?Въпроси всякакви?

• 5 490 557
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 17 550
Понеже наближават топлите слънчеви дни, а аз нямам вече слънчеви очила, искам да ви помоля за съвет , колебая се между Polaroid i Kwiat , не искам да правя реклама, по принцип искам RayBan , но нямам толкова пари за оригинални  smile3511 за това смятам да се задоволя с някой хубав модел от някоя от двете марки.Изчетох много публикации в различни теми, само че са стари и не мога да пиша там, защото сайта не ми дава, за това реших тук да попитам и ако има някой с опит да ми каже впечатления, за тази марка Kwiat нищо не знам, прочетох няколко публикации и за нея, изглежда обещаваща.Видях в сайта им, че имат някаква промоция - купуваш един чифт очила и получаваш втори без пари, като подарък и реших , че ако са хубави си струва да си взема и другите да ги дам на приятеля ми (въпреки че ми се стува че има само дамски модели, но никъде не пише нищо за това).Ще съм ви много благодарна ако изкажете мнението си, защото имам много чувствителни очи и бих желала да избера най-доброто за тях, разбира се на сносна цена около 100 лв. , че в момента не разполагам с повече ...  newsm78 newsm78 Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 17 551
Имаше тема за правописа,но не я намирам...
Или просто ми кажете как е правилно:"извесно време" или "известно време"? newsm78
Когато задам "проверка правопис" ми ги отчита и двете за правилни... newsm78
правиш проверка с дума със същия корен, но с гласна след неясната съгласна-извесТна -известЕн

# 17 552
  • София
Понеже наближават топлите слънчеви дни, а аз нямам вече слънчеви очила, искам да ви помоля за съвет , колебая се между Polaroid i Kwiat , не искам да правя реклама, по принцип искам RayBan , но нямам толкова пари за оригинални  smile3511 за това смятам да се задоволя с някой хубав модел от някоя от двете марки.Изчетох много публикации в различни теми, само че са стари и не мога да пиша там, защото сайта не ми дава, за това реших тук да попитам и ако има някой с опит да ми каже впечатления, за тази марка Kwiat нищо не знам, прочетох няколко публикации и за нея, изглежда обещаваща.Видях в сайта им, че имат някаква промоция - купуваш един чифт очила и получаваш втори без пари, като подарък и реших , че ако са хубави си струва да си взема и другите да ги дам на приятеля ми (въпреки че ми се стува че има само дамски модели, но никъде не пише нищо за това).Ще съм ви много благодарна ако изкажете мнението си, защото имам много чувствителни очи и бих желала да избера най-доброто за тях, разбира се на сносна цена около 100 лв. , че в момента не разполагам с повече ...  newsm78 newsm78 Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

Съветвам ти да отидеш в някой по-голям магазин (или оптика), те някъде по това време правят намаление на старите колекции  Peace Преди няколко години от оптиката на Попа си взех стар модел на "Фере" за 180 лева, а месец преди това ги бях гледала за около 340  Peace На такива "изгодни" оферти, за които пишеш, не се връзвам по принцип, но мисля, че ще намериш нещо в подходящия ти ценови диапазон.

# 17 553
Не виждам нито една лентичка или подпис на останалите потребители?

# 17 554
  • някъде ... тук ...
Пусни си ги от настройките на профила. По подразбиране са изключени.

# 17 555
Не виждам нито една лентичка или подпис на останалите потребители?

Трябва да си го вкючиш "виждането" от настройките на твоя профил.

# 17 556
Понеже наближават топлите слънчеви дни, а аз нямам вече слънчеви очила, искам да ви помоля за съвет , колебая се между Polaroid i Kwiat , не искам да правя реклама, по принцип искам RayBan , но нямам толкова пари за оригинални  smile3511 за това смятам да се задоволя с някой хубав модел от някоя от двете марки.Изчетох много публикации в различни теми, само че са стари и не мога да пиша там, защото сайта не ми дава, за това реших тук да попитам и ако има някой с опит да ми каже впечатления, за тази марка Kwiat нищо не знам, прочетох няколко публикации и за нея, изглежда обещаваща.Видях в сайта им, че имат някаква промоция - купуваш един чифт очила и получаваш втори без пари, като подарък и реших , че ако са хубави си струва да си взема и другите да ги дам на приятеля ми (въпреки че ми се стува че има само дамски модели, но никъде не пише нищо за това).Ще съм ви много благодарна ако изкажете мнението си, защото имам много чувствителни очи и бих желала да избера най-доброто за тях, разбира се на сносна цена около 100 лв. , че в момента не разполагам с повече ...  newsm78 newsm78 Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet
Има доста аутлети за очила в София, ако не държиш на нов модел.
И  -=Деси=-  ти е писала, в големите оптики има намлени очила постоянно даже.

# 17 557
  • София
Може и някой да е питал, може и да не е  Mr. Green

От известно време гледам някои от автобусите на (гр)адския транспорт да са облепени със стикери с някакво коте и надписи от рода на: 'кое е най-хитрото коте?'. Някой има ли идея какво е това всъщност?  Laughing
Това е реклама за котешка храна - Proplan, ако не греша.

# 17 558
Не, това са новите паучове за котки на Пюрина - Феликс.

# 17 559
Момичета,как да почистя месинг(части на лампи)?Някакво препаратче,нещо?  bouquet

# 17 560
  • София
Имаше тема за правописа,но не я намирам...
Или просто ми кажете как е правилно:"извесно време" или "известно време"? newsm78
Когато задам "проверка правопис" ми ги отчита и двете за правилни... newsm78
правиш проверка с дума със същия корен, но с гласна след неясната съгласна-извесТна -известЕн
Елементарно,Уотсън....ама кой да се сети....изчервих се...

# 17 561
Адресът ми при личния лекар е един. По ЛК друг. Не са ми изплатили болничен от януари. Някой ми спомена, че трябва да си сменя адреса. Къде трябва да отида (институция) и какво трябва да сменя, че не ми стана ясно?

# 17 562
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Адресът ми при личния лекар е един. По ЛК друг. Не са ми изплатили болничен от януари. Някой ми спомена, че трябва да си сменя адреса. Къде трябва да отида (институция) и какво трябва да сменя, че не ми стана ясно?

не мисля, че има връзка

моят постоянен адрес и адресът по местоживеене са различни, а някои от болничните ми са издавани в друг град - не съм имала проблеми

# 17 563
  • София

Няма връзка, и моите са различни. Те гледат само номера на банковата сметка, която си посочила  Peace Провери кога (и дали) болничният ти е занесен в НОИ, най-вероятно забавянето е от тях.

# 17 564
От 1 час се опитвам да се свържа с оператор на Глобул, но ми дава заето (всички служители са заети). Тези хора подиграват ли се с нас ??  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт