?Въпроси всякакви?

• 5 555 068
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 050
Как мога от фотоапарат Samsung чрез Wi-Fi да си свалям директно снимките? Иска някакво приложение Samsung app, но не ми е ясно откъде да го сваля и къде да го инсталирам.

# 19 051
Някой със Sony Ericsson Satio U1  Rolling Eyes Не мога да намеря от къде да си сменя мелодията за смс... Embarassed Все едно е изчезнала тази настройка Confused

# 19 052
  • в огледалото на живота
Има ли някаква видима разлика между Оffice 2007 -2010?
С първия съм и бих искала да знам дали си заслужава да инсталирам нов ако само външния фейс е различен,а не допълнителните  функции на работа.

# 19 053
Здравейте,на 5000 лв заем каква би била месечната вноска ?  newsm78

# 19 054
Има ли някаква видима разлика между Оffice 2007 -2010?
С първия съм и бих искала да знам дали си заслужава да инсталирам нов ако само външния фейс е различен,а не допълнителните  функции на работа.

Аз главно PowerPoint използвам и разликата е голяма.
Има доста нови функции - инструменти, анимации, дизайн на графики и таблици...

# 19 055
Някой със Sony Ericsson Satio U1  Rolling Eyes Не мога да намеря от къде да си сменя мелодията за смс... Embarassed Все едно е изчезнала тази настройка Confused

Прибавям още едно питане - ползва ли някой парна сауна за лице? Трябват ми мнения....

Зависи от лихвения процент и за колко време ще се погасява....

# 19 056
  • В един копнеж!

Съществуват т.нар. кредитни калкулатори. Дори повечето банки имат приложен такъв калкулатор към своята интернет страница.

# 19 057
Ами мисля за нещо такова :

Размер на кредита Срок/години Лихвен процент Месечна погасителна вноска   ГПР
                               5   
5000 лева                     4.50%                        93.22 лева       6.77%   

в Лева второто ,може ли да ми пресметнете лихвата ?

# 19 058

За какъв период?

Ами мисля за нещо такова :

Размер на кредита Срок/години Лихвен процент Месечна погасителна вноска   ГПР
                               5   
5000 лева                     4.50%                        93.22 лева       6.77%   

в Лева второто ,може ли да ми пресметнете лихвата ?

В кредитните калкулатори си пише каква е лихвата.
Освен това за различните банки  е различно, зависи и от условията.
Аз миналата година теглих 3000 лева кредит, за 24 месеца, в едната банка ми беше 170 лева вноската, в другата 129 лева. Разликата е големичка, така че те съветвам да отидеш в няколко банки и да поискаш оферти, бързо става. Успех!

# 19 059
Благодаря   bouquet

# 19 060
На какво можа да се дължи отделяне на секрети в гърлото?
Примерно като легна без възглавница или с наведена глава назад и усещам някакво много гадно движение точно при връхчетата на очите, после към носа и накрая в гърлото.
И това е постоянно, без значение сезони, грип, настинка. Мислех си, че е синузит, но изследванията показват, че нямам...

# 19 061
На какво можа да се дължи отделяне на секрети в гърлото?
Примерно като легна без възглавница или с наведена глава назад и усещам някакво много гадно движение точно при връхчетата на очите, после към носа и накрая в гърлото.
И това е постоянно, без значение сезони, грип, настинка. Мислех си, че е синузит, но изследванията показват, че нямам...
Заден ринит ?

# 19 062
Проблеми със стомаха, рефлукс също са повод за отделяне на секрети, особено в легнало положение.

# 19 063
  • София
Проблеми със стомаха, рефлукс също са повод за отделяне на секрети, особено в легнало положение.

Има ли връзка с очите?
Не се заяждам - стана ми интересно

# 19 064
Аз отговорих за секретите в гърлото.
Но ако лигавицата е възпалена, то съвсем спокойно може да се възпали лигавицата и в носа и в очите. Не ви ли се е случвало да имате силна хрема и да сълзят очите.

Общи условия

Активация на акаунт