?Въпроси всякакви?

• 5 483 210
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 17 790
Вчера бяхме на разходка и набрахме лапад. Майка ми обаче се притеснява, че може да е див, въпреки че го опитах и на вкус не е горчив. Как мога да разбера какъв е и дали става за ядене?

# 17 791
  • София-Младост
Вчера бяхме на разходка и набрахме лапад. Майка ми обаче се притеснява, че може да е див, въпреки че го опитах и на вкус не е горчив. Как мога да разбера какъв е и дали става за ядене?
А какъв е проблемът с дивия лапад?

# 17 792
Много моля, ако някой знае да ми каже кои са свободните професии в България.
Това, което намирам не ми върши работа. Sad
Интересувам се дали мога да се самоосигурявам като дизайнер

# 17 793
  • В един копнеж!
Ако имаш документ/диплома  да докажеш това, да можеш. Св. професии са лекари, нотариуси, адвокати, счетоводители и т.н.

§ 1. За целите на този закон:
6. (доп. - ДВ, бр. 43 от 2005 г., в сила от 01.09.2005 г.) "Лица, упражняващи свободна професия" са: експерт-счетоводители; данъчни консултанти; одитори; адвокати, нотариуси, частни съдебни изпълнители и други юридически консултанти; представители по индустриална собственост; оценители на движимо и недвижимо имущество и на цели предприятия; преводачи; инженери и технически ръководители; архитекти; дейци на културата, образованието, изкуството и науката, включително изобретатели; вещи лица и други лица, осъществяващи за своя сметка професионална дейност.

# 17 794
  • в огледалото на живота
Кажете някой лек за ударен пръст на ръката /безименен/ с твърда топка?

Вчера щерката са я ударили при игра и не се е прибрала веднага, да сложим лед на пръста, ами след половин час чак.  Чак голямо подуване няма, но от вътрешната страна на кокалчето сгъвката леко е посиняла.  Rolling Eyes
Арника крем.Бързо разнася отока и кръвонасядането.
Скрит текст:
Охлаждащ гел.Също ефективен при такива случаи.

И двата съм ползвала и с добър резултат  Peace

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 13:21 от Mamma

# 17 795
  • София-Младост
Много моля, ако някой знае да ми каже кои са свободните професии в България.
Това, което намирам не ми върши работа. Sad
Интересувам се дали мога да се самоосигурявам като дизайнер
http://taxavoid.eu/advice/svobodnata-profesiya-profesionalna-dejnost-bez-firma

# 17 796
  • София
Кажете някой лек за ударен пръст на ръката /безименен/ с твърда топка?

Вчера щерката са я ударили при игра и не се е прибрала веднага, да сложим лед на пръста, ами след половин час чак.  Чак голямо подуване няма, но от вътрешната страна на кокалчето сгъвката леко е посиняла.  Rolling Eyes
Арника крем.Бързо разнася отока и кръвонасядането.
Скрит текст:
Охлаждащ гел.Също ефективен при такива случаи.
Скрит текст:
И двата съм ползвала и с добър резултат  Peace

Или Хапароид Зентива.

# 17 797
Препоръчайте ми мицеларна вода, от която сте доволни до 10 лв. Тази на Гарниер хубава ли е?

# 17 798
  • София
Препоръчайте ми мицеларна вода, от която сте доволни до 10 лв. Тази на Гарниер хубава ли е?

10лв за колко ml? На Bioderma 100-те ml са 9.90лв.

В момента има промоция по аптеките в МОЛ-те: 2 х 250ml за 22лв /и нещо/  Peace

На Bourjois и Nivea са около 10лв /250ml/.

# 17 799
Как мога да си скрия номера на Боб , #31# номер слушалка ,не става  newsm78

# 17 800
  • софия
Виж си в менюто на телефона. Peace (аз съм със Samsung Galaxy: call settings->additional settings->caller ID)

# 17 801
Виж си в менюто на телефона. Peace
Аз звъннах на оператор,активираха ми я

# 17 802

10лв за колко ml? На Bioderma 100-те ml са 9.90лв.

В момента има промоция по аптеките в МОЛ-те: 2 х 250ml за 22лв /и нещо/  Peace

На Bourjois и Nivea са около 10лв /250ml/.

Уместен въпрос  Laughing Laughing Предпочитам май по-големите количества - 250 мл. е добре  Hug

# 17 803
А какъв е проблемът с дивия лапад?
Някои твърдят, че не ставал за ядене.  Confused

# 17 804
Здравейте, момичета Simple Smile
Предстои ми може би един от най-важните моменти в живота на всяко момиче - сватбата.
И понеже не смятам, че е чак толкова важно и нужно да занимавам потребителите на форума с отделна тема, за моите главоблъсканици, реших да напиша тук коментар, та дано получа мнения Simple Smile Всъщност дилемата ми е следната, коя от двете покани да избера:

http://prikachi.com/images/113/7190113b.jpg

Знам, че е въпрос на вкус и е строго индивидуално, но някак бих искала преди да избера да чуя и други мнения! Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт