?Въпроси всякакви?

• 5 554 698
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 080
Подмени ги в същия магазин - не би трябвало да има проблем.

# 19 081
Последен чифт бяха, като ги мерих не го усетих, после си пролича.

# 19 082
Купих си обувки, но се оказа, че дясната, която е пробвана в магазина ми хлопа. Какво да правя? ooooh!

Сложи силиконова стелка, от тези, които се ползват да не ти се приплъзва крака напред, от сандала, върши работа и да промени с половин номер обувките. Имам едни точно такива, като на мен лявата ми хлопаше, сложих такава стелка и ... си ги нося Simple Smile

А ако се притесняваш да не ти се запотява крака, може и кожена, половинка стелка само за половинката на крака, пръстите и възглавничката.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 19:35 от .точица.

# 19 083
Това е идея - по-добре така, вместо тясна.

# 19 084
мерси!

# 19 085
Лаптоп само в ръчният багаж ли може да се пренася? Полетът е от Букурещ.

# 19 086
  • sf
Като стана дума за обувки  и  стелки- имам едни на платформа, без пръсти отпред, обух ги 1-2 пъти миналата година, но от постояннното приплъзване напред ми се протрива кожата на възглавничките отдолу и направо ме боли. Вършат ли работа силиконовите стелчици като тези

# 19 087
И аз искам да знам за тези стелки.
Никой ли не знае нещо за Макс Телеком в Търново, наистина ми трябва информация, а няма кого друг да питам Sad

# 19 088
  • Пловдив
Кой от двата модела фотоапарати е по-добър. Panasonic DMC-F5EP-U или Samsung EC-ES95W или FUJI FINEPIX JZ100 BLUE .
Имала съм Panasonic DMC-F53 и съм останала доволна, дали да заложа пак на тази марка?

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 20:48 от Десиссслава

# 19 089
  • София, България
бонбонбон, не знам в Търново, но брат ми е много разочарован от Макс Телеком в София. Той си разбира горе долу от тези неща и заяви твърдо, че интернета е ужасен. Освен, че е бавен а и много прекъсва. Това знам аз Simple Smile

# 19 090
Като стана дума за обувки  и  стелки- имам едни на платформа, без пръсти отпред, обух ги 1-2 пъти миналата година, но от постояннното приплъзване напред ми се протрива кожата на възглавничките отдолу и направо ме боли. Вършат ли работа силиконовите стелчици като тези

Не мога да дам мнение за тези точно, аз ползвам и съм много доволна от тези за петите http://din.bg/prozrachni-v-zglavnichki-za-peti.html
Слагам ги най-често на обувки тип "балеринки".

И аз искам да знам за тези стелки.
Никой ли не знае нещо за Макс Телеком в Търново, наистина ми трябва информация, а няма кого друг да питам Sad

Аз също не ти препоръчвам Макс Телеком. Имала съм преди години "зайче" от тях, но никак не бях доволна, бавна връзка, често разпадаща се, малко градове с обхват. Взех на майка ми флашка от Мтел и тя е много доволна от нея. Удобна, лесна, преносима, има обхват почти навсякъде Simple Smile

# 19 091
  • София
Лаптоп само в ръчният багаж ли може да се пренася? Полетът е от Букурещ.

Съветвам те да го носиш в ръцете си,
защото иначе рискуваш да не го видиш повече.
По препоръки на авиокомпаниите лаптоп се носи само в ръчен багаж.

# 19 092
Търсих в "Правила", но не открих отговора: ако желая акаунтът ми да бъде закрит, към кого следва да се обърна?

# 19 093
  • София, България
Акаунт не може да бъде изтрит, а само замразен. Пиши лично съобщение на Татти Simple Smile

# 19 094
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт