?Въпроси всякакви?

• 5 553 740
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 950
  • София
Един бърз въпрос, просто да си сверя часовника: колата се оказа с проблем, а именно отишла гарнитурата на главата. Съответно ще се налага да се шлайфа главата, биели и разни други такива. Грубо колко струва такъв ремонт?
Това е много голям ремонт, ако можеш да я разкараш бързо, цена - може и повече от 1000 лв.
Между 800 и 1000 лв.ми излезе на мен миналата година за подобен тип кола.Доста време траеше ремонта  Peace

Казаха ми около седмица:) И цената за момента е 800 лв с разни други неща за смяна и работата.

# 73 951
Обувки, поръчани от онлайн магазин на 1 декември 2017 ( не помня кога са дошли), в момента са скъсани в горната си част, не на подметката
Каква законова гаранция имам, или зависи от сайта?

Аз бих пробвала да направя рекламация. 2г законова гаранция не е изтекла. 6 месечната от тази 2г. -също не е изтекла. В този 6мес.срок клиентът не дължи доказване, че дефекта не е по негова вина. Презюмира се, че това е така, тоест не той е виновен.
Бих пробвала аз. Писмено, може и с копие до КЗП.

# 73 952
  • София
Добро утро! Сутрешно в офиса се развихриха тежки дебати на тема кои трамваи минават по Шипченски проход. Моля за помощ, не успях да се ориентирам в сайта на градски транспорт.

# 73 953
  • sf
Трамвай 20

# 73 954
  • София

Само той ли минава? Че се опитвам да ме убедят, че там минава и трамвай 22, за който аз обаче съм категорична, че маршрутът му е по Ботевградско.

# 73 955
  • sf
Само 20. 22 има друг маршрут. При гара Подуяне се разделят, 22 направо за Сухата река, а 20 надясно по Ситняково и после по Шипченски.

# 73 956
Преди няколко месеца имаше някакви ремонти и 22 минаваше през Шипченски.

# 73 957
  • София
Преди няколко месеца имаше някакви ремонти и 22 минаваше през Шипченски.

Възможно е, не знаех, но това обяснява защо на таблата по спирките все още фигурира номер 22 по Шипченски проход.

# 73 958
  • Sofia
С какво да дезинфекцирам/почистя/ароматизирам джапанки?

# 73 959
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
С какво да дезинфекцирам/почистя/ароматизирам джапанки?

Може да пробваш да ги пуснеш в пералнята.

# 73 960
Оня ден си изчистих едни джапанки, стояли на терасата с магическа гъба на сано. Като нови станаха.

# 73 961
Здравейте! Знаете ли дали е възможно да се извади здравна книжка, ако към момента на издаването й човек не е здравно осигурен? И каква е процедурата? Благодаря предварително за отзовалите се на питането ми Simple Smile

# 73 962
Трамвай 22 върви по маршрута на 20 от Дружба до гара Подуене където 22 продължава към Ботевградско шосе. Със сигурност върви по Шипченски проход

# 73 963
  • София
Трамвай 22 върви по маршрута на 20 от Дружба до гара Подуене където 22 продължава към Ботевградско шосе. Със сигурност върви по Шипченски проход

Няма как, защото вчера се качих на него на Ботевградско и стигнах до парка Заимов.

# 73 964
  • София
Току що минах по Шипченски проход и там наистина върви и трамвай 22. И на таблата на спирките го изписват. Не знам от кога и до кога е тази промяна.

Общи условия

Активация на акаунт