?Въпроси всякакви?

• 5 482 608
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 17 820
-=Деси=-,наистина невероятно... Shocked
Обади ми се една моя братовчедка,и тя с носталгия по доброто старо време ....гледала по ЮТ клипове за градчето откъдето е . И там видяла мойта баба - фирм за ТКЗС 72 год .- вижда се за 3 секунди !!!
Немога да опиша емоциите, които съм изпитала... Hug Hug Hug Още съм в шок ! Shocked Hug

Малката Ида,благодаря и на теб !
Довечера ще погледна и твоето предложение . bowuu  bouquet

# 17 821
Малката Ида

bouquet супер мерси

# 17 822
Спешно! При поръчка от емаг как се изписва телефонния номер?
+359 888 --- ---
или
 + 359 0888 --- ---

# 17 823
  • София
Първото, без нулата.

# 17 824
Тц, продължава да иска валиден тел. номер, как ли не пробвах. Затворих съобщението, но не мога да си приключа поръчката. Да не ми изпратят накрая 4-5 монитора?  ooooh!

# 17 825
Здравейте! Колко време отнема пътя с такси от автогара София до летището?
 Ако пристигна в 15,20 на автогарата,а гейта ми затваря в 16.40, дали ще успея за полета?(само с ръчен багаж)

# 17 826
  • София
Тц, продължава да иска валиден тел. номер, как ли не пробвах. Затворих съобщението, но не мога да си приключа поръчката. Да не ми изпратят накрая 4-5 монитора?  ooooh!
Пробвай само с 0888 --- ---, виждам, че няма предварително зададен код за страната в клетката.

# 17 827
Така и стана, но без интервалите. Simple Smile
Мерси за скоростните съвети, този форум е невероятен!  Hug

# 17 828
  • Пловдив
Интересуват ме различни хотели в Бургас в близост до Морската градина. На що годе прилични цени, не държа да има включена закуска/вечеря и т.н.

# 17 829
 Ако пристигна в 15,20 на автогарата,а гейта ми затваря в 16.40, дали ще успея за полета?(само с ръчен багаж)
Ами би трябвало да ти стигне 1 час,без проблем,само че нали ремонт започва на цариградско Thinking...
Ккто и да го мисля все ще стигнеш,защото няма и толкова трафик по това време:)

# 17 830
  • София
Много зависи кога, в четвъртък затварят частично Цариградско на 4 км. Таксито е добре да мине по друг маршрут до летището, но дори и така трафика ще е по-голям. И още, Лъвов мост също е в ремонт...

# 17 831
  • София-Младост
Много зависи кога, в четвъртък затварят частично Цариградско на 4 км. Таксито е добре да мине по друг маршрут до летището, но дори и така трафика ще е по-голям. И още, Лъвов мост също е в ремонт...

sasi6
Този автобус, ако влиза в София по Ц.шосе, дали няма да се съгласи да ви спре някъде преди задръстванията, примерно Експо център...

# 17 832
  • София
Интересуват ме различни хотели в Бургас в близост до Морската градина. На що годе прилични цени, не държа да има включена закуска/вечеря и т.н.
http://www.luxor-bs.com/ - в този отсядаме за Спирит-а. И тази година живот и здраве пак в него ще сме. Ако търсиш хотел за същото събитие да знаеш, че за този период вдигат цените

# 17 833
  • София
-=Деси=-,наистина невероятно... Shocked
Обади ми се една моя братовчедка,и тя с носталгия по доброто старо време ....гледала по ЮТ клипове за градчето откъдето е . И там видяла мойта баба - фирм за ТКЗС 72 год .- вижда се за 3 секунди !!!
Немога да опиша емоциите, които съм изпитала... Hug Hug Hug Още съм в шок ! Shocked Hug

Направо невероятно!  Peace

Само при мен ли се промени малко старата визия? Между другото, изключително много ми харесва   Peace

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 16:02 от -=Деси=-

# 17 834
  • Пловдив
Onna-bugeisha не знам кога е този Спирит. Става въпрос или за 8/9.04 или 9/10.04.

Общи условия

Активация на акаунт