?Въпроси всякакви?

• 5 480 406
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 15 840
  • Italia
А дали ще може да извика такси на летището и дали изобщо някой ще дойде?
В зала "Пристигащи" има бюро за такси - отива там, казва до къде ще пътува, диспечерката му дава бележка и го праща на пиацата. Произволни таксите не могат да идват и да взимат поръчки. Можеш да хванеш такси от гарата и да те закара до летището, но от летището дори преминаващо (оставило друг клиент на летището) няма право да ви качи. Поне така ми беше обяснено в една мразовита януарска нощ, когато казах, че 20 кинта до Плиска няма да дам, ако ще турско да стане и хич не ми пука, че е 23.30, сама съм с голям куфар и температурата е -15.

# 15 841
NikolForAll, не разбрах 20-те кинта за такси посочено от бюро таксита на летището ли? И колко е нормално да плати до автогарата?
И как стигна до Плиска в крайна сметка? Детето няма да тръгне да търси автобуси де,защото няма и време да има.

Сега разбрах,че О,кей имат пиаца на летището и няма други таксита. Значи тях ще трябва да ползва така или иначе. Да се надяваме,че измамници нямат достъп до там.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 12:42 от sasi6

# 15 842
  • Русе/София
Всички таксита пред летището са редовни.До автогарата ще му излезе не повече от 12 лв.

# 15 843
Имам право на еднократната помощ за първокласник тази есен.
Може ли да ми кажете какви документи да подам, в какъв срок
и кога се изплаща помощта?

Благодаря предварително!

# 15 844
Много е рано още.
След като запишете детето в училище (след 01.06) може да поискате служебна бележка, че детето е записано в първи клас, която ще занесете в СО. Там ще попълните бланка за еднократната помощ, която е почти еднаква с тази за "детските".
След 15 -ти септември от училище ще ви издадат нова бележка, че детето е постъпило в първи клас. Нея също трябва да предадете в СО. В месеца следващ тази бележка ще се изплати помощта.

# 15 845
  • София
Благодаря за отговорите!
Искам да попитам, след като направя документ в Microsoft Word, го запазвам на компютъра, но, когато го отворя не ми излиза само ''снимка'' на документа, а ми се отваря в Word. Искам да извадя този документ на хартия, но как точно ще стане?
Още нещо, когато го занеса във фото или принтер, ще могат ли да ми го извадят на нещо като картон, тоест по-трърда хартия, а не лист?

# 15 846
Здравейте! Моля препоръчайте ми сигурно такси,което синът ми да ползва от аерогара София до автогарата и да не му смъкне 10 кожи! Той не познава София и няма да разбере,ако го прекарат по 2 пъти по-дълъг маршрут. Мислех да му препоръчам О,кей супертранс,но попаднах на един форум с такива оплаквания от тях,че косите ми настръхнаха.
Моля също запознатите да ми споделят цената на която возят такситата,които бихте ми препоръчали и къде е изписана тя!

На летището има само Окей, до колкото знам. Мисля че дори имат нещо като офис там.
Нека някой, който е бил там скоро, да се включи.

# 15 847
Благодаря за отговорите!
Искам да попитам, след като направя документ в Microsoft Word, го запазвам на компютъра, но, когато го отворя не ми излиза само ''снимка'' на документа, а ми се отваря в Word. Искам да извадя този документ на хартия, но как точно ще стане?
Още нещо, когато го занеса във фото или принтер, ще могат ли да ми го извадят на нещо като картон, тоест по-трърда хартия, а не лист?

В зависимост за какво ти трябва, може да се наложи да му преправят формата, за да го направят подходящ за съответната цел. Най-добре върви в някой копирен център (в офис 1 имат доста техника) или фото и им кажи какво ти трябва

# 15 848
  • София
Благодаря за отговорите!

В зависимост за какво ти трябва, може да се наложи да му преправят формата, за да го направят подходящ за съответната цел. Най-добре върви в някой копирен център (в офис 1 имат доста техника) или фото и им кажи какво ти трябва
А как да го кача на флашка или диск? Ако кача направо документа, няма ли да излезе самия Word, а на мен ми трябва нещо като снимка? ooooh!

# 15 849
Благодаря за отговорите!

Няма как да ти излезе като снимка, защото е *.doc файл - отваря се с MS Word. Запазваш си документа на флашка, на диск или в пощата и отиваш в някой копирен център да ти го разпечатат. Може да се разпечата както на обикновена хартия, така и на картон. Успех Simple Smile

# 15 850
  • София
Благодаря за отговорите!

Няма как да ти излезе като снимка, защото е *.doc файл - отваря се с MS Word. Запазваш си документа на флашка, на диск или в пощата и отиваш в някой копирен център да ти го разпечатат. Може да се разпечата както на обикновена хартия, така и на картон. Успех Simple Smile
Много благодаря!  bouquet  bouquet

# 15 851
  • Германия
За да ти изглежда файлът като "снимка", т.е. да не може да се променя на друг компютър, можеш да го запаметиш като pdf. Като отвориш документа в Word, File -> Save as и избираш pdf. Но наистина най-добре отиди в някой копирен център.

# 15 852
 Някой използвал ли е за след раждане-колан Mamma Donna Chicco http://www.izgodnobg.com/ceni/113211-Kolan-sled-rajdane-specialn … -Donna-Chicco.php
и изобщо използвахте ли колан и какъв?

# 15 853
Рецепциите на хотелите работят ли събота и неделя?
Сега звънях да запазя в един, ама явно съм ги хванала извън работно време вече Tired

# 15 854
  • София
Рецепциите на хотелите работят 24 часа.
Звъни пак и ще ти отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт