?Въпроси всякакви?

• 5 554 574
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 965
  • София
Току що минах по Шипченски проход и там наистина върви и трамвай 22. И на таблата на спирките го изписват. Не знам от кога и до кога е тази промяна.

Аз тотално вече се ошашках.....Да има два трамвая с еднакви номера ми се струва странно.

Редактирам се, мистерията е решена:) Трамвай 22 се движи по Шипченски проход, когато отива или идва от депото, което е на гара Искър. Нарядко са. иначе си върви по стандартният маршрут.

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 15:15 от glafira

# 73 966
  • оттам, откъдето започва България
Сигурността на Бг пощи за международни пратки е 100%, каква сигурност още да "сложиш" !?  Rolling Eyes
Остава избора на цена.
А за една и съща услуга, с еднаква сигурност повече от нормално и естествено е да се избере / аз лично/ тази с доста по-ниската цена.

Имах предвид, че при Спиди имаш постоянно проследяване до врата, вкл. и кой е получил пратката, което липсва при БГ пощи.
Всеки може да прецени кое го устройва. Това:  https://www.bgpost.bg/bg/495
или това: https://www.speedy.bg/bg/dpd-economy
Не ми се навлиза в подробности.

# 73 967
  • Г. О.
Здравейте. Кажете ми, моля ви, ако сте запознати, дали при наличие на варикоза(разширени вени), мъжът ми може да се натоварва физически - футбол веднъж седмично и бягане по 4 км умерено темпо през ден? Противопоказно ли е?

# 73 968
Според мен бягането му е в повече Simple Smile

# 73 969
Мога ли да сменя номера си към Мтел, преди да е изтекъл договора? Не искам да се прехвърлям на друг оператор, а само да сменя номера ....😕😕😕😕

# 73 970
Здравейте,искам да си сменя профилната снимка във Фейсбук,но не искам всички да разбират? Има ли такава опция?

# 73 971
Здравейте. Кажете ми, моля ви, ако сте запознати, дали при наличие на варикоза(разширени вени), мъжът ми може да се натоварва физически - футбол веднъж седмично и бягане по 4 км умерено темпо през ден? Противопоказно ли е?
Противопоказано е. Ходене - да и без ограничение колкото му е приятно; тичане или футбол - не. И то ходенето трябва да е с удобни меки обувки и компресиращи чорапи. Един аспирин на ден, ще му се отрази добре. Хубаво е да го види съдов хирург, но обикновено изписват терапия с Детралекс, Флебодия или нещо от този вид, пролет и есен по два месеца за поддържане на еластичността на кръвоносните съдове. Много добре знам мъжете колко обичат да ходят на доктор и да си кажат болежките.

Здравейте,искам да си сменя профилната снимка във Фейсбук,но не искам всички да разбират? Има ли такава опция?
Има. Качи я посред нощ, когато няма навалица във фейсбук, защото някои са много бързи и виждат всичко и веднага щом се покаже в профила и от опциите от кого да е видима дай да се вижда само от теб, с катинарчето опцията. Така няма да излезе в новините, че си си сменила снимката, другите ще я виждат само като пишеш нещо или ако отидат да видят профила ти, но снимката не може да се лайква от никого.

# 73 972
Стената ти > заставаш върху сегашната > актуализираш я > сменяш публиката на "Само аз".

# 73 973
Имам спешно въпросче и малко информация. Мтел са метнали са баба ми и дядо ми на село да подпишат договор за телевизия с поставяне на тяхна чиния. Има ли някакъв безболезнен начин да ги отърва от това нещо? На 09.05. са подписали.

# 73 974
Скрит текст:
Открива ми се възможност за нова работа,НО ако се случат нещата ще трябва да си изработя преизвестието,което хипотетично значи ,че Юли месец ще съм на новото място. Тук изникват на пръв поглед глупави притеснения ,но пък  - имам платена почивка в средата на Юли и не искам да я пропускам ,защото година и половина се "стискам" за нея ,а ми се вижда глупаво(нахално?!) да излизам отпуска от 1вата седмица на новото място ... Как бихте постъпили вие ? Да търся някакви договорки или да не пробвам изобщо ?

# 73 975
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Мога ли да сменя номера си към Мтел, преди да е изтекъл договора? Не искам да се прехвърлям на друг оператор, а само да сменя номера ....😕😕😕😕
Ако платиш дължимите неустойки за прекратяване на договора - т.е. всичко, което дължиш за 3 месеца напред. Проблема е, че ако си сключила договор с някакви преференции, ще те накарат със задна дата да платиш всичко, което ти е било дадено като отстъпка.

# 73 976
Обичах, била съм в такава ситуация. Още на интервюто за новата работа предупредих, че имам запланувана почивка еди кои дати и да го имат предвид, в случай, че ме поканят да работя при тях.
Все пак не виждам нищо нахално, на мен ми влязоха в положение и нямаше никакви проблеми. Започнах там и след седмица излязох в отпуск.

# 73 977
В Мтел не знам как е ,но срещу еднократно плащане на 12 лв. можеше да се прави,стига да имаш основателна причина.(в Теленор)

# 73 978
Говорих с оператор и той ми каза , че срещу 24лв мога по всяко време да сменя номера , няма проблем.

# 73 979
От 26 април до 18-ти май включително съм в болничен.
Занесох листа при счетоводител на 3-ти май и тя каза, че ще го подаде още същия ден, като плащането да го очаквам на 17-ти май - цялата ссума.
Дне обаче все още нямам превод. В интернет пише, че изплащането е 10 дни след подаването на болничния....
И друго че обхваща два месеца а тя каза че ще ми го платят на веднъж.
Запознати ли сте с това...кога горе-долу мога да очаквам превод...

Общи условия

Активация на акаунт