?Въпроси всякакви?

• 5 486 297
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 17 730
  • UK
И аз предполагам, че е някакъв вирус, който си прави папки в Ц. Обаче нищо не се вижда, а дори и да ги видя, не мога да трия някакви неща в Ц, при положение, че нищо не разбирам, а и вируса ще си остане. Иначе кочето беше пълно с много неща, и то големи (сериали), и като го изпразних (още преди да попитам тук в темата) положението в Ц изобщо не се промени, все едно нищо не бях пипала. Днес пак така.

# 17 731
  • София
И аз предполагам, че е някакъв вирус, който си прави папки в Ц. Обаче нищо не се вижда, а дори и да ги видя, не мога да трия някакви неща в Ц, при положение, че нищо не разбирам, а и вируса ще си остане. Иначе кочето беше пълно с много неща, и то големи (сериали), и като го изпразних (още преди да попитам тук в темата) положението в Ц изобщо не се промени, все едно нищо не бях пипала. Днес пак така.

Как беше с руския? Може да пробваш едно нещо, и без това няма да стане по-зле  Peace Мисълта ми е да ти пусна директно линковете или да ги преведа?

# 17 732
  • UK
Амии... Не съм много добре с руския, особено за технически неща, обаче не ми е удобно да ти губя времето да ми превеждаш. Simple Smile

# 17 733
  • София
Амии... Не съм много добре с руския, особено за технически неща, обаче не ми е удобно да ти губя времето да ми превеждаш. Simple Smile

То всъщност не е много, основно са имена на програмите, които ти трябват. Сега ще ти пусна.

# 17 734
  • София
МГМ, първо пробвай най-безобидното.

Махни всичко от папката Temp (или само файловете с разширение .scr) от C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Temp. Там се натрупват резервни копия на антивирусни, всякакви шпионски програми и т.н., които реално не ти трябват. И това се случва много често когато влизаш в интернет - просто се прикачват там. Има и програма за чистене на това нещо - TEMP CACHE.

Ако това не помогне, включи тежката артилерия. Свали тези и ги инсталирай:
CCleaner
Dedaulus System Cleaner
FreeSpacer
RegCleaner
SBMAV Disk Cleaner

ИЛИ тази програма - Auslogics BoostSpeed

Съветите на това момче съм следвала и друг път, изключително компетентен е  Peace

Друго много хубаво обяснение и съвети са дадени тук:
Къде изчезва мястото от твърдия диск?
http://sonikelf.ru/kuda-devaetsya-mesto-na-zhestkom-diske/

Тук обаче трябва да се правят доста настройки (като го гледам отгоре-отгоре). Ако не помогнат горните програмки и не се ориентираш тук по картинките, ще ти го преведа  Hug

# 17 735
  • UK
Мерси, сега ще погледна. Иначе CCleaner изчисти 1-2 ГБ и толкова, не е от темп файлове. 30 ГБ все така си липсват, а и не искам да го рестартирам сега за да видя дали ще работи нормално.

# 17 736
  • София
Мерси, сега ще погледна. Иначе CCleaner изчисти 1-2 ГБ и толкова, не е от темп файлове. 30 ГБ все така си липсват, а и не искам да го рестартирам сега за да видя дали ще работи нормално.

Трябва да пуснеш цялата групичка - чистят различни неща  Peace
CCleaner
Dedaulus System Cleaner
FreeSpacer
RegCleaner
SBMAV Disk Cleaner

# 17 737
  • UK
Мерси, ще потърся останалите...

# 17 738
 Здравейте, преди около 10 дена ядох риба и..ми заседна кост, мъничка явно, в гърлото или по точно на едната сливица. Пробвах с повръщане, кашляне, хляб, с пинсета пробваха, но тя била забита в сливицата и нямала крайче за да се извади.... Не знам какво да правя, това 10 дена не минава, а ми пречи много !! .. Някакви други идеи за помощ ? Sad

# 17 739
Щом и с пинсета не е станало, вземеш да идеш на лекар (УНГ) ли?  newsm78 Че десет дена не е малко, да не стане някоя беля!

# 17 740
Дъщеря ми е хванала дистанционното и го е лигавила.
Вчера датчикът светеше непрекъснато, оставих го да изсъхне. Днес започна да примигва без да се натиска нито едно копче.
Да го оставя и днес да изсъхне или....  newsm78

# 17 741
Имам чанта, която се носи през тялото. Лентата/дръжката, която минава през тялото в единия си край е зашита за чантата. Другия й край /този за регулиране на дължината/ влиза в правоъгълна железна пластина. Лентата се завърта постоянно и вместо да лежи на дългата страна на правоъгълника, тя се събира в единия ъгъл. Как да го оправя?

Такъв тип е лентата - в единия край зашита, в другия свободна:
Скрит текст:

# 17 742
  • Стара Загора
Имам чанта, която се носи през тялото. Лентата/дръжката, която минава през тялото в единия си край е зашита за чантата. Другия й край /този за регулиране на дължината/ влиза в правоъгълна железна пластина. Лентата се завърта постоянно и вместо да лежи на дългата страна на правоъгълника, тя се събира в единия ъгъл. Как да го оправя?

Такъв тип е лентата - в единия край зашита, в другия свободна:
Скрит текст:

Aз бих зашила лентата близо до пластината. Само, че няма да може да се регулира.

# 17 743
 МГМ,и аз постоянно триех от С, що неща изтрих-ефект нула, то вируса веднага заемал свободното място и накрая вече нямаше накъде, занесох го за преинсталация, само това е решението, дано имаш възможност да го занесеш, знам, че си в УК, в кой град си( може на лични), ако си близо до дъщеря ми да питаме нямат ли ( те са 3-4 момичета) някой  познат готов да помогне.

# 17 744
На погребение какви цветя е най-уместно да занесем - знам, че са нечетна бройка. И аз и мъжът ми носим един букет, а не всеки поотделно?

Та карамфили, нарциси?

пп - четна бройка да се чете.

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 10:03 от Мъ℘♥Мяɣ

Общи условия

Активация на акаунт