?Въпроси всякакви?

• 5 483 562
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 17 760
  • от Луната
Как се казваха тези возила които са като тротинетка, но с моторче, че нещо не мога да ги намеря? Embarassed

# 17 761
Как се казваха тези возила които са като тротинетка, но с моторче, че нещо не мога да ги намеря? Embarassed

Скутери?

# 17 762
Здравейте!
Току що се регистрирах в един сайт-"Pinterest",обаче всичките статии ми излизат на английски ,възможно ли е да ми излизат на български?
Лежах в болница преди няколко дни  и там една жена с таблета все си разглеждаше този сайт ,но сякаш ми се струва че е бил на бългрски ,защо ни четеше всякакви работи от там newsm78
Ами то зависи какво и от кого е пиннато. Има български вариант, малко е постен, но все пак
http://focus.bg/

Не е чак толкова трудно да се оправиш с Пинтерест на английски, много е забавно, особено в началото Simple Smile

# 17 763
  • София
Здравейте!
Току що се регистрирах в един сайт-"Pinterest",обаче всичките статии ми излизат на английски ,възможно ли е да ми излизат на български?
Лежах в болница преди няколко дни  и там една жена с таблета все си разглеждаше този сайт ,но сякаш ми се струва че е бил на бългрски ,защо ни четеше всякакви работи от там newsm78

Повечето таблети работят с операционна система Android,която е на гугъла и ползва хромето като браузер. А в хромето пък има вграден преводач.

# 17 764
  • София

Електрическа тротинетка? Бензинов скутер?

# 17 765
Възможно е и жената да е била на ти с английския  Peace

# 17 766
  • Варна
Възможно е и жената да е била на ти с английския  Peace
Едва ли толкова бързо ще превежда ,направо си четеше  Thinking

# 17 767
Снимах видео с телефона, но като го качих на компютъра излиза на една страна. Има ли начин да го завъртя? Имам КМ, БС и ГОМ плейър.

# 17 768
  • София
Снимах видео с телефона, но като го качих на компютъра излиза на една страна. Има ли начин да го завъртя? Имам КМ, БС и ГОМ плейър.

Мисля, че не - както е снимано - така. Може би има някоя програмка?  newsm78 Сега ще потърся.

Опитай да свалиш най-простичкото - ВиртуалДаб. Там някъде има "Филтър" - "Ротейт" - завърташ и даваш сейв  Peace

# 17 769
  • София, България

По-назад май бях писала, че аз ги редактирам с това  Wink

# 17 770
  • Варна/Лондон
МГМ,и аз постоянно триех от С, що неща изтрих-ефект нула, то вируса веднага заемал свободното място и накрая вече нямаше накъде, занесох го за преинсталация, само това е решението, дано имаш възможност да го занесеш, знам, че си в УК, в кой град си( може на лични), ако си близо до дъщеря ми да питаме нямат ли ( те са 3-4 момичета) някой  познат готов да помогне.
Мерси... Един приятел на сестра ми каза, че ще опита да го преинсталира след около седмица... Днес се включи нормално, но Ц пак е пълно, вчера бях изчистила малко и имаше 7 свободни ГБ днес са 2.5...
MGM, пробвай с Kaspersky Virus Removal Tool http://www.kaspersky.com/antivirus-removal-tool?form=1. Изтегли, инсталирай и дай ''скан''.
Пък ако имаш път към Лондон, приятелят ми ще ти го изчисти. Това му е работата. Laughing

# 17 771
  • UK
Мерси Simple Smile Нямам, за съжаление, а така ми се иска да имах, страхотен град Simple Smile

# 17 772
  • Варна/Лондон
Мерси Simple Smile Нямам, за съжаление, а така ми се иска да имах, страхотен град Simple Smile
Така е!Нищо, все някога ще стане. Дано и с тази прорама се получи. Hug

# 17 773
Нали на Благовещение на постещите се позволяваше риба?

# 17 774
Нали на Благовещение на постещите се позволяваше риба?

Да

Общи условия

Активация на акаунт