?Въпроси всякакви?

• 5 554 724
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 19 095
Има ли маршрутка, която се движи по бул. Вл. Вазов, София? Целта е Баумакс, изходна точка - центъра. Не мога да намеря актуална информация за маршрутките.

# 19 096
Лаптоп само в ръчният багаж ли може да се пренася? Полетът е от Букурещ.

Съветвам те да го носиш в ръцете си,
защото иначе рискуваш да не го видиш повече.
По препоръки на авиокомпаниите лаптоп се носи само в ръчен багаж.

Благодаря ти!  bouquet

# 19 097
Има ли боя, която да може да се използва върху иноксово покритие? Или само при автоуслуги става Rolling Eyes

# 19 098
  • София
Има ли боя, която да може да се използва върху иноксово покритие? Или само при автоуслуги става Rolling Eyes
Може би боя,която е на спрей.Има и металик от тях.

# 19 099
Макс Телеком преди даваха 7 дни тест на бисквитката- ако не хваща на мястото, където си, можеш да я върнеш в този срок и договора се разваля
Ние също я имахме доста време- хваща в големите населени места, в малките, нищо че са обозначени на картата им- не  Tired
Подложките на мен лично не ми вършат работа,пак се плъзга крака като се изпоти  Tired

# 19 100
  • София
Има ли маршрутка, която се движи по бул. Вл. Вазов, София? Целта е Баумакс, изходна точка - центъра. Не мога да намеря актуална информация за маршрутките.

34 преди ходеше, но сега не знам изобщо дали върви.
Ето най-актуалната информация за маршрута й :

http://www.kartasofia.com/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88%D1%80%D1%83%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8-34-line131.html

# 19 101
  • Across the Multiverse
Десисслава, всичко което си изписала го спазвам, но на мой въпрос за пустото червено яйце  пред иконата и после да се гадае върху него след година, отчето ми отговори така...аз не знам, но продължавам си този обичай, не ми пречи.  Peace
Дори самият обичай да се боядисват яйца има езически корени, свързан е с култа към слънцето. Много от "християнските" традиции са пренесени, за да свикне по-лесно населението с "новата вяра", затова има много разминавания кое е християнско и кое- езическо.
Скрит текст:
Дори месенето на козунак и кравай (на Коледа) се корени в правенето на жертвоприношения с коза и крава, от където и имената на обредните хлябове. Няма черно и бяло в религията и традициите  Peace
За другото: моето миналогодишно яйце не миришеше на нищо като го счупих, беше пълно  Flutter Търкулнах го по тревата после (през терасата)  Laughing
За лаптопа: ако се носи в куфара му извади батерията и я сложи отделно в багажа, защото на рентгена не се вижда през нея и може да се наложи да ти отворят куфара и да го проверят на ръка.
Има спрей-боя, която хваща и вършу инокс, но зависи после повърхността как ще се третира. Ако е нещо, което се мокри или ще стои на слънце има голяма вероятност бързо да се олющи.

Искам да попитам как да прикрепя дантела към дреха без шиене? Имаше едно време едни прахчета за подлепване- наръсваш между двата плата, приглаждаш с ютия и 2те части се свързват "безшевно" така да се каже. Дали ще стане така и къде бих могла да открия въпросното прахче?

# 19 102
  • София
Искам да попитам как да прикрепя дантела към дреха без шиене? Имаше едно време едни прахчета за подлепване- наръсваш между двата плата, приглаждаш с ютия и 2те части се свързват "безшевно" така да се каже. Дали ще стане така и къде бих могла да открия въпросното прахче?
Продава се двойно подлепваща лента по кинкалериите, точно с такава цел (или за подгъв без шев).

# 19 103
Макс Телеком преди даваха 7 дни тест на бисквитката- ако не хваща на мястото, където си, можеш да я върнеш в този срок и договора се разваля
Ние също я имахме доста време- хваща в големите населени места, в малките, нищо че са обозначени на картата им- не  Tired
Ползвала съм интернет от бисквитка в София, видя ми се много добър, затова попитах дали предлагат същото качество и за Търново. Явно ще се търси друг вариант...

# 19 104
Имам проблем с вайбър. Когато звъня или ме търсят - нищо не се чува.
Деинсталирах го, после отново го инсталирах - промяна няма.
Какво да направя?

# 19 105
  • В един копнеж!
Имам проблем с вайбър. Когато звъня или ме търсят - нищо не се чува.
Деинсталирах го, после отново го инсталирах - промяна няма.
Какво да направя?

Да не си си заглушила звука?
Да не си го намалила прекалено много?
Виж си настройките на вайбъра. Виж си настройките и на звука идващ от рс.

# 19 106
Става дума за дефект върху иноксово покритие на електроуред, та за това не знам къде да търся - в строителен хипермаркет или автомагазини Simple Smile

# 19 107
  • София
Може да провериш и в най-близката железария! Peace

# 19 108
  • Пловдив
Да питам...пътният данък за колите по постоянен адрес ли само може да се плати newsm78

# 19 109
  • Варна
Да питам...пътният данък за колите по постоянен адрес ли само може да се плати newsm78
Да, там където е регистрирана колата. Голямо неудобство е Tired

Общи условия

Активация на акаунт