellness
Скрит текст:

# 70 180
  • Варна
Разбира се, че няма как медицинска специалност да се вземе задочно, то просто е смешно да си го помислиш. Там практическите занятия са от огромно, ама огромно значение. Как се учи за рехабилитатор само на теория??? За магистър-фармацевт пък да не говорим ooooh!

# 70 181
Първия линк, който отворих като потърсих за специалност рехабилитация и ИМА задочно обучение
https://mu-plovdiv.bg/priem/info-spetsialnosti-ksk/#wellness
Скрит текст:

Аз им писах на тях мейл вече. Очаквам отговор. също и в Медицинския в Плевен.

# 70 182
  • Варна
Това предполагам е след завършена специалност, макар че не са го написали. Но магистърска степен да се вземе за 2 години без предварително придобита бакалавърска, че и задочно...

# 70 183
Аз също смятам така, въпреки че не е написано, но все пак ще чакам да ми отговорят. Така или иначе нищо не губя от това, че питам, па макар и отговора да е логичен.

# 70 184
Момичета, от преди малко не мога да вляза в абв-то. Имате ли го този проблем?

Общи условия

Активация на акаунт