?Въпроси всякакви?

• 5 479 991
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 15 735
благодаря ти   bouquet

# 15 736
  • София
Разтварям Аугментин за детето и нещо се оплетох, а личната не вдига, а трябва да го дам след малко. Трябва да стане до чертата отбелязана на етикета, нали? Пише сепете 2/3 от водата, разклатете и сипете до чертата. Да, ама не пише колко е водата  Sad  Embarassed

За да може да се разбие хубаво суспензията в шишето трябва да има място. Затова пишат първо сипете част от водата, не цялата и го разбийте хубаво. Та демек сипи вода до 2/3 от необходимата вода ( в инструкцията пише че общо тя трябва да е примерно 92 ml, значи вие ще сипете 60 ml), разбивате хубаво и после добавяте останалата до чертата.

# 15 737
  • Там, където ме обичат
Mомичета, къде около Графа има хубав магазин за копчета, с голямо предлагане.
Трябват ми малки метални копченца.

# 15 738
  • София
Близо до канала, отдясно, ако си с лице към него. Там продават също платове, прежди, шевни машини.

# 15 739
  • София
Някой може ли да ми каже от къде да си купя калъф за телефон? Не искам да е естествена кожа и много скъп, обикновен във форма на тефтерче и да мога да го видя и да го пробвам дали е удобен, преди да го купя, т.е. да не е интернет магазин   bouquet

# 15 740
  • Варна
Има ли тема за игри от ФБ? Потърсих, но не открих. Става дума за Kitchen Scramble. Трябва да намеря  хора, които играят, да си разменят подаръци по молба на приятелка.

P.P Оттеглям си въпроса. Намерих и сайт, където да играе онлайн и да намери куп приятели.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 15:05 от stenly

# 15 741
  • Там, където ме обичат
Близо до канала, отдясно, ако си с лице към него. Там продават също платове, прежди, шевни машини.
Мерси, не се сещам, но ще проверя на място.   bouquet

# 15 742
  • В сърцето на любимия човек
Ето тук е въпросният магазин, точно до пощенската станция:
http://www.bgmaps.com/link/map/78008D358B27883B5BC72CAC7AC126A0

# 15 743
  • България <3
Здравейте, искам да ви попитам дали някой знае дали може да се направи нещо по въпроса!!!

Значи поръчах си чанта по интернет с опция преглед преди плащане. Получих я, всичко точно, не ми направи впечатление фрапантна разлика между снимката и реалната чанта и я купих, понеже изрично попитах дали това е реална снимка на чантата. Имаше два размера на чантата 35х35 и 30х30, бяхме се уговорили да ми пратят малкия размер (има няколко разлики между малкия и големия размер в ципа, една допълнителна кожа и т.н.). Като се прибрах я измерих и се оказа, че е 35х35 и като сравних по-внимателно снимките видях, че всъщност са ми пратили големия размер. Писах им лично съобщение и ми изписа, че е прочетено, но не ми отговориха. Като рефрешнах страницата "прочетено" изчезна, което ме навежда на мисълта, че умишлено са дали опцията да се маркира отново като непрочетено. Пак им писах, но този път - нищо. Мога ли да направя нещо по въпроса? Въпреки, че след прегледа съм я взела, което значи, че давам съгласието си, все пак мога ли да направя нещо по въпроса?

Не разбирам защо въобще не ми отговарят след като имам и името, и телефона на човека, знам къде се намира магазина. Чантата отговаря на описанието и снимката, но е друга чанта - по-голям размер, а ние се бяхме разбрали по-малкия...... до колкото виждам страницата е доста известна, хора са оставяли отзиви и имат голям набор от чанти, и предполагам имат доста клиенти, дори не се чувствам излъгана, понеже за трети път казвам е 1:1 със снимката просто по-голяма.....

# 15 744
Значи поръчах си чанта по интернет с опция преглед преди плащане.
Е, добре де, толкова ли е пък голяма чантата? Не са ли един и същи модел? не виждам голям проблем, щом им имаш координатите, просто звъниш, че искаш да я смениш. Ако ти се опънат нещо кажи, че размерите на чантата са други, но не си могла да го разбереш веднага.

# 15 745
Някой може ли да ми каже от къде да си купя калъф за телефон? Не искам да е естествена кожа и много скъп, обикновен във форма на тефтерче и да мога да го видя и да го пробвам дали е удобен, преди да го купя, т.е. да не е интернет магазин   bouquet

Има един с много голям избор на Попа. Ето тук.

Има едно магазинче, като тръгнеш от Графа (Пейката на Славейков) посока пощата, в дясно. Няма как да не го видиш.

# 15 746
  • Там, където ме обичат
Ето тук е въпросният магазин, точно до пощенската станция:
http://www.bgmaps.com/link/map/78008D358B27883B5BC72CAC7AC126A0

Мерси пънче-мънче Hug

# 15 747
  • България <3
Значи поръчах си чанта по интернет с опция преглед преди плащане.
Е, добре де, толкова ли е пък голяма чантата? Не са ли един и същи модел? не виждам голям проблем, щом им имаш координатите, просто звъниш, че искаш да я смениш. Ако ти се опънат нещо кажи, че размерите на чантата са други, но не си могла да го разбереш веднага.

Ами има разлики, но въпросът е принципен. Има много хора и в продавалник и на разни "бутици" във фейсбук дето продават този модел, но само на 2-3 места видях точно тази, която искам. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/150670 … 7_672997659_n.jpg точно голямата чанта е тази, която ми пратиха, а аз исках малката - разликите са, че малката е по-ниска, няма кожа която прихваща ципа (при голямата ципа е навън), "перките" на малката са по-големи,  дръжките на голямата са по-близко разположени една до друга и кожата около тях е по-голяма и заоблена, а при малката е по-малка и остра.
Като по начало можех да я върна и въобще да не я взимам още в Еконта  Laughing  аз даже им го казах преди това и евентуално ще искам да ми пратят другата и беше ОК, нямаше проблеми. Най-малкото можеха да ми пишат "не това е малкия размер, няма объркване", а те с мълчанието само затвърждават това, че съм права...

# 15 748
Трябва ми нотариус в центъра, (ако може да работи и след 16ч. Tired)

# 15 749
  • В сърцето на любимия човек
Трябва ми нотариус в центъра, (ако може да работи и след 16ч. Tired)
Центъра е широко понятие, дай някакъв ориентир. Около Софийски Районен съд (Лозенец) мога да предложа.

Общи условия

Активация на акаунт