?Въпроси всякакви?

• 5 489 005
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 17 595
  • Варна
Момичета, този път ми е спешно - мога ли да комбинирам Хомеовокс с Коризалия. Днес училищната лекарка изписа на детето (8г) Коризалия и прахчета, че кашля, сега и гласът му изчезва, а имам Хомеовокс, пък не разбирам от тези лекарства!

# 17 596
И двата препарата са хомеопатични, тя могат да се комбинират помежду си и с други лекарства спокойно.

# 17 597
Знаете ли онлайн сайт, от където могат да се купуват билети за Английското първенство?
Или, като цяло, за най-големите футболни отбори във света?

# 17 598
Как да разбера в кой зодиакален знак ми е Венера?

# 17 599
С временната карта Икеа трябва да се направи покупка, след това ще пристигне пластиката.
И пак може да се забави, де. Нашата за месец пристигна, а сме под носа на магазина Laughing
Знам и все пак - 2 пъти вече не може да е просто съвпадение. Нека обясня. При нанасянето ни в апартамента получавахме писма, а някои ни ги носеше един съсед, който ни прави проблеми по принцип, защото "били в неговата кутия". След първия месец изведнъж всичко, което идва по българските пощи, изчезна, също и всякакъв вид каталози и брошури на разни хипермаркети, които иначе намирахме всеки ден в кутията.
Интересното е, че откакто тръгнах на работа, явно излизам в такова време, че успявам да взема поне каталозите, но писмата изключително подозрително липсват. Кутията уж е с ключ и имаме, а... няма нищо в нея.
В пощата дали имат някакъв регистър на писмата, да се обадим да проверим?

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 22:44 от бонбонбон

# 17 600
Жалко...Благодаря  missence!   bouquet 

# 17 601
Как да разбера в кой зодиакален знак ми е Венера?
http://www.astro5.net/index.php

# 17 602
  • София
С временната карта Икеа трябва да се направи покупка, след това ще пристигне пластиката.
И пак може да се забави, де. Нашата за месец пристигна, а сме под носа на магазина Laughing
Знам и все пак - 2 пъти вече не може да е просто съвпадение. Нека обясня. При нанасянето ни в апартамента получавахме писма, а някои ни ги носеше един съсед, който ни прави проблеми по принцип, защото "били в неговата кутия". След първия месец изведнъж всичко, което идва по българските пощи, изчезна, също и всякакъв вид каталози и брошури на разни хипермаркети, които иначе намирахме всеки ден в кутията.
Интересното е, че откакто тръгнах на работа, явно излизам в такова време, че успявам да взема поне каталозите, но писмата изключително подозрително липсват. Кутията уж е с ключ и имаме, а... няма нищо в нея.
В пощата дали имат някакъв регистър на писмата, да се обадим да проверим?

А, това е друга тема. Не знам дали ще ти направят справка, но може да пробваш.
Или да му позвъниш и безапелационно да заявиш -идвам да си взема картите Икеа, Пешева /примерно/ми каза, че  ви е видяла да ги прибирате на съхранение. Благодаря, но сега ми трябват!

# 17 603
 Laughing Минавало ми е през ума, но е пиян обикновено, а никак не ми се занимава с него.

Имам въпрос - ако някой е тормозен, вкл. физически, без обаче да се стига до побой, причакват го по улицата, знаят откъде и кога минава за работа, блъскат го, обиждат го, но НЕ го събарят на земята и не го бият - все такива неща, които първо стряскат, но всъщност за полицията все едно нищо не е станало - какво може да се направи? Особено ако не може да се даде описание на хората?

# 17 604
  • Бургас
ако преинсталирам хрома,как да си запазя отметките

# 17 605
ако преинсталирам хрома,как да си запазя отметките

експортиране на отметки

# 17 606
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

Може ли човек с мноооооого висок процент инвалидност от ТЕЛК да шофира?
Закони, регламенти? Къде да прочета...

# 17 607
Благодаря ви -=Деси=-  Алиена  Simple Smile Ще пробвам :}}}

# 17 608
Привет!

Аз мисля, че ако не би трябвало да шофира, трябва да го пише в самия телк на точката за противопоказания. Ако става въпрос за работа свързана с шофиране, мисля, че трябва да се допитате до комисия по трудова медицина.

# 17 609
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

Аз мисля, че ако не би трябвало да шофира, трябва да го пише в самия телк на точката за противопоказания. Ако става въпрос за работа свързана с шофиране, мисля, че трябва да се допитате до комисия по трудова медицина.

ще обърна внимание дали има записано нещо под тази точка.
Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт