?Въпроси всякакви?

• 5 490 249
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 17 565
  • Другата България
Адресът ми при личния лекар е един. По ЛК друг. Не са ми изплатили болничен от януари. Някой ми спомена, че трябва да си сменя адреса. Къде трябва да отида (институция) и какво трябва да сменя, че не ми стана ясно?

Споко, на мъжа ми е от началото на февруари и още не е изплатен.
Имали много болнични за обработка заради грипа.

# 17 566
Адресът ми при личния лекар е един. По ЛК друг. Не са ми изплатили болничен от януари. Някой ми спомена, че трябва да си сменя адреса. Къде трябва да отида (институция) и какво трябва да сменя, че не ми стана ясно?

Споко, на мъжа ми е от началото на февруари и още не е изплатен.
Имали много болнични за обработка заради грипа.
Моят мъж беше в болничен 17-21.02 - днес му го изплатиха  Peace

# 17 567
От 1 час се опитвам да се свържа с оператор на Глобул, но ми дава заето (всички служители са заети). Тези хора подиграват ли се с нас ??  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не, аз напоследък звъня много по кол-центрове, не само на операторите - просто са заети. Самите агенти ги оправдавам в това - като им звънне клиент, поне 10 мин губят с него, а после още 10 чакат на опашка.
По-скоро фирмите имат огромен пропуск, че не наемат още хора..

Аз имам въпрос за картите на Икеа - на някоя да й се е случвало 2 пъти направена карта да не пристигне? Първата трябваше да я получа 2 месеца след заявяването - не се появи, обадих се и заявих пак - сега  изтече един месец и още я няма...

# 17 568
  • София
НА селото ни близката птицеферма изхвърля из полетата какво ли не (тор и др) - в резултат вони( а предполагам се замърсява и подпочвените води, земя) - към ИАОС, РИОСВ... ли трябва да сигнализирам, че не се трае вече... а е в края на селото и няма други жилищни сгради.

# 17 569
  • София
С временната карта Икеа трябва да се направи покупка, след това ще пристигне пластиката.
И пак може да се забави, де. Нашата за месец пристигна, а сме под носа на магазина Laughing

hakama, обърнете се със сигнали по телефона към Регионалната Здравна Инспекция. Поне 3 обаждания трябва да регистрират, че да се активизират.

# 17 570
  • Варна

не мисля, че има връзка

моят постоянен адрес и адресът по местоживеене са различни, а някои от болничните ми са издавани в друг град - не съм имала проблеми
6-7 години се водех със съвсем грешен адрес при ЛЛ. Един ден минах покрай здравната каса (Варна), точно за 3 минути поълних едно заявление- дадох го и са го оправили. Безплатно беше.

# 17 571
Болничен съм от 09.02.2014г.
Нашата фирма плаща с мeсец назад, т.е. февруари за януари, март за февруари и т.н. Наложи ми се продължение на болничния до края на този мецес. Счетоводителката ми е изпратила и двата болнични на 12.03 до НОИ, поне така пише в справката. Фирмата е адски коректна, много съм доволна от тях. Кога обаче би трябвало да си получа заплатата от НОИ?

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 03:43 от Анонимен

# 17 572
  • Някъде там
Нашата фирма плаща с мeсец назад, т.е. февруари за януари, март за февруари и т.н. Наложи ми се продължение на болничния до края на този мецес. Счетоводителката ми е изпратила и двата болнични на 12.03 до НОИ, поне така пише в справката. Фирмата е адски коректна, много съм доволна от тях. Кога обаче би трябвало да си получа заплатата от НОИ?

15 работни дни след представянето му, т.е. след около 3 седмици  Peace 

# 17 573

най-добре си изкарай ПИК код от НОИ и ще можеш в реално време да виждаш какъв е статуса на болничните ти листове, дали са получени в НОИ, дали се обработват и има ли някакъв проблем с тях

# 17 574
Капризче!, tonynette   bouquet
Имам го кода, от там разбрах на коя дата ги е внесла. Аз явно нещо не разбрах... Сега като смятам, значи да чакам около 2-ри април.. Sad

# 17 575
здравейте! някой да е наясно как се приема спирулина и МСМ от кърмачки?

# 17 576
 Момичета, благодаря за темата за детските дето я дадохте, но се опасявам че не ми помага.

Направо тук ще си задам въпроса, може би някой и да знае отговора.

Февруари месец казаха по ТВ че на хората, използващи помощи за отоплителния сезон ще се отпуснат допълнително по 30 лв. април месец. Някой знае ли какви други условия има за да се отпуснат?!

# 17 577
# 17 578

ама че съм и аз ooooh!
 Благодаря ти Ала-Бала  Hug
Благодаря ти!!!!! Намерих го!!!!!!!!!!!!!!!!   bouquet

# 17 579
  bouquet

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 14:14 от ExquisiteS

Общи условия

Активация на акаунт