?Въпроси всякакви?

• 5 554 785
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 19 065
  • в огледалото на живота
Аз главно PowerPoint използвам и разликата е голяма.
Има доста нови функции - инструменти, анимации, дизайн на графики и таблици...

Предимно за текстообработка на Word и по рядко за таблици в Excel питам.Но щом няма видима разлика ще използвам стария  Peace

# 19 066
  • София
В кои предавания и шоута, излъчвани по българска телевизия, се влиза с покани?
Освен Денсинг старс, Като две капки вода.

# 19 067
Проблеми със стомаха, рефлукс също са повод за отделяне на секрети, особено в легнало положение.
Имам хроничен гастрит...
Което ме подсеща, че трябва да отида на контролен преглед, така че ще попитам и за секретите. Благодаря.   bouquet

devi4ca, погледни това, ако искаш.

# 19 068
Момичета, знаете ли кои куриерски фирми предлагат като услуга взимане на пратката от адрес?

# 19 069
  • В един копнеж!
Момичета, знаете ли кои куриерски фирми предлагат като услуга взимане на пратката от адрес?

Всички?

# 19 070
Макс Телеком имат ли добра интернет мрежа в Търново? Конкретно ме интересува за общежитията горе до Ректората на ВТУ дали с мини бисквитка ще има добър интернет?

# 19 071
  • Варна
В Продавалника не се ли следят качените обяви?

Гледам една за продажба на чанта, пише 12 лв, вътре в описанието - 35.

Друга обява за 5 лв - вътре в описанието - 12 лв.

# 19 072
Моля, ако някой знае къде се намира Хисторито в Сафари да ми обясни, като на малоумен. Не намирам информация в нета, а Макинтош ми е пълна мъгла. Tired

Какво означава "трол" на форумски език?

Благодаря!

# 19 073
Момичета, според вас има ли опасност да са се развалили великденски яйца, оставени 3 часа в кола, на топло все пак?

# 19 074
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Моля, ако някой знае къде се намира Хисторито в Сафари да ми обясни, като на малоумен. Не намирам информация в нета, а Макинтош ми е пълна мъгла. Tired

Благодаря!

При мен точно под стрелките за "наобратно" има  bookmarks bar, който започва с няколко икони: очила; книга и "мрежа", а след това са нещата, които съм си запаметила като сайтове - та "книгата" е хисторито - кои сайтове съм отваряла, кога и т.н.

# 19 075
  • София-Младост
Момичета, според вас има ли опасност да са се развалили великденски яйца, оставени 3 часа в кола, на топло все пак?
Не, а и развалените яйца винаги имат специфична миризма. Съхранявайте ги сега в хладилник за вс.случай.

# 19 076

Тц, нищо им няма.

# 19 077
  • Германия

Ето ти подробно описание. Simple Smile Накратко - човек, който винаги говори срещу по-масово разпространеното мнение по определена тема, като целта му е да провокира и ядоса останалите. В "Смешки от форума" на последната страница има един куп цитати от точно такъв трол, подвизаващ се в темата за насилието над жени.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 18:49 от Илайза

# 19 078
  • София, България
Хахахха лелелеле никога не съм предполагала, че реално има такъв термин "интернет трол". Че и толкова подробно разяснено в Уикипедия  Joy

# 19 079
Купих си обувки, но се оказа, че дясната, която е пробвана в магазина ми хлопа. Какво да правя? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт