?Въпроси всякакви?

• 5 554 714
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 74 010
Много дълго това кратко забавяне, през това време много хора могат да маркират, че желаят да получават мейли.
Като мен например. И лентата още си стои.

# 74 011
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Борова смола от текстил с ацетон ли се почистваше?

Не съм пробвала, но някъде бях чела, че се премахва с ютия и вестник върху петното.

# 74 012
  • Телиш/Плевен
Ее, аз вече чекнах, че се съгласявам с томболите...
Малко по-нагоре цитирах пост на Mamma:
„За запазване на регистрацията са задължителни първите три съгласия.
Четвъртият чекбокс не е задължителен и може да бъде включен или изключен по всяко време.“

# 74 013
И при мен лентата си стои отгоре. Натиснах съгласен съм и запази ама .....

# 74 014
Ее, аз вече чекнах, че се съгласявам с томболите...
Малко по-нагоре цитирах пост на Mamma:
„За запазване на регистрацията са задължителни първите три съгласия.
Четвъртият чекбокс не е задължителен и може да бъде включен или изключен по всяко време.“

Мен не ме пускаше във форума без да отметна и четвъртата кутийка.
Нищо де, минало е вече.

Обаче сега махнах отметката, през лентата, която стои горе на екрана Simple Smile

# 74 015
При мен се махна Simple Smile

# 74 016
  • оттам, откъдето започва България
Всичко това е във връзка с новия Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/ЕО.
Влиза в сила от 25.05.2018 г. 

В тази връзка ме викаха и в банката, която ме обслужва, за да подпиша декларация.

# 74 017
Борова смола от текстил с ацетон ли се почистваше?
С бензин. Може и с бензин за запалки.

# 74 018
  • ту тук, ту там
Справих се с лакочистител.
Благодаря на всички, които взеха отношение! Peace

# 74 019
  • София
Скрит текст:
Открива ми се възможност за нова работа,НО ако се случат нещата ще трябва да си изработя преизвестието,което хипотетично значи ,че Юли месец ще съм на новото място. Тук изникват на пръв поглед глупави притеснения ,но пък  - имам платена почивка в средата на Юли и не искам да я пропускам ,защото година и половина се "стискам" за нея ,а ми се вижда глупаво(нахално?!) да излизам отпуска от 1вата седмица на новото място ... Как бихте постъпили вие ? Да търся някакви договорки или да не пробвам изобщо ?

Обичах, хубаво би било на интервюто за работа да споделиш за отпуската. Мисля, че няма да имаш проблеми.

# 74 020
  • София
Всичко това е във връзка с новия Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/ЕО.
Влиза в сила от 25.05.2018 г. 

В тази връзка ме викаха и в банката, която ме обслужва, за да подпиша декларация.

И на работното ми място раздадоха 4 листа формуляри, за същото нещо. Всеки си ги попълва, подписва и ги носи лично в л. състав.

# 74 021
  • гр. София

Здравейте. Как се нарича това растение и къде може да се намери в София?

# 74 022

Здравейте. Как се нарича това растение и къде може да се намери в София?

Царска бегония /Rex Begonia/ , може би в цветарски магазини или в такива сайтове. Peace

# 74 023
Май е царска бегония/бегония рекс

# 74 024
25 май официален почивен ден ли е?

Общи условия

Активация на акаунт