?Въпроси всякакви?

• 5 483 466
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 17 775
jfjallen, благодаря!

# 17 776
  • UK
Мерси Simple Smile Нямам, за съжаление, а така ми се иска да имах, страхотен град Simple Smile
Така е!Нищо, все някога ще стане. Дано и с тази прорама се получи. Hug
Надявам се някой ден да живея там и аз Simple Smile Утре ще пробвам с тази програма, ако успея да включа компютъра...

# 17 777
  • София
Фейсбукски въпрос  Simple Smile

От известно време от няколко потребители получавам следното известие:

Еди-кой си отбеляза вас и 19 други въвъв връзка.
Еди-кой си написа: "WTFF! ......agq5qh"
Научете повече за tagging on Facebook

Като натисна "Вижте публикацията", ФБ ми казва: Съдържанието в момента не е достъпно

Какво е това чудо (надявам се да не е вирус) и как да се отърва?  newsm78 Писна ми, защото току-що в пощата си заварих 18 такива известия, а ги чистих снощи  #Cussing out

# 17 778
  • Варна
Кажете някой лек за ударен пръст на ръката /безименен/ с твърда топка?

Вчера щерката са я ударили при игра и не се е прибрала веднага, да сложим лед на пръста, ами след половин час чак.  Чак голямо подуване няма, но от вътрешната страна на кокалчето сгъвката леко е посиняла.  Rolling Eyes

# 17 779
  • София, България
Фейсбукски въпрос  Simple Smile

От известно време от няколко потребители получавам следното известие:

Еди-кой си отбеляза вас и 19 други въвъв връзка.
Еди-кой си написа: "WTFF! ......agq5qh"
Научете повече за tagging on Facebook

Като натисна "Вижте публикацията", ФБ ми казва: Съдържанието в момента не е достъпно

Какво е това чудо (надявам се да не е вирус) и как да се отърва?  newsm78 Писна ми, защото току-що в пощата си заварих 18 такива известия, а ги чистих снощи  #Cussing out

Не знам как да ти помогна да го махнеш, но дори и да ти отвори публикацията някой път, недей да цъкаш на линка. Най-вероятно някой друг е хванал вирус и му публикува такива глупости на стената си, на които те отбелязва. Ако го отвориш ще хванеш и ти вирус Simple Smile

# 17 780
  • София
Не знам как да ти помогна да го махнеш, но дори и да ти отвори публикацията някой път, недей да цъкаш на линка. Най-вероятно някой друг е хванал вирус и му публикува такива глупости на стената си, на които те отбелязва. Ако го отвориш ще хванеш и ти вирус Simple Smile

То и линк няма... Сега се сетих, че всичките профили се използват от един компютър, явно наистина е някакъв вирус. Освен да ги блокирам...

# 17 781
  • София, България
Ами ако не са ти важни...
Иначе няма линк ,защото ти изписва, че публикацията е недостъпна или премахната... някой ден може и да ти отвори публикацията и най-вероятно ще има линк. Те на това разчитат. Да ти стане любопитно да отвориш линка и ей ти на вирусче.

Не знам, аз не ровя никъде освен в бг-мамата и във фейсбук групата ми, свързана с домашния любимец и всеки месец се оказвам с някой вирус в компютъра. Как става, убий ме не мога да ти кажа...

# 17 782
  • от Луната
Как се казваха тези возила които са като тротинетка, но с моторче, че нещо не мога да ги намеря? Embarassed

Електрическа тротинетка? Бензинов скутер?
Намерих скутери, но грешката е моя, че не обясних точно. Става дума за едни, които са с 2 колела едно до друго, а не едно зад друго като при нормалните скутери. Дано ме разбрахте, че и аз трудно се разбирам  Mr. Green

# 17 783
  • София, България
Как се казваха тези возила които са като тротинетка, но с моторче, че нещо не мога да ги намеря? Embarassed

Намерих скутери, но грешката е моя, че не обясних точно. Става дума за едни, които са с 2 колела едно до друго, а не едно зад друго като при нормалните скутери. Дано ме разбрахте, че и аз трудно се разбирам  Mr. Green

Да не говориш за товаnewsm78

# 17 784
Здравейте, снощи изведнъж ме заболя показалеца на дясната ръка, силно и пронизващо, след малко отмина, но сега пръста ми по средата е синьо-лилав... Вена ли се е пукнала, що ли? Реално нищо не правех, просто ме заболя, и сега при натиск ме боли. Трябва ли ми лекар и какъв?

# 17 785
Хирург .... и не отлагай.

# 17 786
Виждала съм тук тема със различни занимания за деца на 3 годинки, обаче не помня в кой подфорум е тази тема. Имаше приказки, песнички, за оцветяване и т.н.
Изобщо ми е трудно да си търся темите с новият вид на форума  Sad

# 17 787
Темите са си на същото място - категория За бебето и детето - форум Нашите деца - закованите теми:

- Детски песнички, инструментали, текстове, стихове, приказки, онлайн забавления

- Занимавки, моделиране, апликации за малки и големи 3

# 17 788
Аз ако помнех в кой подраздел са...
Благодаря ти мамма!

# 17 789
  • от Луната

Да не говориш за товаnewsm78
Точно това е, много благодаря   bouquet. Сега оства да го намеря и някъде с цена  Mr. Green

Намерих и цената, която хич не ми хареса Wink. Благодаря пак за помощта.

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 11:40 от Виктоалиа T

Общи условия

Активация на акаунт