?Въпроси всякакви?

• 5 490 331
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 96 285
Извинявам се за, може би, глупавия въпрос, но юни месец си активирах роуминга, защото пътувах в чужбина, сега ще пътувам отново в чужбина, трябва ли пак да го активирам?

# 96 286
  • На брега на реката
Не, активен си е!

# 96 287
Здравейте, има нещо в онлайн банкирането на ДСК, което не мога да разбера. На трите ми последни движения пише : блокирана до 04.02. 2020
Досега не съм забелязвала да е било така. Знаете ли какво означава? Движенията са от 21. 12 и няма име и на наредител.

# 96 288
  • софия
Здравейте, има нещо в онлайн банкирането на ДСК, което не мога да разбера. На трите ми последни движения пише : блокирана до 04.02. 2020
Досега не съм забелязвала да е било така. Знаете ли какво означава? Движенията са от 21. 12 и няма име и на наредител.
Това са плащания, които са правени с картата.  04.02.2020 е крайната дата, до кояти банката е длъжна да ги осчетоводи,т.е. да излязат данни къде е направебо плащането, в колко чада и т.н. Излизат блокирани сумите, защото са транзакции,които още не са напълно осчетоводени, т.е. удържани са от сметката , но още не са налични всички гореизброени данни.

# 96 289
  • София
Изтече ми гражданската на една кола и получих писмо от гаранционния фонд, че ако не сключа нова ще съобщят на МВР да и бъде прекратена регистрацията. Чета из интернет, че и да прекратят регистрацията, в момента в който сключа нова гражданска автоматично регистрацията се подновява, без санкции, глоби и т.н. Така ли е още или има промяна? Колата е развалена и кога и дали въобще ще стане е божа работа и затова се чудя.
Ще бъдете санкционирани с 250 лв /намалиха глобата/ и тези пари ще си ги вземат.
Гражданската е задължителна, не пожелателна.

# 96 290
Бихте ли ми препоръчали някоя страничка във фейсбук където правят и мога да си поръчам обикновена чанта от плат? Може би някоя страничка за ръчна изработка на неща където има по голям избор. Благодаря предварително!

# 96 291
  • София
Happy Owls
Знам и други, но сега ми убягват имената. Само за тези се сетих.

# 96 292
magazinche.com, имат и реален магазин.

# 96 293
  • Sofia
Моля за препоръка за личен лекар в района на Лагера,Хиподрума,Красно село.

# 96 294
Изтече ми гражданската на една кола и получих писмо от гаранционния фонд, че ако не сключа нова ще съобщят на МВР да и бъде прекратена регистрацията. Чета из интернет, че и да прекратят регистрацията, в момента в който сключа нова гражданска автоматично регистрацията се подновява, без санкции, глоби и т.н. Така ли е още или има промяна? Колата е развалена и кога и дали въобще ще стане е божа работа и затова се чудя.
Ще бъдете санкционирани с 250 лв /намалиха глобата/ и тези пари ще си ги вземат.
Гражданската е задължителна, не пожелателна.
Гражданската отговорност е задължителна, само когато колата е по улиците.
Има санкция ако те хванат да караш без ГО

# 96 295
  • София
Бихте ли ми препоръчали някоя страничка във фейсбук където правят и мога да си поръчам обикновена чанта от плат? Може би някоя страничка за ръчна изработка на неща където има по голям избор. Благодаря предварително!
И аз търся такава само че от еко кожа

# 96 296
  • Countryside
С какво да почистя добре светло сиви обувки от естествен велур? Пробвах с два спрея: един от ДМ и един на Касабланка, но нещо няма желания ефект и изглеждат замърсени.

# 96 297
С какво да почистя добре светло сиви обувки от естествен велур? Пробвах с два спрея: един от ДМ и един на Касабланка, но нещо няма желания ефект и изглеждат замърсени.

Метална четка за разресване и поддръжка на велур.

# 96 298
С четка не става.

Сиренце, аз имам едни сини, много светли. До сега най-добър резултат получавам с магическата гъба на Сано. Леко влажна. Да знаеш, че се рони докато ги чисти, режа си я на парченца.
И пак пезултатът не е идеален.
Ще чакам и аз някой да сподели опит 🙂

# 96 299
  • Бургас
Наскоро поръчах едни велурени сандали и за моя изненада,в кутията им имаше четка/гъба от дунапрен,но един такъв,по-твърд и порест.Пробвах лекичко на каишката и много хубаво заглажда.За жалост сандалите не ми станаха и трябваше да ги върна.Така се простих и с четката,но съм решила да намеря и да си купя такава.Имам други уж четки за велур,но като цяло не съм  доволна от тях.

Общи условия

Активация на акаунт