?Въпроси всякакви?

• 5 552 693
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 73 845
Може ли най - лесна и проста рецепта за чийзкейк?
За блата използвам 1 пакет бисквити и малко масло ( около 50гр.). За крема 3 пакетчета крема сирене и 1 кофичка заквасена сметана. Слагам пудра захар и малко лимонов сок на вкус. И накрая 1 буркан сладко от боровинки или заливам с шоколад.
Бърза, лесно и вкусно. Пробвай.

# 73 846
Защо Израел участва в Евровизия?!

И на мен ми беше направило впечатление защо израелски отбор играе в Шампионска лига и националния им отбор играе квалификации от Зона Европа

# 73 847
Навсякъде са се навряли ...

# 73 848
Как са монтирани метални "украси" на панталон? От вътрешната страна на крачола няма никакви следи, следователно е с някакво лепило. Специално ли е?

# 73 849
  • София
Здравейте Simple Smile
Дали някой знае от къде - освен онлайн - мога да купя резервна каишка за MyKi Touch?

За съжаление не, но пък са доста бързи в доставката. Днес поръчваш-утре го получаваш. Аз лично поръчах две каишки да си имаме.

# 73 850
  • София
Можете ли да ми препоръчате школа по английски език за тийнеджър в София?
Търся дневен интензивен летен курс по английски език през лятото за 14 годишен с минимални знания по езика. Целта е максимална ефективност за кратко време - високо качество на обучението в група на добра цена.

# 73 851
  • В царството на игрите:)
Можете ли да ми препоръчате школа по английски език за тийнеджър в София?
Търся дневен интензивен летен курс по английски език през лятото за 14 годишен с минимални знания по езика. Целта е максимална ефективност за кратко време - високо качество на обучението в група на добра цена.
Адванс! Доволна съм и сега имат летен курс на добра цена!

# 73 852
  • София
Гледах в разни карти в нета за едно местонахождение, но да питам и тук:

За София- с какъв градски транспрот да стигна от пл.Света Неделя до ул. Енос /здравната каса/.
Благодаря

# 73 853
  • София

За София- с какъв градски транспрот да стигна от пл.Света Неделя до ул. Енос /здравната каса/.
Благодаря
С трамвай 7 до спирката на Гешов и оттам пеша /зад сградата на ПИБ/.

# 73 854
Трамвай 7 няма спирка на пл. "Света неделя", движи се по Ботев.

# 73 855
  • софия
Благодаря
Дава метро - линия 2 и прекачване.

# 73 856
  • София
Знам, но до пл. Македония не е далеч пеша. Разбира се може да вземе някой трамвай до там. Simple Smile
Ти какъв маршрут предлагаш?

# 73 857
Има ли актуална настинка с температура 38.5 и гърлобол?От обяд ми е зле,преди час пих парацетамол и не спада,а личната е утре втора Sad

# 73 858
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Има ли актуална настинка с температура 38.5 и гърлобол?От обяд ми е зле,преди час пих парацетамол и не спада,а личната е утре втора Sad

Да, и двамата ми синове са така, но с по-ниска температура.

# 73 859
  • Перник
Отделно има и с разстройство, повръщане, темп.и световъртеж...
Аз пак да попитам за насекомо голямо, черно, летящо, направило си е къща в нарязани дърва и от дупките които прави падат като мн ситни стърготини. Опасно ли е в смисъл жили ли, че трябва да го разкараме от дървата?

Общи условия

Активация на акаунт