?Въпроси всякакви?

• 5 557 012
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 82 395
Наистина се сещат за това изследване малко след дъжд качулка лекарите. При бременност или преди изследвания на тръбите или ин витро обикновено им идва на акъла и за хламидиите. Иначе сам ако не се задействаш до си го направиш, може и 20 гОдин полов живот да минат. На ММ му направиха кръвно изследване.
И аз четох тука по темите докато си чакахме резултатите и се пищисвах. Твърдения най-различни имаше кое е най-сигурно и така и не открих единно мнение по въпроса. Като излязоха резултатите, си отдъхнах че напразно съм се притеснявала. Така че запази спокойствие доколкото ти е възможно. Дори и да имате хламидии, съм чувала, че са лечими, макар и по-бавно.

# 82 396
  • Mediterraneo
Благодаря! Ще поразгледам значи в някой магазин. Аз си мислех, че е някаква конкретна марка този добитък Simple Smile

https://www.amazon.es/Ty-Juguetes-juegos/s?ie=UTF8&page=1&am … 99385031%2Ck%3ATy

# 82 397
Как се приготвя филе от рила тон? Искам да го приготвя на тиган,но не знам колко време се приготвя.

# 82 398
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Как се приготвя филе от рила тон? Искам да го приготвя на тиган,но не знам колко време се приготвя.

минута и половина за всеки сантиметър дебелина на котлета Simple Smile

http://oursgourmand.blogspot.com/2016/09/blog-post.html

# 82 399
Нямам мерителна лъжичка, а трябва да отмеря 2000мг от прахообразно лекарство и да го разтворя с вода. Дайте идеи как мога да го направя?

# 82 400
Нямам мерителна лъжичка, а трябва да отмеря 2000мг от прахообразно лекарство и да го разтворя с вода. Дайте идеи как мога да го направя?

Мг...милиграм ли е или микрограм?
Аз лично бих се обадила на лекар...

# 82 401
За милиграми става въпрос.

# 82 402
Здравейте, може ли някой да ми каже ориентировъчно, колко би могъл да бъде приемливият адвокатски хонорар за една инстанция по административно дело? А по граждански иск? Въобще, всякаква  информация за адвокатски хонорари ще ми бъде полезна. Налага ни се да почваме дело, още  проучваме какъв тип да бъде, но сме притеснени, заради това колко би ни струвало за една инстанция.

# 82 403
2000 милиграма са 2 гр, или ориентировъчно 1/2 чаена лъжица-това в случай, че лекарството позволява леки колебания в грамажа

# 82 404
  • Буркина Фасо
Здравейте, може ли някой да ми каже ориентировъчно, колко би могъл да бъде приемливият адвокатски хонорар за една инстанция по административно дело? А по граждански иск? Въобще, всякаква  информация за адвокатски хонорари ще ми бъде полезна. Налага ни се да почваме дело, още  проучваме какъв тип да бъде, но сме притеснени, заради това колко би ни струвало за една инстанция.
колкото ти поиска адвоката. ако не ти допада отиваш при друг. пак ще е толкова.  Laughing
зависи и от града където ще търсиш адвоката.

# 82 405
Може да погледнете Наредбата за минималните възнаграждения на адвокатските вэзнаграждения.....да се ориентирате.
При иск с цена сумата варира в зависимост цената на иска. При неоценяемите искове сумата е твърда.
Въпросът ви е зададен много общо.

Има и държавна такса за обр.на делото, при оценяемите искове отново е в процент от цената на иска.

Питайте адвоката смело - не е срамно да се говори за пари ☺

# 82 406
За да бъда максимално конкректна, хонорар от 800 лв. за административно дело, оспорване на административно решение, как ви се струва?

# 82 407
2000 милиграма са 2 гр, или ориентировъчно 1/2 чаена лъжица-това в случай, че лекарството позволява леки колебания в грамажа

Ще опитам така. Благодаря!

# 82 408
Добре ми се струва.
Вижте Наредбата - там хонорарите по адм.дела са различни в зависимост по кой закон е делото....по ЗУТ и ЗКИР например беше 600 лв...и т.н.

Ето я
https://www.lex.bg/mobile/ldoc/2135488240

# 82 409
За да бъда максимално конкректна, хонорар от 800 лв. за административно дело, оспорване на административно решение, как ви се струва?

Зависи от много неща и какво включва точно тази сума и за какво дело става въпрос.
Адвокатите са няколко типажа - едни ти дават една крайна цена, която често звучи стряскащо, но пък не те занимават на всяко или почти всяко виждане с пари, други те цакат много с дребни суми и постоянно възникват и някакви разходи и т.н.
Както се договориш е всичко. А дали е евтино или скъпо много зависи и от сложността на самото дело.

Общи условия

Активация на акаунт