?Въпроси всякакви?

• 5 551 700
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 875
  • Сф
Ние сме с максбайк, нямам забележки. Навремето поне , ни излезе доста на сметка в сравнение с драг.       http://maxcombike.com/bg/page/stores

# 73 876
Искам да запиша час при д-р Павел Станимиров, лицево-челюстен хирург. Звъня през няколко дена на номера му в кабинета му на Алабин, но никой не отговаря...

Моля, ако някой е ползвал услугите му, да ми каже как се е свързал с него. Мислех да отида на място, но няма гаранция, че точно тогава ще е там...

Приемам и други препоръки за добър специалист. Става въпрос за невъзможност да се отвори устата до край, има болка и се отваря до едно положение само

# 73 877
Благодаря ви  bouquet

# 73 878
Ти си за ортопед, не за лицев хирург. Аз имам проблем със ставите на челюстта - плитки ямки. Понякога при прозявка се "отключват" и ми трябва помощ с ръка, за да си затворя устата. Случвало се е и като ям ябълка. Колкото и смешно да звучи, не е приятно. Дъвка не дъвча, защото после съвсем не мога да си отворя устата. Когато пък имам възпаление в тези стави не мога да отварям много. Веднъж се измести на една страна долната челюст. Абе смотана работа общо взето, но зъболекаря ми ме прати на консултация с ортопед.

# 73 879
Мисля, че това влиза в компетенциите и на ЛЧХ, а за Станимиров четох доста положителни отзиви.

При мен не се налага чак с ръка да си помагам. Първо се наблюдаваше едно "пукане" понякога - при дъвчене, прозяване и изведнъж се появи болката и невъзможността да се отвори устата до край... Вчера взех една по-едра ягодка и не успях да я лапна цялата Flushed

# 73 880
Разбирам те напълно, същото ми се е случвало. Дори лъжица супа лапвах трудно и за никаква по-твърда храна не можеше да става дума. Ми не знам, мен при ортопед ме пратиха и той грубо обясни: "За да ме разберете горе долу какво ви е, това е нещо като ревматизъм, но на ставите на челюстта, а не на ръце и крака, където се случва обикновено. Но все пак са стави и те страдат по същия начин както и всяка друга една става, където и да се намира". Не трябва дъвка, твърда храна, големи хапки като при ябълката примерно и е такива неща. Но отиди на ЛЧХ щом искаш, същото ще ти каже.

# 73 881
  • ту тук, ту там
Мишелин, като теб съм точно! Ще ми е интересно да споделиш какво са ти казали на теб! Аз имам усещането, че имам нужда от наместване някакво в момента! Не съм в София и не мога да предприема нищо точно сега, но в началото на юни ще мога! Така че ще съм ти благодарна да споделиш при кого си ходила, ако успееш дотогава! 😊

# 73 882
Jelly Bean, да разбирам, че това ти се случва от време на време и после ти минава? Ортопедът изписа ли ти нещо? При мен не минава вече от доста време. За съжаление не мога да се сетя кога се прояви, но май има 2-3 месеца Sad

elleni, ще пиша, само да успея да си уредя преглед Blush

# 73 883
Когато беше периода на това възпаление, че стигнах до лекар, продължи няколко месеца. После още няколко години се случваше да ме боли понякога, да се отключва челюстта, но някак с времето проблема отшумя. Сега мнооого рядко се случва да запецне при прозявка. Изписа ми някакъв гел за мазане като за коляно, ако те боли, но не съм мазала особено, защото са със спирт и не исках да си мажа такова нещо по лицето. Пих вездесъщия тогава Диклак една седмица, на мен ми помогна и не ме болеше стомаха от него. Като се е случвало да заболи след това, от 1 хапче минаваше. Даже първия път мислех, че ухо ме боли, защото болката беше такава и на това място към ухото, че може да се объркаш.
Да кажа и че от години не дъвча дъвка и избягвам твърда храна.

# 73 884
  • Mediterraneo
Тарталета, отиди на канал, който не работи, и натисни синьото копче на дистанционното. Колко dB показва?

Празни са линиите, нула.

# 73 885
Какво ще препоръчате за слънцезащита за татус ?

# 73 886
  • Mediterraneo
Прясно направена ли е? Нормален крем с по- висок фактор.

# 73 887
Какво ще препоръчате за слънцезащита за татус ?
Има стикове специално за защита на татуси от слънцето.

# 73 888
На два месеца е и на директно слънце ще я изложа чак Юли , но искам да съм подготвена ,а и нося понякога от тези леки,прозрачни ризи.

# 73 889
Не би трябвало да я излагате на пряко слънце това лято.
Клепайте здраво.

Общи условия

Активация на акаунт