?Въпроси всякакви?

• 5 555 247
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 125
  • София, България
Така е, мисля че абсолютно всички такива мишки имат копчета отдолу, за да се пести батерия. Моята също има.  Peace

# 19 126
Ахаааа, разбрах сега Simple Smile За мен УСБ мишка е тази с УСБ-накрайник, а не стандартния кръгъл накрайник, а вие всъщност говорите за безжична мишка Simple Smile

# 19 127
  • plovdiv
И копчето е включено, и компа казва,че устройството работи нормално,и юсб-порта си е в ред и....явно ще купувам друга мишка.Няма я и това е.

# 19 128
  • UK
Сложи ли й нова алкална батерия?

# 19 129
  • София
От 10 дни имам проблем с монитора на лаптопа. Както си работи и изведнъж екрана става тъмен, след секунди пак се връща образа. Изписва и съобщение: display driver stopped responding and has recovered.
Много ли е страшно положението, лекува ли се това изгасване и как? 

# 19 130
Защо мишка ? Не е ли по-удобно без ? Какво е  преимуществото на мишката ?
/не съм ползвала мишка на лаптопа/

# 19 131
  • UK
Аз се чудя обратното, как им е удобно на някои хора да използват тъчпада, хем по бавно, хем не толкова прецизно.

# 19 132
Приела съм по този начин боравенето с лаптоп,
но ако мишката има преимущества, ще пробвам !

# 19 133
Аз се чудя обратното, как им е удобно на някои хора да използват тъчпада, хем по бавно, хем не толкова прецизно.

От повече от 7-8 години не съм ползвала мишка. За мен би било изключително по-бавно и неудобно. Бързо, лесно, удобно ми е с тъчпада. Включително и за съвсем фина работа до пиксел, с фотошоп и т.н.

# 19 134
  • София, България
Всеки по различен начин е свикнал. Имам приятелка, която също не може да борави с мишка, само с пада. Аз пък една папка не мога да отворя с тоя тъчпад. Много бавно и трудно ми е. Все едно да пиша с лявата ръка  Laughing

# 19 135
  • София
Някой знае ли по колко бонбона има в големите кутии на Нестле и на Сушард?

# 19 136
  • plovdiv
Защо мишка ? Не е ли по-удобно без ? Какво е  преимуществото на мишката ?
/не съм ползвала мишка на лаптопа/
Говоря за настолен,а не за лаптоп.Батериите са нови,онзи ден я купих и си имаше запечатани батерии в кутията.Компа я вижда като устройство,аз не виждам курсора на монитора.

# 19 137
Някой знае ли по колко бонбона има в големите кутии на Нестле и на Сушард?

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/344425-%D0%91%D0 … ull=1#post6271798

# 19 138
  • София, България
Според мен проблемът е в драйверите. (Казвам го защото имах подобен проблем с телефон, който компютъра разпознаваше, но не искаше да отвори.). Деинсталирай драйвера и го инсталирай наново. Ако пак не стане отиди в магазина и питай какво може да се направи. Потърси ли нещо по google дали пише за модела на мишката и свързването. Може и други хора да са имали проблем.

# 19 139

И копчето е включено, и компа казва,че устройството работи нормално,и юсб-порта си е в ред и....явно ще купувам друга мишка.Няма я и това е.
Ако случайно днес сте вързали и втори монитор към същия компютър/лаптоп, може показалеца на мишката да бяга към него и затова да не се вижда.  При мен става така дори когато вторият монитор не е включен.

Общи условия

Активация на акаунт