?Въпроси всякакви?

• 5 552 664
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 830
  • оттам, откъдето започва България
Споко, и аз така прочетох.

# 73 831
Здравейте!

Моля, кажете хубав ресторант в Пловдив с жива музика и програма /за празнуване на рожден ден на възрастен/.

Благодаря предварително.

# 73 832
  • Перник
На вилата имаме нарязани дърва за огрев. Отивайки днес видях много стърготини и едни летящи голями черни насекоми. Идея какво е и как да го махнеме, да не се разяри/не знам жилещо ли е/, не изглежда приятно хич...

# 73 833
Някой знае ли с каква цел се окачват дискове (CD-та) по терасите? Виждала съм го по балконите на жилищни блокове и винаги съм се чудила. Този уикенд бяхме на почивка в СПА хотел - хубав, модерен и хоп - на терасата провесен от някакво въженце диск...

# 73 834
  • Пловдив
Някой знае ли с каква цел се окачват дискове (CD-та) по терасите? Виждала съм го по балконите на жилищни блокове и винаги съм се чудила. Този уикенд бяхме на почивка в СПА хотел - хубав, модерен и хоп - на терасата провесен от някакво въженце диск...
Да" плашат " лястовиците , да не гнездят там.

# 73 835

Гълъби гонят с дискове от терасите, но може и за друго да служат.

# 73 836
Да гонят птиците.

# 73 837

Преди години и аз търсех отговор на този въпрос, но не намерих, а не ми беше удобно да питам момичето. На моя позната баща й беше болен от рак и по това време бяха направили завеса от сд-та на самата тераса, не беше само един диск, а цели въжета с окачени дискове. Не знам дали има връзка с болестта, но ми стана странно, та ще се радвам, ако някой знае за какво служат.

# 73 838
  • оттам, откъдето започва България
Да, последното е обобщаващо.

# 73 839
Слагат се и в лозя и градини. От отблясъците птиците се плашат и не кълват посятото.

# 73 840
Слагат се и в лозя и градини. От отблясъците птиците се плашат и не кълват посятото.

И аз така знам.

# 73 841
  • София

Моята цъфна и аромата е доста силен, подобен на цъфнала липа . И това е след като я изнесох на между стълбищното пространство, получавах вид "клаустрофобия" от размерите и  Simple Smile

# 73 842
  • Варна
Хаха, моята не е цъфтяла все още, не понасям силни миризми. Че иначе я чака участта на един разраснал се неимоверно филодендрон, който сега краси офиса на мъжа ми. Grinning

# 73 843
  • София
Защо Израел участва в Евровизия?!

Политика и пари. Има и други, не е само Израел

# 73 844
Защото Израелската радио и телевизионна комисия е част от управителния съвет на Евровизия.
Сходна е причината и за участието на Австралия - Националната телевизия на Австралия, SBS, е част от Европейския съюз за радио и телевизия, което е правилото за квалификация за участие в конкурса Евровизия.

Общи условия

Активация на акаунт