?Въпроси всякакви?

• 5 491 743
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 96 255
В кой сайт мога да проверя дали даде а козметика е оригинална? В случая искам да проверя една палитра грим по кода на гърба на палитрата, знам че има сайтове , в които може да се провери валидността и дали е оригинална, но не знам къде точно?

тези сайтове са абсолютно безполезни по две причини:
- някой, който прави ментета, дали би пропуснал да ментоса и кодовете?
- кодовете се повтарят през няколко години
оригинална козметика се купува от читав он- или офлайн магазин /на марката или проверен/, а не от дребни съмнителни евтинджос сайтчета и после да се разчита на нещо като код
дори и да пишете директно на производителя, той си измива ръцете със следното "за продукт, купен от неоторизиран магазин, не можем да ви дадем гаранция" и е напълно прав
т. е. можете да ползвате менте на достопочтена възраст мислейки си, че ползвате тезгодишен оригинал

# 96 256
Изтече ми гражданската на една кола и получих писмо от гаранционния фонд, че ако не сключа нова ще съобщят на МВР да и бъде прекратена регистрацията. Чета из интернет, че и да прекратят регистрацията, в момента в който сключа нова гражданска автоматично регистрацията се подновява, без санкции, глоби и т.н. Така ли е още или има промяна? Колата е развалена и кога и дали въобще ще стане е божа работа и затова се чудя.

# 96 257
Здравейте,спешно трябва да намеря обзаведена гарсониера ,препоръчайте ми читава агенция или посредник,който да не ме одруса по празниците-за София става въпрос.Благодаря!

# 96 258
Здравейте, направих си извлек от коприва за косата, коприва в спирт. Колко е трайността на това нещо? Стои в хладилника от месец...

# 96 259
Нормално ли е час и нещо след прием на антибиотик, все още да поддържам висока температура? Хванал ме е вирус и ме боли главата и гърлото.

# 96 260
нормално е
той не е температуро-свалящо или обезболяващо
подобрение - след втори или трети прием

# 96 261
Обикновено АБ се изписва, когато има усложнения вече и бактериална инфекция. Ако е вирус, нямайте големи очаквания. Вземете за температурата Панадол/Нурофен, нещо от сорта. Дано антибиотика е изписан от лекар.

# 96 262
Обикновено АБ се изписва, когато има усложнения вече и бактериална инфекция. Ако е вирус, нямайте големи очаквания. Вземете за температурата Панадол/Нурофен, нещо от сорта. Дано антибиотика е изписан от лекар.

Да, да, от лекар е. Вчера ходих на преглед и ми даде Миг-400, едни капки Афлу тайс и ГелоМиртол. Но тъй като днес нямаше никакво подобрение, й се обадих и тя предписа антибиотика.
Извинявам се, ако звуча невежо, просто тези дни съм сама вкъщи и малко се притесних.

# 96 263
  • София
Сваляне на Т чак след втори прием на АБ и при наличие на бактериална инфекция.

# 96 264
Не след втори прием, а поне след 48 чАса..така знам аз . Да се насити организма за да почне да действа.
Нурофен за Т. Също прахчетата терафлу, фервекс...помагат за няколко часа.

# 96 265
На 3ти ден се вижда ефект от АБ.

# 96 266
Миг 400 е с ибупрофен. Основната съставка на Нурофена. Редувайте с парацетамол, би трябвало да помогне за понижаване на температурата.

# 96 267
Миг 400 е с ибупрофен. Основната съставка на Нурофена. Редувайте с парацетамол, би трябвало да помогне за понижаване на температурата.

Ибупрофен и парацетамол не бива да се смесват.

Ибупрома е достатъчен да свали температурата.

# 96 268
  • София

Ибупрофен и парацетамол не бива да се смесват.
Редуват се през 4 часа.

# 96 269
Казах да се редуват.

Общи условия

Активация на акаунт