?Въпроси всякакви?

• 5 490 315
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 96 315
  • софия
Може ли да кажеш кое е приложението?

Да, разбира се. Ползвам го за Андроид, не знам дали има за IOS
https://play.google.com/store/apps/details?id=tenev.plamen.com.fixedNumbers

Има го, токущо го изтеглих. Много благодаря.

# 96 316
Алуминиева дограма може ли да се отвори за да се избършат прозорците между двете стъкла?
След ремонта в хола е влязъл фин прах от шпакловката и прозорците в момента изглеждат така, все едно не са мити от 20 години.

# 96 317
Здравейте, с какво мога да си махна гел лака сама ? Има ли варианти. Има ли физически магазин в София, който може да ми препоръчате за купуване на разтвор за махане? Не искам да поръчвам, защото ми трябва възможно най скоро.

# 96 318
  • Sofia
Не може,според мен.

В колко часа е тегленето на тото 2 по бтв?

# 96 319
Здравейте, с какво мога да си махна гел лака сама ? Има ли варианти. Има ли физически магазин в София, който може да ми препоръчате за купуване на разтвор за махане? Не искам да поръчвам, защото ми трябва възможно най скоро.
До колкото знам се кисне в ацетонов лакочистител и след това яко пилене с груба пила, след това с по-фина.

# 96 320
Стъклопакета ще се разхерметизира,  не е нормално да влиза прах между двете стъкла.
Виж дали ти е в гаранция дограмата, обичайната е 5г.

# 96 321
Стъклопакета ще се разхерметизира,  не е нормално да влиза прах между двете стъкла.
Виж дали ти е в гаранция дограмата, обичайната е 5г.
Той е разхерметизиран, по ъглите има процепи големи да завра игла, от там е влязло.Но покрай всичко, което правихме, в следващата година две няма да имаме възможност да сменим и тази дограма.А се побърквам да гледам прозорците така.Южна е стаята и като грее слънце са направо млечно бели!

# 96 322
И аз имам приложението, до сега каквото съм търсила ми е помагало  Hands V

# 96 323
https://mynailshop.eu/mobile/news/details?Id=7&langId=0
Няколко пъти съм го правила и няма проблем.

# 96 324
Стъклопакетът може да се смени без да се сменя дограмата. И при нас беше така, сменихме всички стъклопакети с такива със всички екстри и никак не беше скъпо.

# 96 325
Стъклопакетът може да се смени без да се сменя дограмата. И при нас беше така, сменихме всички стъклопакети с такива със всички екстри и никак не беше скъпо.
Не е вариант, защото останалата част от дограмата си е променила доста цвета за годините и вече не е бяла, а леко жълта. Пантите и уплътненията не са много добре, ние така или иначе ще я сменим след 1-2 години и не си струва сега да слагаме нов стъклопакет.
Ако бях видяла на време , че е вътре мръсотията ,щяхме да се свием от друго и да сменим и тази дограма, но забелязахме чак след ремонта, като тръгнахме да я мием.Мислехме, че се е наслоило отвън, като по всички други прозорци...Оказа се вътре...
Е, явно няма как да се отвори, ще пускам щорите и след някоя и друга година ще ги сменим направо целите прозорци.

# 96 326
Сигурно има начин. Обади се във фирма за дограма и питай. Дори и те да дойдат да ти го направят, ще струва нещо, но не като нова дограма. Поне ще ти е чисто и няма да те дразни.

# 96 327
Сигурно има начин. Обади се във фирма за дограма и питай. Дори и те да дойдат да ти го направят, ще струва нещо, но не като нова дограма. Поне ще ти е чисто и няма да те дразни.
Ще пробвам.
Всеки, който дойде на гости ни пита защо не са измити прозорците , то направо се набива на очи.И така изглежда , че като кажа, че е отвътре, никой не вярва и ходят да проверят с пръст 😀
Аз съм такава, че ме дразни 1 петно,а това...

# 96 328

Лакирай се с обикновен лак отгоре.
Временно върши работя.

# 96 329
Надираш леко лака, слагаш памуци с ацетон и завиваш всеки пръст с фолио. Седиш половин час,после белиш. Повтаряш при нужда. Става с обикновен лакочистител,с ацетон. Но трябва да седиш доста време.

Общи условия

Активация на акаунт