?Въпроси всякакви?

• 5 485 753
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 17 715
  • Лутаща се
Курсора на мишката направо е полудял-скача във всички посоки и е абсурд да го поставя където искамл.За доктор ли е?

Рестартирай самата мишка - извади кабела й и го сложи в друга "дупка" на компютъра.

# 17 716
  • UK
Моя компютър май е на умиране... Уж нищо му няма, никоя програма нищо не намира, но Ц си стои пълно, а от вчера като го пусна, не работи като хората. Вчера зареди само черен екран, рестартирах го и се оправи. Днес зареди нормално, но не ми даваше да отворя каквото и да било, папка, програма, нищо. Рестартирах го няколко пъти без успех, накрая го изключих от захранването и му махнах батерията, и като го включих, всичко беше нормално, обаче сега ме е страх утре как ще е. Какво да го правя? Sad

# 17 717
  • В един копнеж!
 Crossing Arms  Незная как пок по друг начин ти кажа, рс трябва да се преинсталира.   Simple Smile

# 17 718
  • UK
Мда, разбирам... Сега трябва да намеря някой тук, който да ми го преинсталира... Което може да се окаже голям проблем... Яд ме е, е така и не се научих...

# 17 719
Mamma, много ти благодаря за отговора. Не знаех, че има такъв вирус.

Майка ми доста я боли около сърцето. Едвам се върти в леглото. Била е на лекар преди седем-осем дена - казали са й да взема аналгин.  Rolling Eyes В петък пак е била на лекар и този път са й изписали бромхексин таблетки. Аз пък й взех един сироп, който ми препоръчаха за кашлица - Гринтус. И се надявам да помогне.

Иска ми се да я взема за изследвания в София. Тука даже кардиограма не са й направили. Та, исках да те питам в коя болница те приеха и прегледаха?

Скорошно оздравяване пожелавам  Hug

Вирусът е ужасен. По-скоро усложненията му.

Повече от 2-3 седмици продължава мъчителната кашлица. Синът ми се докара до възпаление на трахеята.

Аз вече втора седмица се влача от същия вирус. Влезнах по спешност в болница миналата седмица заради анафилактичен шок (задуших се буквално за минути) - бях на системи, антибиотици, кортизони и кислород. Сега съм вкъщи вече, но още трудно дишаща, с хрема и кашлица. И аз бях много притеснена заради болките в гърдите. И сега продължават. Не са на едно място. Като парцал се влача и поддържам температура 37.3-37.4 въпреки лечението вече втора седмица. Иначе и на мен ми правиха снимка на бели дробове, кардиограма, функционално мерене на дишането, всякакви изследвания - чисти са, но аз се чувствам зле, всичко боли, трудно дишам и носът ми или тече зверски, или е запушен тотално.

# 17 720
  • Mediterraneo
Моя компютър май е на умиране... Уж нищо му няма, никоя програма нищо не намира, но Ц си стои пълно, а от вчера като го пусна, не работи като хората. Вчера зареди само черен екран, рестартирах го и се оправи. Днес зареди нормално, но не ми даваше да отворя каквото и да било, папка, програма, нищо. Рестартирах го няколко пъти без успех, накрая го изключих от захранването и му махнах батерията, и като го включих, всичко беше нормално, обаче сега ме е страх утре как ще е. Какво да го правя? Sad

Нищо му няма на компютъра ти, само му преинсталирай уиндоуса  Peace

# 17 721
Да не би да стартираш тежки програми? Кой, освен теб, ползва компютъра?

# 17 722
Как да почистя кафеварката (тип "кубинска"/"италианска")? Четох някъде "варете я пет минути във вода, в която сте сипали половин шише винен оцет и две лъжици сол". Ами тъмното отвътре не се маха. Пък не е ползвана кой знае колко.

# 17 723
  • ту тук, ту там
Аз знам, че е нормално да потъмнее, това не е мръсно, дори е белег за добро качество на материала! А и казват, че кафето така е още по-вкусно!   Blush

# 17 724
  • София
Как да почистя кафеварката (тип "кубинска"/"италианска")? Четох някъде "варете я пет минути във вода, в която сте сипали половин шише винен оцет и две лъжици сол". Ами тъмното отвътре не се маха. Пък не е ползвана кой знае колко.
Изобщо не се мъчи да я търкаш, само ще развалиш кафеварката. Достатъчно е сапун и гъбичка да мине. Това е.

# 17 725

Иска ми се да я взема за изследвания в София. Тука даже кардиограма не са й направили. Та, исках да те питам в коя болница те приеха и прегледаха?

Скорошно оздравяване пожелавам  Hug

Благодаря!

Мен ме приеха в Пулмологията на ВМА, но по спешност - бях с шок, белите ми дробове бяха отказали. Буквално нямах дишане Sad  Беше животоспасяващо.
В отделението обаче имаше доста хора с усложнения след вируса.

Не знам дали може планово да се отиде там, идея си нямам. Мен просто ме замъкнаха там в спешното директно.

Добре е да се направят на майка ти пълни изследвания - кардиограмата и пълни кръвни изследвания, рентгенова снимка и т.н.

Стискам палци и желая бързо възстановяване!

# 17 726
  • UK
Нищо повече от обикновено, компютъра е нов с хубав процесор, Скайп и Мозила не би трябвало да са проблем. Само аз си го ползвам, друг не би могъл дори да го отключи, не му помня паролата, отваря се с пръстов отпечатък. Губят ми се 30 ГБ на Ц, просто ги няма, пише, че са заети и толкова. Ще намеря кой да ми го преинсталира, дано се оправи.

# 17 727
  • София
Нищо повече от обикновено, компютъра е нов с хубав процесор, Скайп и Мозила не би трябвало да са проблем. Само аз си го ползвам, друг не би могъл дори да го отключи, не му помня паролата, отваря се с пръстов отпечатък. Губят ми се 30 ГБ на Ц, просто ги няма, пише, че са заети и толкова. Ще намеря кой да ми го преинсталира, дано се оправи.

А изчисти ли си кошчето? То също заема място.

# 17 728
МГМ,аз съм имала същият проблем с моя лаптоп,до такава степен се напълни диск С,че дори не можех вече да свалям задачи на детето,които са много малко като мегабайти или там каквото е,а ми бяха обяснили,че си има такива вируси,които си създават там някакви папки и ги заемат,то аз и нищо не разбирам,че и да го обясня не умея добре.
Само преинсталация е решението,после ще видиш,че на лаптопа нищо му няма.

# 17 729
  • някъде
Курсора на мишката направо е полудял-скача във всички посоки и е абсурд да го поставя където искамл.За доктор ли е?

Рестартирай самата мишка - извади кабела й и го сложи в друга "дупка" на компютъра.
Много благодаря!Като че ли се справих с проблема Hug

Общи условия

Активация на акаунт